Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
*az addig mozdulatlanul fekvő hobbit kirántja alólad a széket*
Ezt a szóviccért.
*ahogy leesel mellé, azzal a mosollyal néz Rád*
Ezt meg a félreértett/hallott hangért, kicsi shotám.
Ezt a szóviccért.
*ahogy leesel mellé, azzal a mosollyal néz Rád*
Ezt meg a félreértett/hallott hangért, kicsi shotám.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-16 22:38:41
Hümm... elég érdekes hangutánzó szavak. Na mindegy. Én most valami márkásat szeretnék... Ja... egy málnás Márka megfelel.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Köszönöm. Kezdetnek megfelel.
Egészségünkre.
*glugy-glugy*
*...*
*-whuuung- flesss~*
O_O
Egészségünkre.
*glugy-glugy*
*...*
*-whuuung- flesss~*
O_O
Vödrös kiszerelés a legnagyobb...
Én pedig az itt lévő hangulatra és az életkoromra való tekintettel nagy bölcsen egy pohár Melankólát kérek.
Én pedig az itt lévő hangulatra és az életkoromra való tekintettel nagy bölcsen egy pohár Melankólát kérek.
beküldve: 2009-11-16 22:07:20
(#3462) Hétfő esti melankólia. 'Estét!*meghajol a "senkinek"*
*leül a pulthoz és int a falnak*
Csapos! Egy abszintot. Ha lehet, minél nagyobb kiszerelésben.
*lehajtja a fejét a pultra*
*vár*
*leül a pulthoz és int a falnak*
Csapos! Egy abszintot. Ha lehet, minél nagyobb kiszerelésben.
*lehajtja a fejét a pultra*
*vár*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-16 22:08:40
beküldve: 2009-11-13 08:46:13
(#3461) Morr.
Eltűnt a jager a hűtőből. És mikor azt hittem, hogy végre sikerült elhaláloznom alkoholmérgezésben, felkelek reggel 10-kor, az átlag fél 12 helyett.
Tegnap HBO meg megkínzott a predéliennel. Benyomtam a tévét, mondtam "jó, most nézünk vért, erőszakot és szenvedést", erre bazzeg olyan lassú, hogy nem bírtam kivárni a rendes mészárlás beindulását, inkább elmentem csicsikálni. Meg kurva sötét az egész. Az mondjuk szép, hogy rögtön a legelején kinyírnak egy underage kissrácot. Az tetszett, bátor jelenet volt.
Az az imdb-s 4,9 is túl sok. Ellenben ez az ie 10000 olyan aranyosan buta film volt. Meg szép volt a kékszemű hölgyike.
Eltűnt a jager a hűtőből. És mikor azt hittem, hogy végre sikerült elhaláloznom alkoholmérgezésben, felkelek reggel 10-kor, az átlag fél 12 helyett.
Tegnap HBO meg megkínzott a predéliennel. Benyomtam a tévét, mondtam "jó, most nézünk vért, erőszakot és szenvedést", erre bazzeg olyan lassú, hogy nem bírtam kivárni a rendes mészárlás beindulását, inkább elmentem csicsikálni. Meg kurva sötét az egész. Az mondjuk szép, hogy rögtön a legelején kinyírnak egy underage kissrácot. Az tetszett, bátor jelenet volt.
Az az imdb-s 4,9 is túl sok. Ellenben ez az ie 10000 olyan aranyosan buta film volt. Meg szép volt a kékszemű hölgyike.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-12 21:24:33
(#3460) *Iszik még egy sárkánykoktélt. Nos, nem kapkodja el, de ez nem az az ital, amivel ajánlatos lenne kapkodni.*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
*besétál két irdatlan, gyanúsan csörgő szatyorral a kezében, s rögtön feltűnik neki valami. Egy "Nyitva" tábla. Megfordítja. A másik oldalán ugyanaz a szó található. Ettől kicsit megnyugszik.
*körülnéz. A kis kocsma a szokásos képét mutatja. Fetrengő vörös hobbit, üres üvegek szanaszét. Sóhajt egyet, majd felakasztja a kabátját a fogasra. Ezután nekiáll rendet rakni hogy kicsit emberibb képet mutasson. A hobbitanyját kicsit arrébb vonszolja h ne legyen útban, majd miután ezeket megtette, kiveszi a szatyorból a különféle finomságokat amiket bizony már pótolni kellett. Miután mindezekkel elkészült, leül és vár <---(nem kellett sokat)*
Tessék. Váljék egészségedre.
*átnyújtja a poharat*
*körülnéz. A kis kocsma a szokásos képét mutatja. Fetrengő vörös hobbit, üres üvegek szanaszét. Sóhajt egyet, majd felakasztja a kabátját a fogasra. Ezután nekiáll rendet rakni hogy kicsit emberibb képet mutasson. A hobbitanyját kicsit arrébb vonszolja h ne legyen útban, majd miután ezeket megtette, kiveszi a szatyorból a különféle finomságokat amiket bizony már pótolni kellett. Miután mindezekkel elkészült, leül és vár <---(nem kellett sokat)*
Tessék. Váljék egészségedre.
*átnyújtja a poharat*
Szerk: Yoroi 2009-11-12 21:05:24
beküldve: 2009-11-12 20:55:37
(#3458) ugyan nem szoktam inni, de csapos: jeget dupla wiskivel!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-11-12 20:20:50
(#3457) Megjöttem!
*beesik az ajtón*
*kissé spicces*
*de még nem eléggé*
Eh... Valaki hozhatna egy kis bort. Én még itt feküdnék egy ideig... Meg flash-elnék egy sort... XD
szerk.: Oh... nem nagyon akartok kiszolgálni. Kénytelen leszek feltápászkodni innen és önkiszolgálni.
*bekúszik a pult mögé, és magához ölel egy borosüveget.*
Szia, drága... Te most az enyém leszel...
*KO*
*beesik az ajtón*
*kissé spicces*
*de még nem eléggé*
Eh... Valaki hozhatna egy kis bort. Én még itt feküdnék egy ideig... Meg flash-elnék egy sort... XD
Jó lenne most egy spontán tali/LAO.
szerk.: Oh... nem nagyon akartok kiszolgálni. Kénytelen leszek feltápászkodni innen és önkiszolgálni.
*bekúszik a pult mögé, és magához ölel egy borosüveget.*
Szia, drága... Te most az enyém leszel...
*KO*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-12 20:36:37
bár tudom hogy te minden cseppet meggyászolsz amit nem te ittál meg
Pontosan. *egész arca fekete foltos a lesírt szemfestéktől*Más.
Este jövök cyber-kocsmázni, tessék itt lenni, és elviselni a hülyeségeimet! XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-12 15:02:25
mért az üres ouzos üveg nem az?
Miho: egyébként még kábé 10 ilyen van azon a polcon ahonnan elvette, bár tudom hogy te minden cseppet meggyászolsz amit nem te ittál meg
Miho: egyébként még kábé 10 ilyen van azon a polcon ahonnan elvette, bár tudom hogy te minden cseppet meggyászolsz amit nem te ittál meg
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-11-12 14:37:49
*bekukkant és rémülten néz a földön fekvőre*
Ne... NE!
*odarohan*
*leroskad*
*sír*
Hogy történhetett? Bocsáss meg! Nem figyeltem Rád eléggé... Oh... Gyere, hadd öleljelek magamhoz... Utoljára...
*felemeli a ouzós üveget*
Olyan üres... olyan... ÜREEES!*zokog, és elvonul a sarokba gyászolni*
*útközben átlép Elnaron*
*de azért a pénztárcáját megvámolja*
Ne... NE!
*odarohan*
*leroskad*
*sír*
Hogy történhetett? Bocsáss meg! Nem figyeltem Rád eléggé... Oh... Gyere, hadd öleljelek magamhoz... Utoljára...
*felemeli a ouzós üveget*
Olyan üres... olyan... ÜREEES!*zokog, és elvonul a sarokba gyászolni*
*útközben átlép Elnaron*
*de azért a pénztárcáját megvámolja*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-11 23:51:11