Legutóbb kommentezett topikok
One Piece
Noein
Mermaid Melody PPP & Pure
Eladnék!/Vennék!
Chrno Crusade
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
One Piece
Noein
Mermaid Melody PPP & Pure
Eladnék!/Vennék!
Chrno Crusade
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

BARABáS KRISZTI: @NYESTE ROLAND Nincs mit. Szívesen
NYESTE ROLAND: @BARABáS KRISZTI Köszi!
BARABáS KRISZTI: Nagyon sok hozzászólást kell írni a fórumokban
NYESTE ROLAND: Csak szerintem érdekes, hogy 2017-11-04-én regisztráltam fel a mangafan.hu-ra, és még mindig Új arc vagyok? Mit kell ennek a növeléséhez csinálni? Sokat írni fórumra meg ilyenek? Az is megvolt, rendeltem is már....
EMSHADY: RATKU ARANKA: azt is tudják postázni
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2020-08-20 05:17:08
(#3694) each time i heard how tons disappointment the king will be, it changed into like a river of spring water flowing eastward. one would think of li yu, who changed into called the "everlasting ci emperor". after the fall of nantang, he straight away became a prisoner. li yu understood the struggling of life. the sorrow of impermanence, the usage of words to describe the desolation and
https://www.vipsiteweb.com
https://www.vipsiteweb.com
Szerk: hogo090 2020-08-20 05:18:30
ide már csak évente egyet lehet kommentelni? mert akkor elrontottam:( namindegy, inkább kérek egy korsó sört
Forraltbor lett, maradhat?
meh....
Szerk: Maryke 2018-12-09 08:42:09
beküldve: 2014-08-08 00:20:39
(#3692) ide már csak évente egyet lehet kommentelni? mert akkor elrontottam:( namindegy, inkább kérek egy korsó sört
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2013-03-05 14:58:32
(#3689) beküldve: 2012-01-29 01:25:13
(#3688) Pedig... Azok a régi szép napok, mikor egész este itt vedelt mindenki...

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2012-01-27 14:21:39
(#3687) úgy tünik hiába próbálkozik ezzel bárki is ide nem lehet már visszahozni a régi életet...
-
beküldve: 2012-01-22 23:23:35
(#3686) *Kezdetnek berúgja az ajtót. Sajna, berozsdálltak a sarokvasak. Aztán 3 óra takarítás után eljut a raktár bejáratáig. Ott már robbantani kell, mert biz' az idő ezt is beragasztotta. ... Belép a szentélybe. Marokra fog egy martinis üveget. Visszatér a vendégek területére, kerít egy hamutálat, és iváshoz, cigizéshez lát.*
- Hahó! Valaki? Ugye nem kell egyedül innom?
Szerk: Ez komolyan mondom szánalmas.
- Hahó! Valaki? Ugye nem kell egyedül innom?

Szerk: Ez komolyan mondom szánalmas.

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2012-01-22 23:49:09
*visszaemlékezés hang be* Bezzeg az én időmben még zsongott a hely...Talán egy éve lehetett, hogy itt lógtak a fiatalok...*visszaemlékezés hang ki*
meh....
én igazából még nem tévedtem úgy ide h lett volna itt különösebb élet... Csapos, ismét egy vodkát kérnék.
-
Forró tej? Az nálam az ihatatlan lötty kategória. Ha már tej akkor legyen hideg... Am meg a ha már kocsmában vagyok akkor legyen inkább... *vet egy pillantást az itallapra* Ez jó lesz. Vodkát ide! De télleg elég depresszív érzéseket kelt ide betévedni... az üresség...
gNekem álmatlanság ellen beválik :P Kiskorúakat meg nemszolgálnak ki piával ezért meg se próbálom ;P U(gye? Pedig annó falkapott hely volt!
meh....
Szerk: Maryke 2011-06-27 14:51:04
beküldve: 2011-06-27 13:35:17
(#3682) Látszik.hogy minden jó kocsma csak 9 után nyit

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Forró tej? Az nálam az ihatatlan lötty kategória. Ha már tej akkor legyen hideg... Am meg a ha már kocsmában vagyok akkor legyen inkább... *vet egy pillantást az itallapra* Ez jó lesz. Vodkát ide! De télleg elég depresszív érzéseket kelt ide betévedni... az üresség...
-
Szerk: C-san 2011-06-26 10:04:21
beküldve: 2011-06-25 20:53:30
(#3680) *betántorog és leveti magát az első(üres) székre*Valamit ami egész estére kiüt!Mondjuk...*az itallapot böngészi* Megvaan!!Forró tejet!!! Komolyra fordítva a szót valóban kihaltunk...
meh....