Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én kezdem megszeretni ezt a Gintamát...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Én szintén jól vagyok, bár olyat ugye elvből nem írok le, hogy kicsattanok az egészségtől... Pedig vártam, hogy a szombati többszörös pulcsiban való gyaloglás után ágynak esek, de nem úgy néz ki.
B'z amúgy, ha már feljött... [Link] 2:30-2:50. a Gintamának mindenre van válasza. Minden témát érint. A legjobb. (durva egyébként, hogy ahogy megláttam Yoroi postjában a B'z-t, egyből ez a jelenet ugrott be... Félek ilyenkor magamtól)
B'z amúgy, ha már feljött... [Link] 2:30-2:50. a Gintamának mindenre van válasza. Minden témát érint. A legjobb. (durva egyébként, hogy ahogy megláttam Yoroi postjában a B'z-t, egyből ez a jelenet ugrott be... Félek ilyenkor magamtól)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-12-15 19:34:37
beküldve: 2009-12-15 19:09:50
(#30052) Én most kicsattanok az életerőtől. Kis különc vagyok.
Továbbá rengeteg szabadidőmnek köszönhetően végre megnéztem az összes Hellsing OVÁt amit csak lehetett. Végre tudom miről beszélnek a Hellsing topicban. Fantasztikus. Mintha valami nagy dolgot cselekedtem volna az emberiség nevében. Az élet apró örömei.
Viszont a kedvemet letörte az mp3 lejátszóm halála. Pedig figyelnem kellett volna a jelekre. Rendesen érzékeli a számítógép? Elgondolkoztató. Engedi felmásolni a zenéket? Ijesztő. Bekapcsolom és hallom a felmásolt B'z albumot? Apokalipszis-fíling. Egy váratlan pillanatban letörik az áramszedő rugója? Megnyugtató. Az elkeseredett próbálkozásaim csak egy fájdalmas és forró rövidzárlatra elegendőek? Minden visszatért a régi kerékvágásba.
Szegény... 3 évet, 11 hónapot és 2 napot szolgált hűségesen.
Továbbá rengeteg szabadidőmnek köszönhetően végre megnéztem az összes Hellsing OVÁt amit csak lehetett. Végre tudom miről beszélnek a Hellsing topicban. Fantasztikus. Mintha valami nagy dolgot cselekedtem volna az emberiség nevében. Az élet apró örömei.
Viszont a kedvemet letörte az mp3 lejátszóm halála. Pedig figyelnem kellett volna a jelekre. Rendesen érzékeli a számítógép? Elgondolkoztató. Engedi felmásolni a zenéket? Ijesztő. Bekapcsolom és hallom a felmásolt B'z albumot? Apokalipszis-fíling. Egy váratlan pillanatban letörik az áramszedő rugója? Megnyugtató. Az elkeseredett próbálkozásaim csak egy fájdalmas és forró rövidzárlatra elegendőek? Minden visszatért a régi kerékvágásba.
Szegény... 3 évet, 11 hónapot és 2 napot szolgált hűségesen.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-12-15 18:34:53
(#30051) cöh! Én legalább, tudom miért vagok rongyul /egész éjjel a tanulmányomat írtam, lefekvés nélkül/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-12-15 18:13:31
(#30050) Azta ez már vmi vírus lehetett
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Csatlakozom
Bár nálam már vasárnap este kezdődött, és tegnap három körül már frankón be is lázasodtam (tegnap este 39, ma reggel 38,1).
Bár nálam már vasárnap este kezdődött, és tegnap három körül már frankón be is lázasodtam (tegnap este 39, ma reggel 38,1).
Jobbulást neked !
Most nekem is 39 a lázam..
Kellett nekünk AnimeKarácsonyra menni mi?
MIANEVED?!
Szerk: Moderátor 2009-12-15 18:18:01
Jobbulást mind2töknek
És egy kis panaszkodás: Ma suliba látom fél 12kor hívtak mondom biztos gls, jófej a tnaár íygy megengedte hogy telefonáljak órán. Kimegyek erre már tök jól kezdődik a beszélgetés, jó lekezelően dumál velem és már kezdtem úgy érezni magam hogy előre meg nem beszélt időpont híján én vagyok a hibás, hogy iskolában vagyok De bele tört volna a keze ha ír egy smst hogy írd már meg mikor leszel otthon... "Hát átkéne venni a csomagot, nem gondolja?" -Anyádat-.- Ha emiatt a kis köcsög miatt nem kapom meg kövi kézbesítésnél se a csomagot, akkor is én leszek a hibás majd és fekete listára kerülök még a végén mangafannál-.- Király az élet... Ja és a telóba mondtam neki hogy mikor vagyok otthon, na kiwi leszek ténylegesen akkro fog e jönn imajd
És egy kis panaszkodás: Ma suliba látom fél 12kor hívtak mondom biztos gls, jófej a tnaár íygy megengedte hogy telefonáljak órán. Kimegyek erre már tök jól kezdődik a beszélgetés, jó lekezelően dumál velem és már kezdtem úgy érezni magam hogy előre meg nem beszélt időpont híján én vagyok a hibás, hogy iskolában vagyok De bele tört volna a keze ha ír egy smst hogy írd már meg mikor leszel otthon... "Hát átkéne venni a csomagot, nem gondolja?" -Anyádat-.- Ha emiatt a kis köcsög miatt nem kapom meg kövi kézbesítésnél se a csomagot, akkor is én leszek a hibás majd és fekete listára kerülök még a végén mangafannál-.- Király az élet... Ja és a telóba mondtam neki hogy mikor vagyok otthon, na kiwi leszek ténylegesen akkro fog e jönn imajd
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2009-12-15 18:17:45
Reggel kezdődött de mostanra már elhatalmasodott rajtam a betegség.
Csatlakozom
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A fórumon a madár sem jár de az ember sem, mert ez NEEEM térbeli tárgy... Am semmi különös nincs...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
én itt vagyok
de úgy tűnik a többiek eltüntek
de úgy tűnik a többiek eltüntek
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-12-14 21:09:25
(#30044) Sziasztok mind!XD Én ebben az évben még beteg sem voltam(tanév) jaj de úgy hiszem egy hét szabi kijár XD Amúgy mizu itt a fórumon ahol jelen pill a madár se jár? ^^
beküldve: 2009-12-14 18:03:48
(#30043) ... =))
Tavaly 3hétig voltam beteg, ebből 2hétig napi szinten 40fokos lázzal xD
Tudom milyen...
Tavaly 3hétig voltam beteg, ebből 2hétig napi szinten 40fokos lázzal xD
Tudom milyen...
MIANEVED?!
Lázat se kell csillapítani 39-40 °C alatt... Az a legjobb ok az alvásra.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute