Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Azóta nekem is eszembe jutott, hogy azidőtájt volt szó arról, hogy DN-os válltáskát kérsz majd a szülinapodra. De te már előtte is szeretted magadról azt hirdetni, hogy 13 éves vagy.
No várjunk csak...akkor ez azt jelenti, hogy az ecchi-mániás Exilednek már nem is olyan piszkos a fantáziája, avagy másféle dolgokban javultál?
ennek valszeg az az oka, hogy én tavaly nyár környékén léptem be, akkor voltam 12 és márciusban lettem 13 és te utána jöttél, ha jól emlékszem, ergo te nem láttál engem öregedni. bár tesóm barátnői mind állítják, hogy 2 év alatt iszonyatosan megváltoztam( jó értelemben )
szerk: látom 1.-hó óta vagy fenn, tehát már láttad a szülinapomat. akkor meg csak feledékeny vagy ^^
Am. meg kb. te vagy itt az egyetlen, aki nem öregszik. Alister belépett a 23. életévébe, Zabi a 13.-ba, Naruto a 18.-ba, de te mióta ismerlek mindg 13 éves vagy. XD (Lehet, hogy ennek köze van ahhoz, hogy még nem vagyok teljes 1 éve tag?"^^)
Agymenés OFF
Egyszer már tényleg eljöhetnél vmi fórumtalira, elvégre olyan régi tag vagy itt, mint Dragda, Kami, v. Alister. Igaz, most ők sem voltak. Animeconra engedés hogy áll? Vagy már teljesen lemondtál róla?
animecont előmelegítettem, kis szerencsével pont időben lesz készen
Más fórumtali: 2 probléma van: Az egyik, hogy vásárhelyi vagyok, a másik az, hogy 13... Pedig szívesen mennék...
Hehe, szerintem ugyanott jártunk!
Nem baj, vigasztal a tudat, hogy kialhatom magam, és nem kelek megint korán. ^^
Ma volt a szomszédos faluba búcsú, és kiugrottunk rá barátosnéval. A hangom teljesen elment, a torkom kiégett, a gyomrom az agyam helyén kb.
Ennyi pörgő hintát még életembe nem láttam. Break dance, és társai... a két kezemen nem tudom megszámolni mennyi is volt, de azt se, hogy mennyiszer ültem fel rá.
Többet ilyet soha...
XD