Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-02 19:07:01
(#30176) Jó vagy, Mikami! Együtt halunk meg!
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Gilje: az igen, te már tényleg yaoi túladagolásban szenvedhetsz, ha lány létedre 'hátulról támadnál'.
Igen, boldog fangörl vagyok Amúgy isteni érzés Főleg amikor álmomban Ichimaru Gin megkérte a kezemet, de előtte megkérdezte, hogy előtte felboncolhat-e és én örömtől csillogó szemmel hebegtem hogy igen, persze, BÁRMIKOR!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Azért ez nem teljesen így van....te nem ismered Hátét, csak azért mondasz ilyeneket.
Tényleg a nukleáris pogácsaszaggatókról még alig esett szó, pedig éppen a múlt héten romlott el az enyém. Most honnan szerzek megint egy ilyet? Hülye környezetvédők miatt már nem gyártják a különlegesen veszélyes fajtát, ami nekem volt.
Mikami: Pap vagy, hogy így osztogatod az áldást? És Noémi nélkül féltél eljönni?
Tényleg a nukleáris pogácsaszaggatókról még alig esett szó, pedig éppen a múlt héten romlott el az enyém. Most honnan szerzek megint egy ilyet? Hülye környezetvédők miatt már nem gyártják a különlegesen veszélyes fajtát, ami nekem volt.
Mikami: Pap vagy, hogy így osztogatod az áldást? És Noémi nélkül féltél eljönni?
Szerk: Yaven 2010-01-02 19:07:08
Igaz-igaz. Komolyan mondom Morduk, te gyakorta sokkal okosabbakat mondasz, mint a nálad jóval idősebb 16 évesek.
Na ma már van 2 azaz 2 pontom... Juhééé! (XD)
Souichiro: Végül is ha van 30 év különbség (most szólok ez csak példa tehát:NINCS) akkor nem egészen mindegy. De ha nincs igazam akkor sót nyalok és Traubisodával öntöm le én!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-02 19:05:37
beküldve: 2010-01-02 19:00:16
(#30172) Van itten már minden: a vidám EMO-tól kezdve a nukleáris pogácsaszaggatón át a "korkülönbség nem számít"-ig szinte minden.De legalább megy a hülyeség ezerrel xD
Am a korkülönbség tényleg nem számít: csajom és én közten van jópár év különbség,de ez nem zavar egyikünket sem.Akit meg igen,az lőjje fejbe magát,sztem xD
Am a korkülönbség tényleg nem számít: csajom és én közten van jópár év különbség,de ez nem zavar egyikünket sem.Akit meg igen,az lőjje fejbe magát,sztem xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-02 18:59:46
(#30171) Hát... őő..
Nem tudok mit mondani: Áldásom rátok!
AK-ra azért nem mentem mert a saját különbejáratú jegyem (nóri) nem ért rá, de a legközelebbire tuti jövök (gondolom a tavaszi lesz)
Nem tudok mit mondani: Áldásom rátok!
Yaven ne ölj meg pls
AK-ra azért nem mentem mert a saját különbejáratú jegyem (nóri) nem ért rá, de a legközelebbire tuti jövök (gondolom a tavaszi lesz)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2010-01-02 19:02:52
Kész. Megszólalni nem tudok. Ezért szerettem én beléd.
Mikami: Ne aggódj, Yaven se veszi ezt komolyan... Legalábbis remélem. Élni szeretnék még. De tényleg, ez a te estéd, írj valami szépet!
Mikami: Ne aggódj, Yaven se veszi ezt komolyan... Legalábbis remélem. Élni szeretnék még. De tényleg, ez a te estéd, írj valami szépet!
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Igaz-igaz. Komolyan mondom Morduk, te gyakorta sokkal okosabbakat mondasz, mint a nálad jóval idősebb 16 évesek.
Mikami: mesélj valmit! Mi újság veled mostanság? AK-ra miért nem jöttél?
Mikami: mesélj valmit! Mi újság veled mostanság? AK-ra miért nem jöttél?
Szerk: Yaven 2010-01-02 18:56:40
Pont jó időt fogtam ki a visszatérésre :/
Ez most tényleg csúnya volt, megint azzal támadsz le engem, hogy három kemény év van köztünk... Pedig mondtam már, az évek semmit nem számítanak. Semmit.
Ott a pont Morduknál. Ne légy gonosz, hagyj engem álmodozni...
Ott a pont Morduknál. Ne légy gonosz, hagyj engem álmodozni...
Szerk: Háté 2010-01-02 18:51:37
Jaj Yaven ne légy már ilyen gonosz Ha valaki álomvilágban él (itt most nem gondolok senkire) akkor annak hiába mondod, hogy nem úgy van az. Ez olyan mint drogosnak mondani, hogy: "szokjál le!"
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-02 18:50:45
Na ez az ami sosem fog megtörténni. De persze az olyan kis babuskák, mint te hadd álmodozzanak még egy kicsit, mielőtt rájönnek, hogy milyen a valós élet.
ahogy látom nem sok minden változott ^^
Ha halálom után téged mellém temetnek majd, akkor akár most azonnal meghalok, és megvárlak majd, darling.
Nagyon jól megvagyunk, költözünk Nigériába.
Te inkább a temetésedre készülődj. Sajnos nem kerülte el a figyelmemet a különböző topikokba írt dolgaid. Most Uminekot nézek és a "Time to Die" c. félelmetes zenét hallgatom. Ebből szerintem te is látod, hogy csak rossz sülhet ki.
Gilje: az igen, te már tényleg yaoi túladagolásban szenvedhetsz, ha lány létedre 'hátulról támadnál'.
Szerk: Yaven 2010-01-02 18:36:56