Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-12-28 10:18:56
(#30116) Már vagy 1 éve nem voltam itt fórumon, jól kicserélődött a társaság. Sajnos mangázni/animézni sincs sok időm. A mangát még megoldja az ember, mert olvasok melóbe menet-jövet, de az anime már kicsit nehezebb eset.
Jelenlegi információm szerint nem fognak kimenni. De ha ez változna akkor szólok.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Viszont neked is! És én is sok boldog karácsonyt sok ajándékkal még több animével még több mangával és még több örömömmel...
Jajj de régen voltam itt...
Jajj de régen voltam itt...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-12-26 18:40:51
beküldve: 2009-12-25 09:56:30
(#30113) Boldog karácsonyt mindenkinek^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-12-24 07:58:26
(#30111) Mindenkinek boldog ajándékkal gazdag, sok kajával, animével való karácsony töltést kívánok.
Ne hülyéskedj.
Jézusom ha ez igaz... nem tudod, mostani Ain't no Magic turné valamelyik koncertjére terveznek kimenni?
Naaa, kinek van Legend of Neil és AVGN pólója? No meg egy B'z Magic CD.
Jó is ha az emberhez egy nappal korábban jön a Jézuska.
Jézusom ha ez igaz... nem tudod, mostani Ain't no Magic turné valamelyik koncertjére terveznek kimenni?
Naaa, kinek van Legend of Neil és AVGN pólója? No meg egy B'z Magic CD.
Jó is ha az emberhez egy nappal korábban jön a Jézuska.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-12-23 20:12:14
(#30109) Boldog Karit nektek! :)
Vagy legalábbis boldogabbat mint az enyém! xD
Vagy legalábbis boldogabbat mint az enyém! xD
MIANEVED?!
Úristenúristen
[Link]
Én is akarok.
Ráadásul Magyarországon 4 rajongójuk is van minimum, szóval tökre megérné.
Öt bakker, már öt!
/fanbiccs off
[Link]
Én is akarok.
Ráadásul Magyarországon 4 rajongójuk is van minimum, szóval tökre megérné.
Öt bakker, már öt!
/fanbiccs off
jééé... őt én ismerem...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-12-20 21:49:15
(#30107) nah, emberek, itt a publicitálás ideje: sikeresen bejuttattam animés cikkemet a suliújságba ( nem volt nehéz, mivel én vagyok a főszerkesztő :P) és sikeresen elterjesztettem az igét. Bár tény, hogy a kiskorú közönség miatta a béta verziót cenzorálnom kellett végleleg tényleg jól sikerült ^^ akinek kell virtuálisan, az vegyen fel msn-re és szóljon! ( profilban megkeresendő)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nos főleg 70%-ban hibáztass engem mivel a mostani tanárunk semmit nem tanít... És mivel végigbeszéli az órát esély sincs az ismétlésre... És gyakorolni meg nincs eszem hanem inább gépezek bár a házikat megcsinálom... Ja a polyén az poén volt... De az énekkar az tényleg szándékos volt...
wasabi
Ez igazából vaszabi lenne, de a többi jogos És az "Yvorl vérére"-ért jár a külön pont.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Yvorl vérére könyörgöm, szedj le egy magyar firefoxot, amiben van beépített helyesírás ellenörző.
wasabi
egyik
énekkar
POÉN
POÉN
POÉN
szerk:
ami
wasabi
egyik
énekkar
POÉN
POÉN
POÉN
szerk:
ami
-
Szerk: ∂z 2009-12-20 21:22:23
beküldve: 2009-12-20 19:01:19
(#30103) Na ki evett innen eredeti japán szárított halat vasabival? (jól írtam?) Nos én igen mert eggyik énnekkar után mindenki kaphatott belőle.. De amo polyén, hogy egy 6(-vagy 7.)-es gyerek ki is dőlt tőle....
a kis low
beküldve: 2009-12-20 11:41:41
(#30102) Mindenki beteg? Én már lassan másfél hónapja benne vagyok a náthába... Remek dolog, mert ennyi ideje nem voltam már suliba se, mert mindig hazaküldenek, mert félnek, hogy az új influenzám van, és megfertőzném a népet.
De a hét eleje indult jól, már kezdtem örülni, hogy megyek ki belőle, és egy napig semmi bajom se volt... De szerda-csütörtök táján tetőzött, és azóta az ágyat nyomom, és már lassan az agyamat is kifújom. O.o
De a hét eleje indult jól, már kezdtem örülni, hogy megyek ki belőle, és egy napig semmi bajom se volt... De szerda-csütörtök táján tetőzött, és azóta az ágyat nyomom, és már lassan az agyamat is kifújom. O.o