Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Egy pillanatra azt hittem, hogy tényleg valami cukiság lesz... De aztán rájöttem, hogy Rólad van szó. XD
Hanon: Olvastam a hírdetésed. Én jelentkeznék, de azért, hogy ne tagadjam meg az elveim, részt szeretnék venni nem csak az utómunkálatokban, hanem a kivitelezésben is. Ha csak utóbbiban vennék részt az olyan lenne, mintha alkoholmentes sört iszogatnék, vagy
Elnar: Köszönöm a képet. XD Nagyon okos kis alkotás.
Hanon: Olvastam a hírdetésed. Én jelentkeznék, de azért, hogy ne tagadjam meg az elveim, részt szeretnék venni nem csak az utómunkálatokban, hanem a kivitelezésben is. Ha csak utóbbiban vennék részt az olyan lenne, mintha alkoholmentes sört iszogatnék, vagy
18+
Ez gondot jelent? vennék egy gumipasit vagy egyéb más segédeszközt... Jah, már van egy. Nah mindegy. XD
Elnar: Köszönöm a képet. XD Nagyon okos kis alkotás.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-06 18:51:02
A symphonic csak a régi jó sárkányos sztori kibővített verziójában van.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Ha beszerzel egyet, kölcsönadnád egy nemes cél érdekében?
Neked bármikor nemes célokra meg különösen "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Há' eztet me' kő' zabbantani!
Ilyet kérek karácsonyra...
Ilyet kérek karácsonyra...
Ha beszerzel egyet, kölcsönadnád egy nemes cél érdekében?
Ez a metál dolog meg nekem nagyon jól jön, bár hiányolom a hibrideket (melodic death metal anyone?), valamint a symphonicot.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ó igen, a régi aranyos, ridikülstukker Vannak beteg emberek XD
beküldve: 2009-11-06 18:19:49
(#29808) Fiszi: A Doom Metál fő jellemzője az, hogy a gitárok /és úgy általában minden hangszer/ eléggé levan hangolva. Kicsit olyan mint a Death Metal, de ez lassabb és gyakran szinfónikus elemeket tartalmaz.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-06 18:13:17
(#29807) beküldve: 2009-11-06 16:59:55
(#29806) aaa, jó ez a kis teszt! Nekem doom metal jött ki, bár nem igazán vágom, hogy az pontosan mi, de majd utána nézek.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-06 16:43:26
(#29804) [Link] <<< a kép amit Mihonak igértem
Szerk: Elnar 2009-11-06 16:43:40
beküldve: 2009-11-06 01:10:25
(#29803) Fináncok - Parasikoly; 2 - 0
De legalább jó bontás volt és televagyok kártyavédővel (igen, bugyival) és még így is olcsóbb volt mint ungárise. Nem értem a gazdaságot meg úgy alapban a világot...
Harmadnapja azzal a sztorival trógerkodunk, hogy legénybúcsúm van és szombaton megházasodom. Az emberek buták, nagyon és hiszékenyek és mi kihasználjuk őket és kinevetjük őket. Mer' megtehetjük...
De legalább jó bontás volt és televagyok kártyavédővel (igen, bugyival) és még így is olcsóbb volt mint ungárise. Nem értem a gazdaságot meg úgy alapban a világot...
Harmadnapja azzal a sztorival trógerkodunk, hogy legénybúcsúm van és szombaton megházasodom. Az emberek buták, nagyon és hiszékenyek és mi kihasználjuk őket és kinevetjük őket. Mer' megtehetjük...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-11-06 01:18:19
beküldve: 2009-11-05 22:23:47
(#29802) Itt is a H1N1 a téma? Nos.. Szerintem:
Ha nem vagy beteg, ill. ott sincs beteg ember ahol laksz akkor szükségtelen az oltás...
DE! ha már van a családban egy beteg nagymama, nagypapa stb. Akkor nem árt ha oltást kapsz....
Hogy miért?
Lehet, h nekem nem lesz semmi bajod, de a beteg családtagnak halálos lehet...
Ha nem vagy beteg, ill. ott sincs beteg ember ahol laksz akkor szükségtelen az oltás...
DE! ha már van a családban egy beteg nagymama, nagypapa stb. Akkor nem árt ha oltást kapsz....
Hogy miért?
Lehet, h nekem nem lesz semmi bajod, de a beteg családtagnak halálos lehet...
MIANEVED?!
Hol látsz te itt olyat?
Amit leírtam, mind valós probléma. Annyira hogy a fáradt tanáraink már azon viccelődnek, hogy majd kialusszák maguk akkor ha már nem lesz áram, amitől fent lehet maradni 2-ig...
Hogy honnan jött? Valamelyikőtök emlegetett itt világjárványt, nem? Én csak felvázoltam a feltételeit.
Amit leírtam, mind valós probléma. Annyira hogy a fáradt tanáraink már azon viccelődnek, hogy majd kialusszák maguk akkor ha már nem lesz áram, amitől fent lehet maradni 2-ig...
Hogy honnan jött? Valamelyikőtök emlegetett itt világjárványt, nem? Én csak felvázoltam a feltételeit.
Szerk: ∂z 2009-11-05 00:11:37