Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-02 19:31:07
(#30191) Találkoztam Marykével !
Yaven: gondolom nincs videó
közvetetten bár, de találkoztam!
Yaven: gondolom nincs videó
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2010-01-02 19:32:30
nem vagyok pap, de nincs szívem szétválasztani két embert egymástól, ezért adtam áldásomat.
Köszönjük a figyelmességedet, de nem kell valamit szétválasztani, ami amúgyis két külön dolog. Illetve egy Gintoki anime lover, meg egy lány.
Jaj, Animekarácsonyon nagyon szekszi volt, ahogy a színpadon "táncoltunk" Bélával. Igazán sajnálhatod, hogy nem láttad.
Morduk: nagyon jók ezek a képek!
És a média tényleg csupa sz@rsággal van tele.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-02 21:47:21
a média meg szennyhulladékkal van tele
egyet kell értenem, médiatudomány szakra járok és érdekes dolgokat lehet hallani ott ezekről a kibeszélőshowkról meg a csatornák kapcsolatairól is
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Micsoda hód plakát? Mi lehetne aláírva vagy hogy nézne ki? Hát körülbelöl Így:[Link]
Vagy inkább így?:[Link]
Vagy inkább így?:[Link]
Lehet hogy valamit félreértettem, de attól még vicces XD
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Moderátor 2010-01-02 21:46:43
Én eddig full komolyan azt hittem,hogy Slashel beszélgetek,de tényleg.A hozzászólásaidból is az jött le.
Jó,akkor 10 év a max korkülönbség,ami belefér nállam,nem akarok én Tina Turnerrel összejönni meg ilyesmi.Itsz szimpli dö beszt...
Ezek a fránya szabályok,azé vannak,hogy meg kő őket szegni,mint a kenyeret!
Az érdekházasságok sosem érdekeltek túlságosan,a média meg szennyhulladékkal van tele.De am jó példát hoztál fel.
Jó,akkor 10 év a max korkülönbség,ami belefér nállam,nem akarok én Tina Turnerrel összejönni meg ilyesmi.Itsz szimpli dö beszt...
Ezek a fránya szabályok,azé vannak,hogy meg kő őket szegni,mint a kenyeret!
Az érdekházasságok sosem érdekeltek túlságosan,a média meg szennyhulladékkal van tele.De am jó példát hoztál fel.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Hülye környezetvédők! Elkobozták az enyémet is,hogy a ...vinné el azt a ...
De tudod mit,védjük mi is a környezetet ezután: védjük a fákat,együnk hódot! xD
A szemetek! Pedig az volt nekem is a kedvenc gépem! De tudod mit? Menjünk el a központjukba és az elfogott hódokat eresszük szét ott! *muhaha* Aztán pedig menjünk el minden helyre, ahol megtalálhatóak a plakátjaik és fordítsuk meg őket! ANARCHIA rulz!
(Fiszi különösen érti ezt. XD)
Béla: a te hozzászólásaid minőségén még Slash sem tud javítani. Bocsi, de el kellett mondanom, hogy megszabadulj az IQ növelés hiú reményétől. Am. meg 30 évnél sokkal kevesebb is elég ahhoz, hogy ez probléma legyen a két fél között.
Gilje: ?
Szerk: Yaven 2010-01-02 19:26:49
beküldve: 2010-01-02 19:20:41
(#30185) Bocs, hogy elkéstem de Boldog Szülinapot Portgas D. Ace!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De én téged szeretlek, hányszor mondjam még..
Ha nem viccelsz akkor azt kell hogy mondjam: Légyszi ne légy már ilyen emo hajlamú kérlek... Álmodozni nem illegális de akkor is...
nem vagyok pap, de nincs szívem szétválasztani két embert egymástól, ezért adtam áldásomat.
És nem nem féltem elmenni az AK-ra, csak már elég későn jutott eszembe + talán jobb is hogy nem mentem ha már ott is szétszedtétek egymást Hátéval.
Ne értsd félre, szívesen megnéztem volna a szappanoperának, mint szónak e modern kori feldolgozását, de örülök hogy itt a fórumon virtuálisan is részese lehetek.
És nem nem féltem elmenni az AK-ra, csak már elég későn jutott eszembe + talán jobb is hogy nem mentem ha már ott is szétszedtétek egymást Hátéval.
Ne értsd félre, szívesen megnéztem volna a szappanoperának, mint szónak e modern kori feldolgozását, de örülök hogy itt a fórumon virtuálisan is részese lehetek.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szóval neked8 hogyha te vagy mondjuk 18 a feleséged meg 48.... Hát én nem lennék olyan rohadt boldog de ez nem lényeg...
A francba,milyen igazad van xD
De ha jól néz ki 48 éves fejjel,akkor mégsem szémít az a 30 év
Ennek örömére én meg megeszem egy turbórágót Cola kisérővel.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-02 21:43:58
De én téged szeretlek, hányszor mondjam még..? Mikami Axl se akar lenni velem... Hogy lehetnénk egy pár?
De nem Béláztál le, és ez szép.
Souichiro: A korkülönbség nagyon zavaró tud lenni. Egy hatvan éves férfi és egy húsz éves nő szerintem nem nagyon tud egymással szót érteni, nem valószínű, hogy sok közös témát tudnak találni, vagy akármi. Az ilyen házasságok, amik folynak a médiából, általában pénzért történnek, mint úgy körülbelül minden.
Nem kell évre pontosan egyeznie két ember korának, de egy 20-30 év már nem biztos, hogy jó. Persze mindig vannak kivételek, de azok csak erősítik a szabályt.
De nem Béláztál le, és ez szép.
Souichiro: A korkülönbség nagyon zavaró tud lenni. Egy hatvan éves férfi és egy húsz éves nő szerintem nem nagyon tud egymással szót érteni, nem valószínű, hogy sok közös témát tudnak találni, vagy akármi. Az ilyen házasságok, amik folynak a médiából, általában pénzért történnek, mint úgy körülbelül minden.
Nem kell évre pontosan egyeznie két ember korának, de egy 20-30 év már nem biztos, hogy jó. Persze mindig vannak kivételek, de azok csak erősítik a szabályt.
Eszméletlen, hogy milyen komolynak néznek ki a hozzászólásaim Slashsel. I <3 U, Slash-chwuaaan~~
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-02 19:18:32
Szóval neked8 hogyha te vagy mondjuk 18 a feleséged meg 48.... Hát én nem lennék olyan rohadt boldog de ez nem lényeg... De nem baj ígéretemhez hívem fogok egy szem sót és megeszem és iszok Traubisódát majd visszajövök és azt mondom hogy: a sót nem éreztem muhahaaa...
Hátöö,az úgy volt,hogy kapáltam a negrót a háztetőn és a térdig érő szélben hirtelen megjelentek a
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-02 21:42:46
Jó ég, ennyire még én sem vagyok beteg. Habár egyszer félálomban eljutottam arra a szintre, hogy azt hittem Misaki vagyok a Junjou Romanticából. XD
Háté+Mikami= egy szép pár
Souichiro: ellenkeznem kell; a korkülönbség néha igenis gázos dolog. Tapasztalatból (másodkézből) beszélek, úgyhogy Mordukot is megmentem a sónyalástól.
Háté+Mikami= egy szép pár
Souichiro: ellenkeznem kell; a korkülönbség néha igenis gázos dolog. Tapasztalatból (másodkézből) beszélek, úgyhogy Mordukot is megmentem a sónyalástól.
Szerk: Yaven 2010-01-02 19:12:42
Na akkor elő a sót és a Traubit xD