Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
kondenzátorok, csillagkapcsolás, transzformátor, meg egyéb nyalánkságok.
Dragdának üzenem: ha jól emlékszem 5 gyerekem volt, de mivel közülük már többen nincsenek köreinkben, maradjunk 3-nál: Usagi-chan, Zabpehely és Morduk
én aztathoz nem értek, bölcsész vagyok. am miről lenne szó?
akn fizikázhatunk
akn fizikázhatunk
Dragda szavát látod: "kérj egy beszámolót a leszármazottairól meg a kölykök apjáról... sosoincs msnen"
-
Szerk: ∂z 2009-12-10 22:50:14
beküldve: 2009-12-10 21:54:09
(#30024) Azért még nem teljesen veszett ügy, mert fizetős aláíráspótlóra megyek majd jövő szerdán, de ki tudja, hogy akkor milyen szemét feladatokat rak be a tanár. És azt mondta, hogy milyen egyszerűek voltak a feladatok! Csak azt felejtette megemlíteni, hogy csupa olyat rakott bele, amire egy példafeladatot nem vettünk! Uhm....tudom, hogy gáz kérés, de vmi jobb fizikás (Dz, vagy Ivi) nem tudna nekem vmikor egy kicsit segíteni? ^^"
Jéé, itt van Azzi [Link]
Szerk: Yaven 2009-12-10 22:00:57
beküldve: 2009-12-10 15:10:59
(#30023) Alister: neked is írtam
Én finnugorból buktam, de még megyek javítani jövő héten. Eddig úgy volt, hogy holnap délelőtt, de msot mégse. megyek helyette a könyveimért meg szoknyát keresni a fellépésre.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Anno engem számvitelből kaszáltak el
szintén két kredites, többet-úgy-se-használod tárgy volt
Ne szomorkodj, emiatt nem dől össze a világ! Majd jól kijavítod és utána kiröhögöd a tanárt."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-12-10 14:06:19
beküldve: 2009-12-10 13:30:04
(#30021) Megbuktál abból a sz@rból? Részvétem!
De legalább megszerezted a Matt cp-t! Akkor holnap énekkar előtt levágjuk a parókát?
De legalább megszerezted a Matt cp-t! Akkor holnap énekkar előtt levágjuk a parókát?
írtam neked emailt
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
A 2 kredites sz...úrósságok a legszemetebbek. Szurkoljatok telepvárosra, déltől írom. 2 kredit... :P
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-12-10 10:40:23
(#30019) Akkor viszem a zacskót.
Meg szerencsére tegnap meg tudtam szerezni a Matt cp. összes kellékét, szóval az már tuti lesz.
Meg szerencsére tegnap meg tudtam szerezni a Matt cp. összes kellékét, szóval az már tuti lesz.
Csak sajna megbuktam Elektrotechnikából. Utálom azt a tárgyat, a tanárát meg még jobban!!! Nem igaz, hogy e miatt a teljesen felesleges, 2 kredites sz@rság miatt szívhatok most.
nekem a mostaniból kettő van , szívesen odaadom a másikat.
meg nekem amúgy sincs csak 2 féle X)
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-12-09 15:48:36
beküldve: 2009-12-09 15:22:32
(#30017) Akkor nekem is kell.. *.* Valaki... *kiskutyaszemek* Én is nagy táskagyűjtő vagyok, és szinte az összesből legalább van 4-4 db. Csak sajnos az utóbbiból nem sikerült beszereznem egyet se.
beküldve: 2009-12-09 12:37:03
(#30016) Köszii
Nemtudom, ha tippelnem kéne, szerintem nem lesz új, elvégre az előző rendezvény 2hónapja volt, ilyen hamar nem fogynak ki belőle.. Bár Karácsonyra való tekintettel lehet újat csináltattak.
Ha Csaba olvasná ezt, felhomályosíthatna
Ez igen is fontos dolog xD
Nemtudom, ha tippelnem kéne, szerintem nem lesz új, elvégre az előző rendezvény 2hónapja volt, ilyen hamar nem fogynak ki belőle.. Bár Karácsonyra való tekintettel lehet újat csináltattak.
Ha Csaba olvasná ezt, felhomályosíthatna
Ez igen is fontos dolog xD
MIANEVED?!
beküldve: 2009-12-09 12:15:33
(#30015) És ha mégse lesz új zacskó, akkor elspájzoljuk Azzi-szamának, mert ő is nagy zacskó-gyűjtő.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
O.O Igaz. ! Yaven ! Még is elhoznád nekem? *kiskutya szemek*
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
MIANEVED?!
Szerk: Moderátor 2009-12-09 18:57:06
akkor lesz nekem is elvileg
Az a biztos, ha Yaven is hoz, mert hátha addig új zacskót hoznak ki. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."