Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Hanon: Mi ez az alkoholmentes coca-termék rendelés?
.anti-alcoholism rulz
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Oooh, értem már, azt hittem színtévesztő lettél.
Benned egy (ittas) költő veszett el...
Benned egy (ittas) költő veszett el...
ふたなりはなんですか。わたしですよ~ XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-30 21:28:57
öhmm. Gilje cockjára írtam és a tiéd nem is red. baka baka
Izzad a tenyerem, száraz a torkom, Az utolsó megmaradt sörömet bontom
. Tágas a nádas, szökik a hal, Itt van a vége, jön a vihar.
Újbuzik mindenütt
Szerk: ∂z 2010-03-30 21:28:28
Tudod, hogy nem az...
Most az egyszer hozok Neked ilyet, megerőszakolva a saját lelkemet/elveimet - höhö, azok az elvek, höhö...
Most az egyszer hozok Neked ilyet, megerőszakolva a saját lelkemet/elveimet - höhö, azok az elvek, höhö...ふたなりはなんですか。わたしですよ~ XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-30 21:26:33
Hanon szívem, mit innál? Csapoljak Neked egy keveset Dz véréből? Vagy azt inkább tartsam meg magamnak?XD
citromos nestea
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
TUDTAM!!!

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-30 21:19:23
(#3556) El ne kezdjétek itt is marni egymást, mert szétcsapok köztetek egy lila műfa***al! (Dz, Te már ismered az említett eszközt, tudod milyen kemény, és ragadós... Hanon csak sejtheti... XD)
Inkább igyunk, csöndben, békésen... Később hangoskodva és fetrengve, a túlzásba vitt alkoholtól.
... Jó, olyan nin, hogy túlzásba vitt alkohol, de ez már mellékes. És lehet, hogy szubjektív.
Hanon szívem, mit innál? Csapoljak Neked egy keveset Dz véréből? Vagy azt inkább tartsam meg magamnak?XD
Inkább igyunk, csöndben, békésen... Később hangoskodva és fetrengve, a túlzásba vitt alkoholtól.
... Jó, olyan nin, hogy túlzásba vitt alkohol, de ez már mellékes. És lehet, hogy szubjektív.
ふたなりはなんですか。わたしですよ~ XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-30 21:21:10
beküldve: 2010-03-30 21:13:19
(#3553)