Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2010-03-30 21:19:23
(#3556) El ne kezdjétek itt is marni egymást, mert szétcsapok köztetek egy lila műfa***al! (Dz, Te már ismered az említett eszközt, tudod milyen kemény, és ragadós... Hanon csak sejtheti... XD)
Inkább igyunk, csöndben, békésen... Később hangoskodva és fetrengve, a túlzásba vitt alkoholtól.
... Jó, olyan nin, hogy túlzásba vitt alkohol, de ez már mellékes. És lehet, hogy szubjektív.
Hanon szívem, mit innál? Csapoljak Neked egy keveset Dz véréből? Vagy azt inkább tartsam meg magamnak?XD
Inkább igyunk, csöndben, békésen... Később hangoskodva és fetrengve, a túlzásba vitt alkoholtól.
... Jó, olyan nin, hogy túlzásba vitt alkohol, de ez már mellékes. És lehet, hogy szubjektív.
Hanon szívem, mit innál? Csapoljak Neked egy keveset Dz véréből? Vagy azt inkább tartsam meg magamnak?XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-30 21:21:10
beküldve: 2010-03-30 21:13:19
(#3553) tessék Hanon
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-30 21:09:02
(#3550) Troszit!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-30 21:01:43
Valahogy úgy. Leginkább Ábel miatt csináljuk az egészet. Ha sikerülne a tervünk akkor láthatnánk azt amit soha senkinek nem sikerült: Buddha részegen.
Gilje: Bölcs vagy te Yaoi papnő.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-30 21:00:00
én inkább edzésben tartom a májam, nehogy egy fórumtali alkalmával ne bírjam majd az iramot... mert akkor szégyen lenne, s gyalázat, s kicsiny kőszívem minden hidegével megvetném magam
Ejnye, már általános iskolai ballagáson is divat beb__zni?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-30 20:51:39
(#3543) Bazz ez a topic még megvan?
Én most nem kérek semmit. Tartalékolok ballagásra.
Én most nem kérek semmit. Tartalékolok ballagásra.
Gravity is a habit that is hard to shake off.