Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát szerintem körülbelül olyan mint egy
Mikami: Tehát akkor: egyik szemed haj a másik meg boldog?
női testbe zárt meleg férfi. Tehát kb. olyan mintha egy nő lenne csak nem nő hanem férfi...
Mikami: Tehát akkor: egyik szemed haj a másik meg boldog?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-02 18:34:35
sajnálom, de úgy gondolom hogy egy bishi sztár állja meg a helyét az éneklésben is ;D
ha még nem láttál vidám emot akkor nézz meg engem ;D
ha még nem láttál vidám emot akkor nézz meg engem ;D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2010-01-02 18:32:33
Nagyon jól megvagyunk, költözünk Nigériába.
Te meg legyél az Axl Roseom. Légyszi. Félni fogok egyedül a sok animekarakter között.
Morduk: Nagyon paradox, de bashról tudjuk, hogy az emok vidámparkba is járnak...
Te meg legyél az Axl Roseom. Légyszi. Félni fogok egyedül a sok animekarakter között.
Morduk: Nagyon paradox, de bashról tudjuk, hogy az emok vidámparkba is járnak...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-02 18:32:12
beküldve: 2010-01-02 18:26:29
(#30157) vidám emo lol ez tetszik én egy női testbe zárt meleg férfi vagyok, ahogy Murakami Haruki mester megfogalmazta vala
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát látom: elvagyunk... Beszélgetünk BUÉKozunk (az utóbbi időben elég sokat)
Vidám emó? Olyan van?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
haha ;D Már majdnem bevettem
Mi újság veletek?
Mi újság veletek?
beküldve: 2010-01-02 17:50:08
(#30153) Ejha. Jó rég nem voltam már ;D
Emlékeztek még rám egyáltalán? ;d Tudjátok, a vidám emo ;D
Emlékeztek még rám egyáltalán? ;d Tudjátok, a vidám emo ;D
nem akartam beszólni, sry
Fátylat rá.
Misu.:Szia! Rég jártál errefelé, mizújs Veled?
beküldve: 2010-01-02 14:03:11
(#30151) Boldog Új évet MINDENKINEK! ^^ *megölelmindenkit*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Yaven: true nolife
de legalább ittál egy korty pezsit. büszkék vunk rád^^
de legalább ittál egy korty pezsit. büszkék vunk rád^^
Azért a nolife megjegyzés nem volt szép tőled. Attól még, hogy én nem tudok csomó hangoskodó, részeges vadidegen között elvegyülni, miközben még ráadásul a legrosszabb rádiós és diszkós számok is bömbölnek, nem hiszem, hogy annyira antiszoc lennék. Különben meg hadd ne kelljen már megkapnom tőled az effajta megjegyzéseket, mert rohadtul allergiás vagyok ezekre. Főleg akkor, amikor csak a Ti kedvetekért mentem oda és fizettem a qrva drága belépőt.
Én nem szólok bele abba, hogy te hogyan mulatsz, akkor te se szóljál le azért, mert én máshogy képzelem el a szórakozást. Fordított helyzetben -ha mindenfelé az én ismerőseim lettek volna- talán te sem élvezted volna annyira a dolgot.
A piálás meg nem az én asztalom; egyszerűen nem szeretem az alkohol ízét (ez alól csak néhány kivétel van). Mivel nem vagyok mazochista; nem fogok csak azért inni, mert a többiek is ezt teszik.
Különben meg igazán nem kéne itt magyarázkodnom...semmi jogod nincs ahhoz, hogy véleményt mondjál az életvitelemről, úgy még kevésbé, hogy alig ismersz.
És nem sértődtem meg, csak bántott, hogy ilyet írtál. Kocka és otaku vagyok, de igenis van életem ezek mellett.
Szerk: Yaven 2010-01-02 02:28:01
elhagytam a fényképezőgépem tokját.
Mégsem, hülye vagyok.
És B'zzel indult az év. A Himnusz után.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-01 23:01:58
(#30147) Boldog új évet!
Tudom, régen nem voltam fenn, de mostmár a napi fórumozás is felkerült az újévi fogadalamak közé.
Nos, ha reális szempontbl akarjük nézni, az új évem első tett ivés volt. Mielőtt félreértenétek idén kölyökpezsgőt ittam :) Viszont 2010 legelső tényleges cselekedete az én szempontoból az volt, mikor leültem és eljátszottam magamnak az egyszerű dalt és a moon on the water-t( Beck-es szám, eredeti BEAT CRUSADERS ) szal ez az év is zenében bő lesz. Am egy világmegváltó kérdéssel fordulnék hozzátok:
Mi legyen The Exiled a true ecchifan idei legelső ecchi-je?
Tudom, régen nem voltam fenn, de mostmár a napi fórumozás is felkerült az újévi fogadalamak közé.
Nos, ha reális szempontbl akarjük nézni, az új évem első tett ivés volt. Mielőtt félreértenétek idén kölyökpezsgőt ittam :) Viszont 2010 legelső tényleges cselekedete az én szempontoból az volt, mikor leültem és eljátszottam magamnak az egyszerű dalt és a moon on the water-t( Beck-es szám, eredeti BEAT CRUSADERS ) szal ez az év is zenében bő lesz. Am egy világmegváltó kérdéssel fordulnék hozzátok:
Mi legyen The Exiled a true ecchifan idei legelső ecchi-je?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"