Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Porszívó metál !
De a nyulakért éri csak meg.X3
De a nyulakért éri csak meg.X3
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-11-19 22:12:00
(#29917) Igazából nekem a mézeskalács lövöldözés tetszett egyedül. De hát olyan gáz, ha az ember belegondol. Tulajdonképpen mik ezek, milyen űrlények akiknek direkte TV van a hasukba építve?
Kényelmetlen lehet úgy nézni, de gondolom minden este más teletubie szobrozik a nappali közepén.
Amúgy meg mekkora rasszista dolog, hogy a zöld ugyebár néger...és hát sikerült enyhén majom alakúra megcsinálni a fejét.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Akkor nem én vagyok az egyetlen, akinek a porszívó volt a kedvence... Mondjuk én már szerencsére kicsit idősebb voltam, amikor először futott idehaza, így csak olyankor néztem, amikor valamelyik unokahúgom odakapcsoltatta a televíziót.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Brit kutatók megfigyelték, hogy a 3-4 éves gyerekeknél, akik ezt nézik, szellemi visszafejlődés tapasztalható. És ez nem kamu.
.
.
Bazz akkor ezért vagyok ilyen retardált... de olyan helyes volt az a porszívó...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-11-19 21:30:20
(#29914) Alister: nem, nem barátom a gugli, mivel már kerestem benne 6 * 10(felsőindex) 23 (/felsőindex) - szor, de eddig nem találtam sehol mangafoxon meg alig van fenn pár fejezet...
Yaven: Hogy az igazat megvalljam apámék jobban haragudtak a teletabikra, mint most a mangákra és animékre.... Csodálom, hogy ennek a kitalálóját még nem csukták le, illegális, eddig fel nem fedezett kábítószer használata és kiskorúak súúúúúlyos lelki sérelme miat....
jah és teletabi után depressziót hallgatni nagyon életkedvadó^^
Yaven: Hogy az igazat megvalljam apámék jobban haragudtak a teletabikra, mint most a mangákra és animékre.... Csodálom, hogy ennek a kitalálóját még nem csukták le, illegális, eddig fel nem fedezett kábítószer használata és kiskorúak súúúúúlyos lelki sérelme miat....
jah és teletabi után depressziót hallgatni nagyon életkedvadó^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
MIANEVED?!
Mellesleg a sorozat kitalálója valami nagyon erős anyagot szívhat.
Szerintem egyszerre több erőset szívott XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-19 18:41:25
(#29911) Yaven: Komolyan mondom, ezt a sorozatot jobban kéne büntetni mint az emberölést x) Brit kutatók megfigyelték, hogy a 3-4 éves gyerekeknél, akik ezt nézik, szellemi visszafejlődés tapasztalható. És ez nem kamu.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-19 17:32:08
(#29910) Megtaláltuk egyik régi kedvenc sorozatunkat Fiszivel. Csak erős idegzetűeknek ajánlott; na meg van benne egy két "enyhén" erotikus mozdulat is. Gumi-fetisisztáknak kötelező! Megtekintés csak 18 év felett!
[Link]
[Link]
beküldve: 2009-11-16 18:21:17
(#29908) Exiled: biztosan van, de nagyon drágán tudnál berendelni.
Inkább nézz szét comics investen.
Inkább nézz szét comics investen.
beküldve: 2009-11-16 18:11:09
(#29907) van fenn fejezete mangazinon is
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
lol. Anyukámék most jöttek haza londonból és random hoztak nekem egy Darren Shan mangát. El is olvasom még ma. Az a poén, hogy pont az első kettő van meg könyvben.
DARREN SHAN MANGAAAAAAAAAAAAA Énis akarooook... nincs véletlen a boltnak netes oldala, ahonna anyukádék hozták? *bocsiszemek*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-11-16 17:44:41
(#29905) Na, mostmár tényleg csak 2 nap új B'z albumig. Aáágh de izgi.
Akkor ki is veszi meg szülinapi ajándék gyanánt, miben állapodtunk meg?~ Tessék, segítek.
Akkor ki is veszi meg szülinapi ajándék gyanánt, miben állapodtunk meg?~ Tessék, segítek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-15 23:14:39
(#29904) lol. Anyukámék most jöttek haza londonból és random hoztak nekem egy Darren Shan mangát. El is olvasom még ma. Az a poén, hogy pont az első kettő van meg könyvben.