Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Mert nem szeretsz, és nem szólsz, hogy menjünk oda. Ha szóltál volna, ott lennék legalább 3 üveg borral és egy-két üveg röviddel.
beküldve: 2010-05-29 20:51:15
(#3600) Lassan este 9 és még mindig csiripelnek a madarak. De szépek is a nyári éjszakák. Ez az egyetlen dolog, amit szeretek a nyárban.
Betankoltam egy kis borral, szóval igénylem az alkesz társaságot. Valaki?
Betankoltam egy kis borral, szóval igénylem az alkesz társaságot. Valaki?
Én innen addig nem megyek sehova, amíg asztal alá nem iszom magam. Utána meg vonszoljon oda, az aki hülye.
beküldve: 2010-05-13 19:25:47
(#3598) Mennyünk el a Weöressándor melletti Lidlbe. Ott minden pia kétezer alatt van. Occó occó.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-13 19:13:01
beküldve: 2010-05-13 18:50:14
(#3595) Remélem még megvannak a jó kis boroshordóim a raktárban, mert ma csapra verek - legalább - egyet!
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-13 18:50:52
byebye! egy búcsú slukk az egészségedre!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
mindenki elhúzott tanulni... halódik a fórum...sanyarú a lelkem... kell egy újabb slukk---
Hát kéne, de én már csak jövhéten meek a csatatérre. (4 évig kell tanulni XD) remélem még MArduk-ot nem B+++ták ki. Na amúgy szerintem én meg lépek hulla vok, ma már legalább 10 órátaludtam csak vki mindg felkeltett közben... Jó éjt! REmélem még találkozunk.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
mindenki elhúzott tanulni... halódik a fórum...sanyarú a lelkem... kell egy újabb slukk---
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
télleg... nyissuk ki a következőt, és öntsük az üvegbe nehogy elfogyjon igazad van
Ja Ja...HOL vannak a többiek... biztos máshol isszák részegre magukat XD
télleg... nyissuk ki a következőt, és öntsük az üvegbe nehogy elfogyjon igazad van
laza vagy! a kirendelt táncosok mikor jönnek?
kérek még sajtot a bor mellé
Annyira nem mit évfolyamtársam aki mögöttem ült ma érettségin szépen bealudt, hát azt hittem leütöm. Előttem ő a legjobb angolos XP
itt a sajt! ^^ Van még elég bor? Nehogy elfoggyon...
laza vagy! a kirendelt táncosok mikor jönnek?