Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A nap kérdése: nagyon láma dolog-e konyhakéssel megfenyegetni valakit?
Nem, ha a fenyegetést komolyan gondolod, és a másiknak nincs fegyver a kezében (ami erősen csökkenti a túlélési esélyeit - felteszem ez most szerfölött kívánatos)"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nos, ez csak akkor ciki, ha az illető akit fenyegetsz A: megtanult puszta kézzel kés ellen viaskodni, b: van egy másfél méteres katanája/bokenje c: jól bánik a lőfegyverekkel és van is nál épp kéznél egy. Ha ezen esetek egyike áll fenn és szándékodban áll használat előtt kiélezni a kést, akkor nem lámaság
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-11-10 18:00:50
(#29856) Elég méretes, csak félek, hogy netán körberöhögnek, akkor meg oda a halálfélelem a szenvedő alany részéről.
Holnap új B'z album.
Holnap új B'z album.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-10 17:48:21
(#29855) Nem, sőt. Ha váratlan pillanatban kapod elő, váratlan helyszínen, nagyon is hatásos. Főleg, ha a penge olyan 20 centi.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Teljes mértékben. De, ha esetleg mégsem osztatlan a siker, még mindig lehet mentegetőzni, hogy csak félreértett téged és hol a kenyér, meg a többi, mert csodálatos vacsorát akarsz készíteni az illetőnek.
Vagy lehet, hogy hasonló esetben egy bögre hatékonyabban sül el.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Kötelességemnek érzem, hogy én is felajánljam a segítségemet és a szakértelmemet (ha kell, akár tárgyi eszközöket is biztosíthatok, grátisz)
Azt nagyon szívesen elfogadnám, tekintve, hogy apám régi, életlen bicskája segítségével nem biztos, hogy teljes sikert érnék el.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
wááá, vééégre vmi szegedi dolog, amire talán ki is juthatok ^^ <3
yaven: naaagyon szépeket álmodtam
yaven: naaagyon szépeket álmodtam
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-11-10 15:52:11
beküldve: 2009-11-10 10:59:33
(#29851) Akkor újra, mer' most már van program is;
Első Szegedi Képregényfesztivál
Aki szegedi, vagy erre jár és képkockageek, annak tessék eljönni.
Jó lesz, de a lényeg, hogy lesz és legyen jövőre is.
A Grand Caféban pedig animet vetítenek.
Első Szegedi Képregényfesztivál
Aki szegedi, vagy erre jár és képkockageek, annak tessék eljönni.
Jó lesz, de a lényeg, hogy lesz és legyen jövőre is.
A Grand Caféban pedig animet vetítenek.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-11-10 10:59:47
beküldve: 2009-11-09 22:17:26
(#29849) nah, jókat csevegnék még, de feküdnöm kell... jóéjt! ^^
Huh, jó, megnyugodtam. Amikor te elveszted a perverzségedet, akkor fog jönni az apokalipszis...
drogozni alapból hülyeség, de ha kisgyerekeket is ezzel tömsz, plusz még pedofil is vagy, az már tényleg szívás...
beküldve: 2009-11-09 21:55:21
(#29846) Régen volt már, hogy megmondtam, miért nem szabad drogozni; na ezért nem szabad drogozni!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-11-09 21:51:11
(#29845) Bezzeg én együtt öregedek a fórummal..T_T
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A piszkosfantáziájú exiled ki mondta,hogy eltőnt? Az ízlésem kifinomodott, de azt nem mondtam,hogy eltűnt. ha eltűnt volna, már olvastátok volna a gyászjelentésemet És igen, kijelentem: PERVERZEBB VAGYOK, MINT JIRAYA!!!