Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-11-30 00:43:33
(#3482) Ha már úgyis témánál vagyunk, itt van az én kedvenc kis blogom is közszemlére. Kicsit talán tömör és nem is túl tartalmas, de mindig felderít, ha rápillantok. Jó olvasást!
Halolajat kérek hideg cukkinipürével, köszönöm.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-11-29 23:59:10
(#3481) Na igyunk mert szar az élet. Meg mert sikerült 3 óra munkáját egy mozdulattal elcsesznem. De legalább a saját káromra ment volna, de nem, másnak szántam.
//update: Imádom ezt a blogot. Csak egy röpke poszt és sutty, el is szállt a melankólikus hangulat. Most mondjátok, hogy egyszerű vagyok.
[Link]
Kommenteket érdemes olvasgatni.
//update: Imádom ezt a blogot. Csak egy röpke poszt és sutty, el is szállt a melankólikus hangulat. Most mondjátok, hogy egyszerű vagyok.
[Link]
Kommenteket érdemes olvasgatni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-11-30 00:17:33
Tessék Neked egy abszint. Ettől erősebbet nem ismerek.
*lerakja eléd az üveget*
Annyit iszol, amennyi meg nem öl.^^
*lerakja eléd az üveget*
Annyit iszol, amennyi meg nem öl.^^
beküldve: 2009-11-27 20:10:35
(#3479) Se shota Koshi (őszintén, mit gnondoltam? miért nem az volt az első, hogy elmentem?), se Zelda ost. Valami erőset.
Ah köszönöm. Kérnék mondjuk... valami kéket. Nem értek a koktélokhoz, annyit tudok, hogy a zombi finom volt. De az narancssárgás, és ha már szülinap akkor már legyen a kedvenc színem. Ötlet?
Ha meg nem találunk akkor maradjunk a biztosnál valamiféle scotch whiskey.
Btw megtaláltam annak a biográfiának egy megcsonkított verzióját itt. Amit én találtam más oldalon volt, ráadásul összeszedettebben, és volt ott egy link ami egy másik oldalra vezetett, Koshi családjáról (is) szólt, és ott volt egy régi általános iskolai osztálykép.
De úgy néz ki azt vagy törölték, vagy soha nem is létezett.
Ha meg nem találunk akkor maradjunk a biztosnál valamiféle scotch whiskey.
Btw megtaláltam annak a biográfiának egy megcsonkított verzióját itt. Amit én találtam más oldalon volt, ráadásul összeszedettebben, és volt ott egy link ami egy másik oldalra vezetett, Koshi családjáról (is) szólt, és ott volt egy régi általános iskolai osztálykép.
De úgy néz ki azt vagy törölték, vagy soha nem is létezett.
Szerk: Hanon 2009-11-26 21:28:24
beküldve: 2009-11-26 18:25:01
(#3476) ...
*lerak Hanon elé egy itallapot*
Válassz kedvedre, iszom Veled valamit így születésnapod alkálmából. Veled és Rád!^^
Eh. az igazi ajándék az lenne, ha ezt mind meg tudnám fejelni egy shota Koshi-sannal, de még nem tudom.^^"
Addig is kéne keresni egy másik shotát, aki felszolgálja nekünk az italt.
*lerak Hanon elé egy itallapot*
Válassz kedvedre, iszom Veled valamit így születésnapod alkálmából. Veled és Rád!^^
Eh. az igazi ajándék az lenne, ha ezt mind meg tudnám fejelni egy shota Koshi-sannal, de még nem tudom.^^"
Addig is kéne keresni egy másik shotát, aki felszolgálja nekünk az italt.
beküldve: 2009-11-24 17:21:25
(#3475) Éppen ma van 18 éve, hogy Freddie Mercury nincs köztünk. Nyugodj békében.
Azt meg remélem nem kell elmondanom, hogy holnapután kinek lesz micsodája, azon kívül, hogy a Hellsing órám első használatbavételének évfordulója.
És bazzeg hogy nincs a kibontásáról egyetlen normális kép sem. Ha esetleg józan állapotban történt volna még használható lenne valamelyik, de így ránézni is rossz.
Igyunk Freddiere.
Azt meg remélem nem kell elmondanom, hogy holnapután kinek lesz micsodája, azon kívül, hogy a Hellsing órám első használatbavételének évfordulója.
És bazzeg hogy nincs a kibontásáról egyetlen normális kép sem. Ha esetleg józan állapotban történt volna még használható lenne valamelyik, de így ránézni is rossz.
Igyunk Freddiere.
*bebotorkál az ajtón - bejövetel közben vagy hatszor beleköt az ajtófélfába*
Hehhh... Igyunk, mert az jóóó nekem...*beesik a pult mögé*
*meglátja a borosüvegeket*
Ezt a helyet nekem találták ki...
Hehhh... Igyunk, mert az jóóó nekem...*beesik a pult mögé*
*meglátja a borosüvegeket*
Ezt a helyet nekem találták ki...
beküldve: 2009-11-23 19:12:05
(#3473) Na, mostanra már nagyjából átlátom a '99 utáni albumokat, tehát Brotherhoodtól lezdve (a 2000-es Eleven kivételével ami szerintem valami borzalmas - ha van rajt 2 jó szám az talán túlzás, esetleg a May és a Tokyo Devil). Survive, Loose és 7th Blues megyeget, nade az utóbbi előtt lévőek szinte teljes homályban leledzenek.
Szóval most az lesz, hogy megerőltetem magam és elmerülök a '94 előtti lemezekben.
Ja meg amúgy igyunk.
Szóval most az lesz, hogy megerőltetem magam és elmerülök a '94 előtti lemezekben.
Ja meg amúgy igyunk.
És akkor most igyunk Koshi-sama és Tak egészségére.
Igyunk! *iszik*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-18 16:22:48
(#3471) B'z - Magic review:
Kurvajó. Csak rövid.
Valamint minden tgwtg-geeknek (remélem nem vagyok egyedül): [Link]. Hosszú ideje ez az egyik legviccesebb epizód.
Kurvajó. Csak rövid.
Valamint minden tgwtg-geeknek (remélem nem vagyok egyedül): [Link]. Hosszú ideje ez az egyik legviccesebb epizód.
Szerk: Hanon 2009-11-18 16:24:08
beküldve: 2009-11-17 00:32:20
(#3470) *Hideg. Korgó gyomorral, átázott ruhában, a földön elterülve tér magához. Fogalma sincs. Semmiről.*
-Hmm...
*Tíz perces kitartó kísérletezés után végre sikerül feltápászkodnia, aztán sietve, de bizonytalanul odabotorkál egy asztalhoz. Ügyes manőverezéssel azon nyomban átesik az asztalon, hogy aztán fejjel a falnak kössön ki. Egy pillanatra eltűnik az asztal alatt, aztán megmászva az egyik széket ülőhelyzetben köt ki.
Később, hosszadalmas belső önbizalomgerjesztés és egótréning után benyúl a zsebébe és egy meglehetősen nedves, de legalább annyira szagos jegyzettömböt húz elő az egyik zsebéből. Mellette egy tollat talál és egy zsebkendőt, mely csodával határos módon csak néhol úszik valami felismerhetetlen folyadékban. Óvatos tisztogatásba kezd, majd mikor végez, maga elé rakja a jegyzettömböt és felétartja a tollat, mintha ceremóniára készülne, aztán krákog egyet és hangosan belekezd saját kis elmélkedésébe.*
-Khhrmmm.. Szóval... Igen. Dohos kocsma, rengeteg furcsa szerzet. Színezhetnénk. Fantazi? Hobbitok, például. Hmm... Dohos kocsma, furcsa szerzetek.. Sok alkohol. *kihúz* Rohadt sok alkohol. Igen, ez így jó lesz. Minden bizonnyal. Khhrvrm-guahh.. Éjszaka. Éjszaka csak a megrendült fanbojok sikolyait hallani, semmi mást. Retteg az egész város. Igen, retteg. Helyesen teszi. *Rábólint.* A város kiválasztja az áldozatot: A környék külön bejáratú közveszélyes munkakerülőjét és... Nem jó.
*Könnybe lábadt szemekkel bedobja a tömböt a kukába, aztán ráborul az asztalra és szánalmas önsajnálkozásba kezd, közben mindenféle pénisz-eredetű kifejezéssel illetve magát. E pillanatban előtör belőle a hc alkoholista és kínkeservesen elüvölti magát, mint egy óvodás a cukorkaboltban.*
-JUHARSZIRUPOOOOOOOT!!~
Magában...
-Hmm...
*Tíz perces kitartó kísérletezés után végre sikerül feltápászkodnia, aztán sietve, de bizonytalanul odabotorkál egy asztalhoz. Ügyes manőverezéssel azon nyomban átesik az asztalon, hogy aztán fejjel a falnak kössön ki. Egy pillanatra eltűnik az asztal alatt, aztán megmászva az egyik széket ülőhelyzetben köt ki.
Később, hosszadalmas belső önbizalomgerjesztés és egótréning után benyúl a zsebébe és egy meglehetősen nedves, de legalább annyira szagos jegyzettömböt húz elő az egyik zsebéből. Mellette egy tollat talál és egy zsebkendőt, mely csodával határos módon csak néhol úszik valami felismerhetetlen folyadékban. Óvatos tisztogatásba kezd, majd mikor végez, maga elé rakja a jegyzettömböt és felétartja a tollat, mintha ceremóniára készülne, aztán krákog egyet és hangosan belekezd saját kis elmélkedésébe.*
-Khhrmmm.. Szóval... Igen. Dohos kocsma, rengeteg furcsa szerzet. Színezhetnénk. Fantazi? Hobbitok, például. Hmm... Dohos kocsma, furcsa szerzetek.. Sok alkohol. *kihúz* Rohadt sok alkohol. Igen, ez így jó lesz. Minden bizonnyal. Khhrvrm-guahh.. Éjszaka. Éjszaka csak a megrendült fanbojok sikolyait hallani, semmi mást. Retteg az egész város. Igen, retteg. Helyesen teszi. *Rábólint.* A város kiválasztja az áldozatot: A környék külön bejáratú közveszélyes munkakerülőjét és... Nem jó.
*Könnybe lábadt szemekkel bedobja a tömböt a kukába, aztán ráborul az asztalra és szánalmas önsajnálkozásba kezd, közben mindenféle pénisz-eredetű kifejezéssel illetve magát. E pillanatban előtör belőle a hc alkoholista és kínkeservesen elüvölti magát, mint egy óvodás a cukorkaboltban.*
-JUHARSZIRUPOOOOOOOT!!~
Magában...
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2009-11-17 00:33:27
beküldve: 2009-11-16 23:56:09
(#3469) *Bedől az ajtón, leül a pulthoz, majd a fejét fogva mered a semmibe. "Valami nagyon erőset, vagy Gilette-pengét. Bamm."
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-16 23:38:32
(#3468) *berúgja az ajtót, majd mint aki megveszett, elüvölti magát* Már csak két nap, már csak két nap!!
Habár az izgatottságom Hellsing utolsó fejezetének megjelenésének előtti időszakhoz nem is viszonyítható, de attól még be vagyok sózva kissé.
És egy kis alkohollal, meg régi, megkövült iPod minimen talált egészségtelen mennyiségű Modern Talkinggal enyhíthetem a várakozás fájdalmát - és hosszát.
Habár az izgatottságom Hellsing utolsó fejezetének megjelenésének előtti időszakhoz nem is viszonyítható, de attól még be vagyok sózva kissé.
És egy kis alkohollal, meg régi, megkövült iPod minimen talált egészségtelen mennyiségű Modern Talkinggal enyhíthetem a várakozás fájdalmát - és hosszát.