Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
BKF az mi is? Kicsit már kiestem a rövidítésekből."^^
Én a Budapesti Műszaki Főiskolára járok-->azon belül könnyűipari karra és ipari termék- és formatervező szakra. Jól hangzik így, de annyira nem vagyok elájulva a tanulnivalóinktól. A sulit viszont én is nagyon szeretem.
Én a Budapesti Műszaki Főiskolára járok-->azon belül könnyűipari karra és ipari termék- és formatervező szakra. Jól hangzik így, de annyira nem vagyok elájulva a tanulnivalóinktól. A sulit viszont én is nagyon szeretem.
beküldve: 2009-11-14 23:38:48
(#29887) Budapest, BKF. Egész jó suli, és nem is építenek le annyira a tanulnivalóval. Lényegében élvezem. Te?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Bocsi. De most az én agyam sem tud nagyon más felé koncentrálni. Am. hova jársz suliba?
beküldve: 2009-11-14 23:06:09
(#29885) Sssssssssz... kimondtad a varázsszót. Nekem is jönnek lassan
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-14 22:40:58
(#29883) Olvasd el! yaoiflowersen vann fenn, és ha már ott vagy szedd le a fölötte lévőt isxx nekem az a kedvenc yaoim
Oh, mostmár értem... Mondjuk én nem yaoit mutatnék anyukámnak, ha meg akarnám győzni, hogy nem vagyok leszbikus, bár ilyenre remélem nem fog sor kerülni.
Hmm....nem is tudtam, hog y Crimson Spell yaoi. Sokszor hallottam már a címet, de eddig az a tévképzet élt bennem, hogy vmi mechás shonen fight.
Hmm....nem is tudtam, hog y Crimson Spell yaoi. Sokszor hallottam már a címet, de eddig az a tévképzet élt bennem, hogy vmi mechás shonen fight.
beküldve: 2009-11-14 22:22:23
(#29881) Van egy nagyon jó barátnőm, immár....9 éve. Egyszer, amikor találkoztunk puszit akartunk adni egymásnak, de megbotlottam és lazán összecsókolóztunk. Anyám meg pont látta, és poénból megvádolt azzal, hogy lezbi vagyok. Én meg megmutattam neki az egyik kedvenc yaoi mangámat, a Crimson Spellt
Ööö...bocsásd meg tudatlanságomat, de ezt nagyon nem vágom. Egy kis magyarázatot, ha lennél szíves hozzáfűzni...
beküldve: 2009-11-14 22:08:13
(#29879) Tőlem egyszer egy balul elsült poén kapcsán megkérdezte jóanyám hogy nem vagyok-e leszbikus. Mit csinál ilyenkor egy derék fujoshi? Megmutatja anyukának a Crimson Spellt... onnantól már nem voltak ilyen vádjaiXD soha többetXD
beküldve: 2009-11-14 21:58:43
(#29878) Én még így is rettegek, hogy megcsúszik az egér, és anyukám véletlenül a 'mangafox: xy yaoi' címszóra kattint, és elé tárul egy ....khmmm... nyáladzó férfipáros.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Profi. És anyukád gépén keresztül nézed az ecchiket is? *visszaemlékezik azon sötét időkre, amikor az apja laptopján volt kénytelen JR-t nézni*
beküldve: 2009-11-14 21:31:10
(#29876) Hi! Kitaláljátok,hogy minről írok?? Rákötöttem a gépemre anya megjavított PDA-ját ésígy most azon keresztül netezek^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-11-14 18:35:34
(#29875) Sok sikert:) Én most töltöttem le nem tudom hány Miyano Mamoru albumot
beküldve: 2009-11-14 17:41:35
(#29874) Bakker csak most tűnik fel, hogy a The Circle számai rossz sorrendben vannak. Most nézhetem át a többi B'z albumot is.
Mondjuk az már az elején gyanús volt, hogy maga a "The Cricle" című szám nem az első, és nem a Brighter Day az utolsó, mert az meg elég "zárószámnak" hangzott.
Mondjuk az már az elején gyanús volt, hogy maga a "The Cricle" című szám nem az első, és nem a Brighter Day az utolsó, mert az meg elég "zárószámnak" hangzott.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!