Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
fúú... olyat egyszer én is csináltam...átérzem fájdalmad (vagy mid...)
Hmm...az utóbbi 7 napban pont annyi mangát kaptam mint eddig az egész életemben összesen...megkaptam a DN6ot és a Hellsinget 1-5ig...
Hmm...az utóbbi 7 napban pont annyi mangát kaptam mint eddig az egész életemben összesen...megkaptam a DN6ot és a Hellsinget 1-5ig...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-12-08 20:25:03
(#30010) ahh... lőjön le valaki... ha még 1x-er elvállalom a suliújság szerkesztését valaki ösön le a az össze mangámmal egyszerre. Tegnap 6-tól 11-ig csináltam... mostmár át tudom érezni mit érez a MONDO szerkesztősége...
Usagi-chan: Jobbulást és sok hársfateát igyál!
Usagi-chan: Jobbulást és sok hársfateát igyál!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-12-07 20:00:44
(#30009) Há, újabb szabadnap. Múlthét csütörtökön, és pénteken nem voltam suliba, de ma visszamentem az orvoshoz, mert metálbrutál randán köhögök. (Nyugi, fórumon keresztül nem fertőző). Egész héten itthon maradok, és kúrálom magam a sok-sok citrommal, teával, és C-vitaminnal.
Ha szeretnéd, akkor én szívesen elviszem Neked, mert nálam csak a helyet foglalja.^^"
Köszi
De ha megyek végül akkor veszek Árnybíró legújabb kötetét (ki kell használni a félárat :P) és akkor lesz nekem is elvileg
MIANEVED?!
Az egyik oldalán Chrno Crusade, a másikon meg Death Note LA-ös L van. Ha szeretnéd, akkor én szívesen elviszem Neked, mert nálam csak a helyet foglalja.^^"
Meg tudná valaki mondani, hogy a nyáriconos bleach/dn fekete mangafan tasak óta hány féle új tasak jött ki és mi van rajtuk?
1, és azt hiszem Chrno Crusade van rajta...
És nekem sincs 1db sem belőle !
Remélem AnimeKarácsonyon olyan lesz még, és tudok is menni rá... Csak ezért már érdemes =D
(Csaba ha ezt olvasod, igazán írhatnál egy infót erről, mániákusan gyűjtöm a MangaFanos tatyókat és rosszul leszek ha ebből nem lesz 1db-om sem =D)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-12-05 02:07:17
Alister, te nem jösz szombaton?
Sajnos nem, kucug BKV túlbuzgó ellenőre behúzta a miskolci útra félretett vagyonkámat
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-12-04 20:00:58
(#30004) nyahahahaha: A régi webforditas.hu oldal képes volt lefordítani a "megszentségteleníthetetl enségetekért" (jól írtam?)madzsar szót angolra fordítani ilyes formán: you unholy
Sajnos bizonyítékom nincs mert az újabb, nagyon kaki lett és nem lehet vele normálisan fordítani...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-12-04 20:09:46
beküldve: 2009-12-03 07:50:47
(#30003) Meg tudná valaki mondani, hogy a nyáriconos bleach/dn fekete mangafan tasak óta hány féle új tasak jött ki és mi van rajtuk?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-12-03 07:51:13
beküldve: 2009-12-02 22:51:25
(#30002) többen is állítják, hogy jó NYELV ÉRZÉKEM van
Nyehehe....el tudom képzelni *megpróbálja elhesegetni a yaois gondolatokat a fejéből*
Júúj, ma nagyon "szépen" beégettem magam japán nyelvórán. Kb. semmit sem tudtam, dumáltam, de mentségemre legyen mondva, hogy már egy jó ideje nem voltam a sulis hajtás miatt. Viszont! megcsináltam végre a csontvázas rajzomat, amit már annyi ideje halogattam!!! *ha nem lenne fáradt, ugrálna örömében* És már csak ez meg a jövő hét lesz és szinte teljesen felszabadulok a suli alól!!!
Szerk: Yaven 2009-12-02 22:10:46
beküldve: 2009-12-02 18:49:42
(#30000) szintén grat^^
nagyon ügyes vagy
nagyon ügyes vagy
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Taps...taps.... Gratulálok minden elismerésem! Én nem vagyok ilyen pro angolból de azért döcögök XD...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-12-02 17:42:31
(#29997) Egyszer én is úgy letenném a nyelv vizsgát, de azért nekem is meg volt angolból az 5-ös középfokú érettségimXD ÉS ezt úgy kell venni, hogy nekem lett a legjobb írásbelim angolból a sulibaXD Ha már sose tanultam legalább abból az egyből amiből tanulás nélkül is jó voltam legyek büszkeXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?