Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ha h1n1 és meg halok, azért tudjátok, h nem ti tehettek róla! =D
Nyugi ha H1N1 lenne akkor sem halnál bele... Csak csillapítsd a lázat és túléled...
Yaven: Ha a bővítés két napig tartott (Envy szerint) akkor nem aprózhattad el...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-12-14 17:32:16
(#30040) Bárcsak így lenne 5ösöm a lottón vazz.
Reggel kezdődött de mostanra már elhatalmasodott rajtam a betegség.
Csak szeretnék szólni: Ha h1n1 és meg halok, azért tudjátok, h nem ti tehettek róla! =D
Szabad akaratból mentem Pestre a tömegbe elkapni a nyavalyát ! =D
Ha soká nem jelentkezem.. Várjatok tovább !
Envy voltam.
Reggel kezdődött de mostanra már elhatalmasodott rajtam a betegség.
Csak szeretnék szólni: Ha h1n1 és meg halok, azért tudjátok, h nem ti tehettek róla! =D
Szabad akaratból mentem Pestre a tömegbe elkapni a nyavalyát ! =D
Ha soká nem jelentkezem.. Várjatok tovább !
Envy voltam.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-12-14 17:33:11
Jaja mázli, viszont eddig nem volt olyan koncert, amire nagyon vágytam volna, igaz pénzem sem lett volna kifizetni.
Na igen...emlékszem életem azon időszakára, amikor nem létezett más zene számomra, csak a grunge.
Arra emlékszem, hogy a Garbage koncert plakátját 3 nappal az esemény után fedeztem fel, szóval arról lemaradtam, viszont az állítólagos 2 évvel ezelőtti "lehetett volna AIC koncertről" még csak nem is hallottam.
Na igen...emlékszem életem azon időszakára, amikor nem létezett más zene számomra, csak a grunge.
És akkor voltak a nagy fangirl-ös időszakaim; először Kurt Cobain-nel, majd Layne Staley-vel. X'D Veráék meg állandóan azzal szivattak, hogy nekem a halott rocksztárok jönnek be.
beküldve: 2009-12-14 13:01:19
(#30038) Én nem is vágtam, hogy mész az AIR koncertre! De buta vagyok! Mázlista, egy hónap alatt két kedvenc együttesed is idelátogat.....
És emlékszem még a nagy KC fanságra, elég sok videót kellett nekem is megnéznem...
És emlékszem még a nagy KC fanságra, elég sok videót kellett nekem is megnéznem...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-12-14 11:45:27
(#30036) Az a videó van már vagy fél éves.
Beszámoló a tegnapi AIR koncertről:
Beszámoló a tegnapi AIR koncertről:
Röviden összefoglalva: szuper zene, tahó emberek. Kifejtve: ki gondolná, hogy a sokkal keményebb rockkoncerten az emberek előzékenyebbek (kivéve egós jeti ), mint a kellemes, lágy dallamokkal játszó elektronikus zene koncerten? Vagy csak én nem álltam múltkor eléggé elöl és középen, hogy érdemes lett volna elém nyomakodni? De ez még nem magyarázza meg a sok dumálást. Aki ismeri a zenéjüket, szerintem egyetért: ha egy AIR szám elkezdődik, az ember csak hallgatja és élvezi. Nem dumálja végig őket, főleg nem az 5. sorban, mikor előtte pimasz és erőszakos módon beférkőzött azok elé, akik tényleg élvezni szeretnék a zenét (pl. én). Ettől eltekintve nagyon jól éreztem magam, a koncert fantasztikusra sikeredett, a zenészeken látszott, hogy kitűnő hangulatban vannak. Ééés, -fangirl módba átkapcsol- a billentyűs énekes nagyon cuki! Pont olyan arckifejezéseket vágott zenélés közben, mint anno Kurt Cobain, ráadásul még a szeme is szép kék. -->Fiszi még emlékezhet rá, hogy 14-15 évesen mekkora fan voltam és kb. minden koncertfelvételt megnéztem, amin szerepelt KC. A basszusgitáros is nagy arc volt; a komoly kinézett mellett (fehér nadrág, ing, nyakkendő, bajusz és szakáll), végig ott hülyült, meg nevettette a közönséget. XD A kedvenc számaim nagy része felcsendült (habár az előző CD-jükről egy számot nem nyomtak ). A legkülönlegesebbre a Sexy Boy c. szám sikeredett... Az még hagyján, hogy egy férfi énekli a refrént, na de UKE hangon?!? A perverz yaois fantáziám persze azon nyomban beindult, de azt hiszem ezesetben még a fiúk is elhihetik, hogy jogos volt. A számok amúgy élőben sokkal jobban szólnak, mint a lemezen, bár bizonyos részeknél elvesztek a dallam egyes elemei. Az énekes viszont a lemezen volt jobb. Ott az ember azt hiszi, hogy nő énekel, itt meg tök nyilvánvaló volt, hogy férfi énekel női hangon. Na nem baj, ezzel együtt nagyon nagy élmény volt a koncert, nem is értettem, hogy a körülöttem állók hogy nem élvezték jobban. De ez legyen csak az ő bajuk. Ha a banda igéretéhez híven eljön Budapestre legközelebb is, én tuti, hogy ott leszek a koncertjükön.
És végezetül a legendás Sexy Boy klippje:[Link]
És végezetül a legendás Sexy Boy klippje:[Link]
Szerk: Yaven 2009-12-14 12:54:41
beküldve: 2009-12-14 11:27:04
(#30034) beküldve: 2009-12-13 14:27:49
(#30033) beküldve: 2009-12-13 14:19:14
(#30032) Halihó4 Nem tudnátok segteni? a Dunaújvárosi Hírlapról kell beszámolót írnom, de nem találok egy jó oldalt Valaki?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-12-11 13:05:26
(#30031) sziasztok! uhh.... már legalább fél éve nem voltam fenn sajna
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2009-12-11 02:56:54
(#30030) Ááá, nem való már nekem az éjjeli/hajnali fórumozás...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
az móka, akkor majd akn ficikázunk, az mindig jó
ne légy rossz mer' dádá lesz!
MIANEVED?!