Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
többen is állítják, hogy jó NYELV ÉRZÉKEM van
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2009-12-02 19:45:44
Nem volt nagyon nehéz, de könnyűnek se nevezném. Jó, az idegen nyelvekhez elvágólag hülye vagyok, viszont májustól októberig jártam nyelvtanfolyamra, szóval igyekeztem munkával pótolni a tehetséget
Yaven: Nem, ezzel aztán nem lehet felhúzni... A gratulációt viszont köszönöm.
amiben megint nem vagyok túl jó
Yaven: Nem, ezzel aztán nem lehet felhúzni... A gratulációt viszont köszönöm.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-12-01 21:47:10
Egyetlen egy kérdésem lenne: Nagyon nehéz volt? elméletileg nyáron megyek én is... :S
Nos az attól függ, hogy milyen a nyelvérzéked.
*büszkén meglengeti a 94%-os nyelvvizsgáját. *--Bocs alister, de hulla fáradt ember lévén ilyen kis szemétségekben élem ki magam. Am. gratula!
Egyetlen egy kérdésem lenne: Nagyon nehéz volt? elméletileg nyáron megyek én is... :S
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2009-12-02 19:44:38
beküldve: 2009-11-30 21:05:27
(#29991) beküldve: 2009-11-30 19:23:50
(#29990) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-11-30 19:46:38
Habár efféle lelkesedése elég hamar lelohadt, mikor két halálos pillantást is vetettem az irányába.
Hivatalos fordítás: az illető "úr" előbb elhunyt, majd a második pillantástól el is hamvadt. Élő szemtanú nincs.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-29 22:12:28
(#29988) Nekem ezek közül csak az FMA nemjön be. De nagy kedvencem a Flame of Recca, vagy japánul Rekka no Hono.
Kellemes rajzolás, nagyon jó történet, igazi shounen mestermű.
Kellemes rajzolás, nagyon jó történet, igazi shounen mestermű.
Nemmintha nemlenne az Noboyuki Anzai minden műve
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-29 21:17:02
(#29987) Vki akinek a kedvencei pl a Death Note, a Full Metal Alchemist, Naruto, Soul Eater, Hellsing, az mondjon már egy mangát ami neki rajzilag,történetileg meg mindenhogy nagyobn bejött mert kéne vmi új amit olvashatok neten
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-11-29 20:50:48
(#29986) Hello emberek! (azért beköszönök)
Sajnos lövésem sincs mit mondjak.... Ezért azt mondom hogy nincs mit mondanom
Sajnos lövésem sincs mit mondjak.... Ezért azt mondom hogy nincs mit mondanom
Hát nem fárasztó? X'D
am Yaven nem jönnél MSN-re? ugyanis nincs kivel beszélni (na jó Naruto-kun fenn van)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Köszi, hát persze, hogy örültem, hogy nem kellett még többet várni, de el bírtam volna viselni a kevesebbet is.
Az az ember meg tényleg...pff...ha csak mesélték volna nem hinném, hogy létezik ilyen.
Exiled: B'Z-t Hanon mutogatott, én AIC-t linkeltem. De ha csak a banda nevét írtad el, akkor örülök, hogy tetszett.^^
Az az ember meg tényleg...pff...ha csak mesélték volna nem hinném, hogy létezik ilyen.
Exiled: B'Z-t Hanon mutogatott, én AIC-t linkeltem. De ha csak a banda nevét írtad el, akkor örülök, hogy tetszett.^^
beküldve: 2009-11-29 19:40:02
(#29984) hanon: megkésve bár, de boldog születésnapot^^
Ünnepi videót most nem küldenék, mivel már minden jót elküldtek, viszont egy kis depis élethez kapcsolódó, kissé animés zenét mégis küldök néked^^ [Link]
És tennék egy mellékes megjegyzést, miszerint a nevem András...
szerk: jah és yaven megszerettem ezt a B'Z izé számot, főleg a fsza gitározás miatt^^
Ünnepi videót most nem küldenék, mivel már minden jót elküldtek, viszont egy kis depis élethez kapcsolódó, kissé animés zenét mégis küldök néked^^ [Link]
És tennék egy mellékes megjegyzést, miszerint a nevem András...
szerk: jah és yaven megszerettem ezt a B'Z izé számot, főleg a fsza gitározás miatt^^
Szerk: The Exiled 2009-11-29 19:53:37
beküldve: 2009-11-29 12:04:25
(#29983) Drága Mangafan. Ti fogtok a sírba vinni. x') Most csekkoltam csak a hírlevelet, és legalább 10 kötetet be kell szereznem csak Tőletek. (És akkor a többi kiadó? ) Áh, bőséges karácsonyom lesz, amit ugyan majd megbánok a későbbiekben, de hát na. Egy évbe egyszer van igazán karácsony. (: (A többi csak úgy adok-kapok ajándékozás most nem számít. )
Nah, örülök, hogy jól szórakoztál!^^
És remélem értékeled, hogy negyed órával kezdés előtt engedtek be a PeCsába, illetve, hogy a koncert maga csak háromnegyed órás késéssel kezdődött. XD
A vicces fazonhoz: LOL! Ez egy megalomán-sztárleszek jeti lehetett!
És remélem értékeled, hogy negyed órával kezdés előtt engedtek be a PeCsába, illetve, hogy a koncert maga csak háromnegyed órás késéssel kezdődött. XD
Az eddigi leghosszabb várakozást nálam a másfél órával később való beengedés és a még fél órás várakozás jelentette. Szuper volt.
De még ezt is érdemes volt kivárni. Tarja Turunen!<3
A vicces fazonhoz: LOL! Ez egy megalomán-sztárleszek jeti lehetett!