Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-02 20:08:53
(#30221) A perverzhez titulusomhoz az egyik kedvenc videómat fűzném csak hozzá:[Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Morduk: nincs ebben titok; Béla anyja Fiszi.
Pontosaan! Uhh honnan a jó fenéből tudtad á én feladom... Egyszerűen...egyszerűen...
ne ölj meg
De Dz; egyre jobban derülnek ki a különleges információk (nem inkább érdekes)
csak vicceltem de ténleg
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-02 20:05:30
Morduk: Fiszi az anyukám, ha jól emlékszem, de apuval jobban kijövök.
Yaven: Ne próbálj mást tukmálni rám, csak a kapcsolatunkat akartam szorosabbra fűzni. De nem kell beöltöznöd végül is, leszel majd szimplán "Slash felesége".
Yaven: Ne próbálj mást tukmálni rám, csak a kapcsolatunkat akartam szorosabbra fűzni. De nem kell beöltöznöd végül is, leszel majd szimplán "Slash felesége".
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Az egyedüli otthonülésnél még az is jobb volt. Sokkal. Főleg, hogy Yoroit legalább egy tucatnyiszor megtuktam a forgalmas tereken.
Béla: nem és nem. Miért akarsz te mindenképp fiúnak öltöztetni? Talán mégsem vagyok úgy jó neked, ahogy teremttettem? Neked nem is én kellek, hanem egy jó erőben lévő férfi gitáros! (Az meg gondolom plusz, ha még ősz is az illető.....és mi még Giljét neveztük perverznek.... )
(Ugh, ezért meg ő fog kinyírni engem. )
Béla: nem és nem. Miért akarsz te mindenképp fiúnak öltöztetni? Talán mégsem vagyok úgy jó neked, ahogy teremttettem? Neked nem is én kellek, hanem egy jó erőben lévő férfi gitáros! (Az meg gondolom plusz, ha még ősz is az illető.....és mi még Giljét neveztük perverznek.... )
Szerk: Yaven 2010-01-02 20:00:42
beküldve: 2010-01-02 19:58:32
(#30217) OMG LOL XD HAHAHA
Ehhez csak ennyit:
"Amidamaru! A gépbe! ~ és megszületett a Ghost in The Shell..." - by Szabó company
Ehhez csak ennyit:
"Amidamaru! A gépbe! ~ és megszületett a Ghost in The Shell..." - by Szabó company
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Kicsi fiam
Ez így jó is de ki lesz az anyuka?
Nekem van egy homály jelőltem de ha kiderülne halállal lakolnék...
Szerk: Moderátor 2010-01-02 21:53:00
csak fizesd a piám Ghost in the shell
Dz is maradt a régi...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2010-01-02 19:58:22
Rólad is letettem, apu. Nincs annyi pénzem. Akkor egyedül leszek kiöregedett rockzenész a sok animekarakter között? Ez szomorú.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
nem kellett volna minden pénzed elverni egy kocsmában szilveszterkor
Kicsi fiam: neked bármit, csak fizesd a piám
Ghost in the shell
ne üss meg
Kicsi fiam: neked bármit, csak fizesd a piám
Ghost in the shell
-
Szerk: ∂z 2010-01-02 19:56:49
És különben is utálom azt az embert.
De azért azt mondtad, hogy Slashnél jobb... Na jól van. De Izzy még lehetsz... Csak az nem annyira epic.
Apa, te se leszel Axl Rose? Az alkoholfüggőség már megvan hozzá.
Ahogy már írtam, ez nem fog megtörténni.
Kár. Most megint engem fog szekálni vele.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2010-01-02 19:52:11
(#30210) LOL... A carparkon egyre több az animés kocsi (kb. az összes készítője kenichi ez véletlen vagy tényleg a mi kenichink az ) De sajna vannak köztük hentaiosok is...
Pls most ne szóljatok le a korom miatt nem tehetek róla hogy csinálnak ilyenek is és a hentaios kocsiknál nem írják ki hogy hentai"..
Már csak ezért megéri elmenni, hát még ha Yaven beöltözik Axl-nek és táncolnak Hátéval a színpadon
Ahogy már írtam, ez nem fog megtörténni.
Gilje: az a gond, hogy nincs pénzem elutazni Székesfehérvárra. Túl sokat költöttem az ünnepek alatt.
Főleg amikor álmomban Ichimaru Gin megkérte a kezemet, de előtte megkérdezte, hogy előtte felboncolhat-e és én örömtől csillogó szemmel hebegtem hogy igen, persze, BÁRMIKOR!
most egy picit megijedtem
-
beküldve: 2010-01-02 19:47:04
(#30207) Ugye? Méltán kiérdemeltem
Oké, ezt hivatalos válasznak tekintem a HoldfényConos kérdésemre. Szegény András... pedig jó buli lesz
Oké, ezt hivatalos válasznak tekintem a HoldfényConos kérdésemre. Szegény András... pedig jó buli lesz