Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
ha te borozol, én iszok valami krémlikőrt. megfelel? már hozom is
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-30 20:38:22
(#3541) 'Estét!
Holnap kiruccanok Bécsbe. Végre utazom! Erre innék valami kellemes kis borocskát...
Inna velem valaki?
Holnap kiruccanok Bécsbe. Végre utazom! Erre innék valami kellemes kis borocskát...
Inna velem valaki?
X'D Akkor abból most iszom egy 'kicsit'...
Szerintük egy nem japán játéknak nincs helye a cosplayversenyen. Szerintem meg ezt nem ártott volna közölni a Szabályzatukban is. (Legközelebb azt találják ki, hogy valaki azért nem indulhat, mert lila hajút cosplayel?) Más szabályokat ugyanakkor hagynak áthágni.
beküldve: 2010-03-12 16:18:29
(#3538) Mi történt itt? Alig találtam meg a topicot.
Ha esetleg valaki erre vetődne, igazán megdobhatna valami ütőssel. (Igen, akár szó szerint is érthetitek XD).
Jól emlékszem, hogy az Apokalipszis 4 lovasa a legjobb ilyen esetekre?
Ha esetleg valaki erre vetődne, igazán megdobhatna valami ütőssel. (Igen, akár szó szerint is érthetitek XD).
Egészen jól alakult a mai napom, amíg el nem olvastam a cosplayversenyről szóló e-mailt........
Nagy vonalakban annyit, hogy ha nem könyörgünk ki valami megoldást, akkor nem indulhatunk. És ha ez nem lenne elég, akkor még hallgathatom is majd egy-két embertől, hogy "én megmondtam".......
Jól emlékszem, hogy az Apokalipszis 4 lovasa a legjobb ilyen esetekre?
Igyál, kislányom, az legalább meglátszik rajtad
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-29 15:05:55
(#3536) Vödör fullmoont és sárkánytűz-féle vodkát! De izibe!
Megb@sztak tájanatból, így a tavaszi félévem így fog kinézni: 3 tárgy bejárósra, egy vizsgakurzus, és mellette diákmeló zalaegerszegen. ILYEN szuper lesz!
Szóval ide az üveg fekete abszintommal!
Megb@sztak tájanatból, így a tavaszi félévem így fog kinézni: 3 tárgy bejárósra, egy vizsgakurzus, és mellette diákmeló zalaegerszegen. ILYEN szuper lesz!
Szóval ide az üveg fekete abszintommal!
a nagy visszatérő...
Szerk: Dragda 2010-01-29 15:06:30
beküldve: 2010-01-22 13:14:30
(#3535) Amiben benne van a Yaoi vagy a BL szó, nekem az barát. ^^
*cigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii*
*cigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii*
a nagy visszatérő...
beküldve: 2010-01-22 13:13:35
(#3534) Jejj!!! Az aarinfantasy YAOI Collection a barátod! \(^o^)/
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát ez valami meseszép...
Már ezért megérte vénülni...
*újabb adag martini*
Erről eszembe jutott, mily régen is olvastam BL-t... na este bepótoljuk.
Már ezért megérte vénülni...
*újabb adag martini*
Erről eszembe jutott, mily régen is olvastam BL-t... na este bepótoljuk.
a nagy visszatérő...
beküldve: 2010-01-22 13:10:41
(#3532) Dz., én már rájöttem, te vadászod ezeket a képeketXD De most mééééééért, ez csak egy ártatlan kis baráti pu-szi-ka! Van itt más is ha akarod...
könyörgöm, NE!
legalább rakd légterelőbe. olyan finomat ebédeltem, nem akarom kihányni
legalább rakd légterelőbe. olyan finomat ebédeltem, nem akarom kihányni
-
beküldve: 2010-01-22 13:03:51
(#3530) én is téged
te vén csont
te vén csont
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 13:04:19
beküldve: 2010-01-22 12:58:21
(#3529) Jelenleg mi is kifogytunk minden kajából és itókából. Majd vizsgaidőszak után lesz bevásárlás.
*belekortyol az újabb pohár martinibe*
*belekortyol az újabb pohár martinibe*
a nagy visszatérő...
beküldve: 2010-01-22 12:53:53
(#3528) Irigy vagyok itt csak egy doboz tej (volt) és egy diétás málnaszörp vanXD