Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Vacak érzés öregedni.
*sóhajt* Tudom. Borzasztó. Kettőt pislogunk és nyolcvan éves nyanyák leszünk. A fiúk Watarit cp-znek vagy Sandaimét, a lányok meg Chiyo-baa-chant vagy az elátkozott Sophie-t a Vándorló Palotából. De szép is lesz...
Erre innom kell. O____X
beküldve: 2010-01-19 13:57:41
(#3496) Dz: Ha kell vodka, hozz magadnak. Csak 5 lépésnyire van a raktár...
Miho-nee: Hagyd békén a koromat légszíves, legszívesebbn én is békén hagynám. Vacak érzés öregedni. ... Oh, és egs!
Miho-nee: Hagyd békén a koromat légszíves, legszívesebbn én is békén hagynám. Vacak érzés öregedni. ... Oh, és egs!
a nagy visszatérő...
beküldve: 2010-01-19 13:55:22
(#3495) Jé~. De rég jártam itt.
Éss itt az én édes Kishugom... Egy vodkával... Kell ennél több? *elolvad*
Én is iszom valamit. A mai Kommunikációs alapismeretek vizsga után minimum egy hordó bort kérek. XD Főleg, hogy holnap vár rám még a Bevezetés a finnugrisztikába vizsga is.
Inni és felejteni...! Egs'!
Éss itt az én édes Kishugom... Egy vodkával... Kell ennél több? *elolvad*
Én is iszom valamit. A mai Kommunikációs alapismeretek vizsga után minimum egy hordó bort kérek. XD Főleg, hogy holnap vár rám még a Bevezetés a finnugrisztikába vizsga is.
Inni és felejteni...! Egs'!
Hugi: Hihi, végre Te is vén tyúk leszel. XD
beküldve: 2010-01-19 13:18:35
(#3493) Édes Istennő az égben, gyerekek! Hát itt meg mi történt? Bezártatok/unk a gazdasági válság miatt?
Mindegy is. Én magamban is eliszogatok itten.
Holnapi C(UV2)- vizsgám örömére egy vodkát kérnék tisztán! Lassan esedékes szülinapom okán meg mégegyet!
*körülnéz, de sehol senki, vállat von, feltöri a raktárt, kiprüszköli a közben letüdőzott port, magához öleli a vodkás üveget, visszaül a bárpulhoz, és rágyújt egy cigire*
Mindegy is. Én magamban is eliszogatok itten.
Holnapi C(UV2)- vizsgám örömére egy vodkát kérnék tisztán! Lassan esedékes szülinapom okán meg mégegyet!
*körülnéz, de sehol senki, vállat von, feltöri a raktárt, kiprüszköli a közben letüdőzott port, magához öleli a vodkás üveget, visszaül a bárpulhoz, és rágyújt egy cigire*
a nagy visszatérő...
Chöh. Kíváncsi vagyok, ha nem lenne nagybetűkkel írva mindenhol, hogy a dezsnyót készítőitől, akkor mennyi figyelmet kapna.
Igaz erre rá lehet kontrázni azzal, hogy ha nem kezdődne a Drifters ismertetője mindenhol azzal, hogy "from the mangaka of Hellsing" akkor egyáltalán hányan néznének rá, de így se olvassa senki.
Igyunk arra, hogy egy csomó jó számot fedeztem még fel B'ztől.
Igaz erre rá lehet kontrázni azzal, hogy ha nem kezdődne a Drifters ismertetője mindenhol azzal, hogy "from the mangaka of Hellsing" akkor egyáltalán hányan néznének rá, de így se olvassa senki.
Igyunk arra, hogy egy csomó jó számot fedeztem még fel B'ztől.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-12-12 10:48:32
(#3491) Tegnap előtt hivatalosan is meglett erősítve, lesz Bakuman anime. 2010 őszén kerül rá sor elvileg, 25 epizóddal (ami durván fél év móka és kacagás). Korai, meg hirtelen, meg minden, de ha valamire, akkor erre inni kell.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-12-06 01:26:55
(#3490) Úristen ez most igazi, vagy csak valaki reklámból gyorsan rittyentett egy reviewet, és hogy különlegesnek hangozzon odabiggyesztette, hogy magyar?
[Link]
Mert ha nem kamu akkor mindenképp össze kell ismerkednem ezzel a csávóval.
//update: Igyunk.
[Link]
Mert ha nem kamu akkor mindenképp össze kell ismerkednem ezzel a csávóval.
//update: Igyunk.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-12-06 01:27:11
beküldve: 2009-12-01 21:44:36
(#3489) Így egy nappal megkésve ugyan, de iszom az egészségedre Alister!^^ Egs!
Ugyanakkor szeretnék tartani egy megelőlegzett halotti tort is. A jövőhéten - vagy még előtte az "előkészületek" során - meg fogok halni.
Panasz/sirám/rinyafeszt:
"Élőben jelentkezünk a Klark Ádám térről.
Egy vörös hobbit-vámpír felmászott a Lánchídra egy lila... Mi... Közelítsenek csak rá a kamerákkal! Nem... Az csak nem...?!"
Polgárpukkasztááás...
És ilyen szituban elszavalnám az egyik versem.
Aztán lemászva flörtölnék a riporternővel.
Ééés, meglovagolnám a kőoroszlánokat.
*fleeesss END*
Nah igyunk a temetésemre.
szerk.: Hm... Visszaolvasva az a szomorú, hogy - a Nyelv. filó tanárnőm szavaival élve: - "Ettől már csak rosszabb lesz!" XD Kár, hogy igaza van.
Ugyanakkor szeretnék tartani egy megelőlegzett halotti tort is. A jövőhéten - vagy még előtte az "előkészületek" során - meg fogok halni.
Panasz/sirám/rinyafeszt:
Hétfő:
Bevezetés az irodalomtudomnyba ZH
Előtte egy kanji-doga. (ez a szebbik része)
When the fuckin' Monday ends...
Kedd:
Nyelvészeti filológia ZH
Fonetika ZH (húúúzóóós lesz...)
Plusz ezen a napon kell leadnom az előbb említett tárgyra egy etimológiai dolgozatot a lélek szó vizsgálatáról. Még nem kezdtem neki... de az anyaggyűjtés megvan már. Nagyrészt.
Szerda:
Retorika ZH
3 pót doga japánból (Ugye akik lógnak a kedvenc órájukról... Ejnye...)
Hogy meg fognak e tukni? Hogy elkúrtam-e a félévet? Ugyan, dehogy. De ha túlélem ezeket a napokat, csütörtökön valami irdatlan partyt csapok - hogy hogyan és hol és mit azt még nem tudom. De majd az esti hírekből megtudjátok:Bevezetés az irodalomtudomnyba ZH
Előtte egy kanji-doga. (ez a szebbik része)
When the fuckin' Monday ends...
Kedd:
Nyelvészeti filológia ZH
Fonetika ZH (húúúzóóós lesz...)
Plusz ezen a napon kell leadnom az előbb említett tárgyra egy etimológiai dolgozatot a lélek szó vizsgálatáról. Még nem kezdtem neki... de az anyaggyűjtés megvan már. Nagyrészt.
Szerda:
Retorika ZH
3 pót doga japánból (Ugye akik lógnak a kedvenc órájukról... Ejnye...)
"Élőben jelentkezünk a Klark Ádám térről.
Egy vörös hobbit-vámpír felmászott a Lánchídra egy lila... Mi... Közelítsenek csak rá a kamerákkal! Nem... Az csak nem...?!"
Polgárpukkasztááás...
És ilyen szituban elszavalnám az egyik versem.
Aztán lemászva flörtölnék a riporternővel.
Ééés, meglovagolnám a kőoroszlánokat.
*fleeesss END*
Nah igyunk a temetésemre.
szerk.: Hm... Visszaolvasva az a szomorú, hogy - a Nyelv. filó tanárnőm szavaival élve: - "Ettől már csak rosszabb lesz!" XD Kár, hogy igaza van.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-12-01 22:15:39
Szerk: buzifaszvagyok 2009-12-01 09:11:29
beküldve: 2009-11-30 19:51:21
(#3487) Ma ünnep van, gyerekek! Elő a pezsgőt, Bailey's-t, csilis vodkát! Vuháhuháhú, ahogy azt első felindulásomban olyan pontosan és találóan megfogalmaztam. Vuháhuháhú!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Te, hol is van az a piros kör? ...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Éppen az előbb olvastam. Az első reakciómat nem osztanám meg itt, mert kiskorúak is olvashatják, de azért azt hiszem, nagy vonalakban sejthető...
...és persze buzgón remélem, hogy ez tényleg a legalja, és nem a nagy átlag, hogy nem ennyire korcs az elbeszélő generációja, csak ő ennyire való életbeli troll...
...de igen, hogy megírta, így tálalva, az már tényleg a sírok a röhögéstől érzést váltja ki..."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-11-30 15:52:16
Júúj...ez már annyira alja, hogy csak röhögni lehet rajta. És ahogy még megpróbálja előadni, hogy szegény ő...pfff