Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-11-21 23:32:17
(#29933) Hogyhogy? Mikori születésű vagy alister? Én Kutyavilágon, Csip és Dale-en és Kacsameséken nőttem fel szerintem alapművek. Láttam Hello Sandybellt, Hosszúlábú Aput(ennek most olvastam a könyvét), Candy Candyt, Lili a virágtündért, Maja a méhecskét...und so weiterXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2009-11-21 23:35:39
beküldve: 2009-11-21 22:51:45
(#29932) Kutyavilág, Alf, Barbapapáék... és hogy ezekre még más is emlékszik... kellemes melegség...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-21 15:06:42
(#29931) Ugyan semmi köze az animékhez, de eszembe jutott Alf, amely sorozatot kis koromban sokat néztem.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
beküldve: 2009-11-21 14:02:47
(#29930) Én kiskoromban a Kutyavilágot néztem. Nem anime, de emlékeztek rá? Én annyira szerettem! Évekig kerestem a neten, hogy honnan tudnám letölteni, de végül sikerült egy hasonló rajongótól megszereznem. Talán erről ráismertek [Link]
De igazad van, tényleg Barba papa Anime volt. Talán az elsők között, amit láttam. [Link]
De igazad van, tényleg Barba papa Anime volt. Talán az elsők között, amit láttam. [Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2009-11-21 14:05:58
Emlékszik még valaki a Barapapára? Én még abba a korszakba tartozom, akinek vannak halovány emlékeik ezekről. Barapapa láv
Barba papa volt, nem? Én emlékszem, egy nagy rózsaszín izé volt, ami mindenfélévé át tudott változni, és volt sok kis gyereke is. Utána kéne néznem...de az nem anime volt?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nem, persze, ilyen mesék senkit sem rontanak meg. Viszont internet közelben nőttem fel és tudom, milyen egyszerű onnan bármit is elérni. Én a legkevésbé akarnám a saját gyerekemet folyton piszkálni, hogy mit csinál már megint, viszont egy Desznót stílű animének (filmnek, könyvnek, játéknak) semmiképp sem örülnék 14 éves kor alatt.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2009-11-21 12:02:24
beküldve: 2009-11-21 00:18:40
(#29927) Emlékszik még valaki a Barapapára? Én még abba a korszakba tartozom, akinek vannak halovány emlékeik ezekről. Barapapa láv
beküldve: 2009-11-20 21:25:35
(#29926) Hello, ez éppenséggel nem ide tartozik, de egy mesét keresek.
Még kiskoromban volt egy magnós kazettánk, A piroska és a farkas, Hét kisgida volt rajta. Sehogy sem bírom megtalálni a neten, mert amolyan vicces feldolgozás volt... Csak egy darabra emlékszem, most ne rohogjtek de valahogy igy volt:
(hét gisgidából- a farkas be akar jutni a gidákhoz)
Hoztam finom tejecskét, fulem kozott fuvecsket....
Nem valoszinu, de nem ismeri valaki? esetleg nem tud valaki valami infot adni? Koszi
Még kiskoromban volt egy magnós kazettánk, A piroska és a farkas, Hét kisgida volt rajta. Sehogy sem bírom megtalálni a neten, mert amolyan vicces feldolgozás volt... Csak egy darabra emlékszem, most ne rohogjtek de valahogy igy volt:
(hét gisgidából- a farkas be akar jutni a gidákhoz)
Hoztam finom tejecskét, fulem kozott fuvecsket....
Nem valoszinu, de nem ismeri valaki? esetleg nem tud valaki valami infot adni? Koszi
Én is hasonlóképp, Nils Horgersson, Maya a méhecske, néha egy-egy Kalán néni...én is csak most szembesültem vele, hogy ezek animék. Anyukám nagon csodálkozott ezen, mikor mutattam neki a mostani Mondó egyik cikkét.
Nem is gondoltam volna hogy ezek is animéknek számítanak.de én is ezeken nőttem fel.
Saya
beküldve: 2009-11-20 20:20:47
(#29924) Én is hasonlóképp, Nils Horgersson, Maya a méhecske, néha egy-egy Kalán néni...én is csak most szembesültem vele, hogy ezek animék. Anyukám nagon csodálkozott ezen, mikor mutattam neki a mostani Mondó egyik cikkét.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Fura, én, mint kiderült japán meséken nőttem fel. /Nils Holgerson, Titokzatos aranyvárosok, Maya a méhecske, Kalán néni.../ nem lettem gyp-s tőle //ugye nem?// szóval nem zakkant be a japómese (minden fajátája). Bár szerintem még mindig a Dargay- meg Jankovics-féle rajzfilmek a legjobbak a gyereknek.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-11-20 19:21:50
(#29922) beküldve: 2009-11-19 23:37:12
(#29921) Teletabik? Öcsém két éves múlt, kedvenc sója a Thomas és a Rupert Mackó mellett, így viszonylag gyakran van hozzá szerencsém. Dévédén van nekünk kiírva, hogy mindig kéznél legyen. És a lejátszóban általában az a lemez van, így még cserélni sem kell, ha a gyereknek megjönne a kedve.X3 A sajátommal nem nézetnék ilyen amerikai csodákat, az egyszer biztos. Kizárólag európai meséket. Később talán japánt is, de nem tudhassuk, mi lesz még addig.
Szerencsére már a matinés korszakomban utáltam a sorozatot.
Szerencsére már a matinés korszakomban utáltam a sorozatot.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-11-19 23:07:59
(#29920) Nekem ezt az öcsémmel együtt kellett néznem. Nap, mint nap hétvégén, különben sírni kezdett. Tehát, az évek során felgyűlt összes szenvedés nevében kijelentem: TABIKENYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ R!!!!!!!
De a nyulakért éri csak meg.X3
Jaj hát ilyen részletekre nem emlékszem...
Gravity is a habit that is hard to shake off.