Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Gimis koliban még mi is rejtegettük a zsákmányt. De -hálaazégnek- fősulisban már nem kell.
De itt aztán van minden. Házi itókáktól kezdve, a legdrágább ajándákba kapott borokig minden. Tényleg MINDEN.
De itt aztán van minden. Házi itókáktól kezdve, a legdrágább ajándákba kapott borokig minden. Tényleg MINDEN.
a nagy visszatérő...
beküldve: 2010-01-22 12:45:34
(#3526) A kolesz az egyik legjobb találmány, én is 5 évig a rabja voltamXD csak én likőrösüveget dugdostam a szekrényemben, nem söröset8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Köszönöm *poharát a te poharadhoz koccintja*
Íííí, koleszos barátnők találmánya. Alapfelszerelésként mindenki kap egy hamutálas, sörösüveg-tartós tolókocsit.
Jut szembe. Hol egy hamutál? *körbeles, kiszúr egyet, elmarja a jobb könyöke mellé és rágyújt*
Íííí, koleszos barátnők találmánya. Alapfelszerelésként mindenki kap egy hamutálas, sörösüveg-tartós tolókocsit.
Jut szembe. Hol egy hamutál? *körbeles, kiszúr egyet, elmarja a jobb könyöke mellé és rágyújt*
a nagy visszatérő...
beküldve: 2010-01-22 12:36:29
(#3524) kedves, ad1: BOLDOG SZÜLINAPOT! ad2: én idén leszek 21. Milyen klubot is emlegettél? *berserk tekintet*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
[...]nem tesz ez jót az egészségednek Anna néni. [...]
Utállak.
De azért iszom veled.
a nagy visszatérő...
már megint csak az alkoholizálás. nem tesz ez jót az egészségednek Anna néni. de azért iszom veled
-
beküldve: 2010-01-22 12:26:56
(#3521) Egy édes martinit kérnék, ha van személyzet.
...
Ha nincs? Akkor kiszolgálom magam egy egész üveggel a raktárból...
...
Ha nincs? Akkor kiszolgálom magam egy egész üveggel a raktárból...
Egészségemre, ma beléptem a Protkós K*rvák Klubjába!
*iszik*a nagy visszatérő...
Nincs ezzel a linkkel semmi baj... egyszer hallgatható na ide azzal a piával ;D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Nem inkább halgassa meg ezt----->[Link] és ha meghalgatta akkor jöjjön vissza....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
*szótlanul elővesz két üveget*
*az egyikből egy keveset önt, a másikból többet*
*lerak eléd egy gyanús folyadékot*
Kezdjed az Alister által emlegetett Sárkány-koktéllal. Ha túlélted akkor gyere vissza.
*az egyikből egy keveset önt, a másikból többet*
*lerak eléd egy gyanús folyadékot*
Kezdjed az Alister által emlegetett Sárkány-koktéllal. Ha túlélted akkor gyere vissza.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Van matrac? Áá fene.. jó a pult is ;D
Szerk: Shaun 2010-01-19 16:50:43
Ha már itt vagy adj valamit ;D