Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
1 sör nem sör...
2 sör fél sör...
3 sör 1 sör...
1 sör nem sör...
a sör helyére gondolj, amit akarsz
2 sör fél sör...
3 sör 1 sör...
1 sör nem sör...
a sör helyére gondolj, amit akarsz
-
Hát te lol vagy xD
Mi lenne veled a fórum nélkül?
Jó kis fogadalom. De még mindig ott vannak azok a szép táborok messzi helyeken gyönyörű tájjal ahol szakemberek "kezelnek" xD
elvonónak nevezett nyaralás
Mi lenne veled a fórum nélkül?
Valószínűleg nem lennél alkoholista xD
Jó kis fogadalom. De még mindig ott vannak azok a szép táborok messzi helyeken gyönyörű tájjal ahol szakemberek "kezelnek" xD
elvonónak nevezett nyaralás
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-11-03 18:05:44
beküldve: 2009-11-03 17:52:36
(#3403) Vasárnap úgy döntöttem, hogy megemberelem magam és nőiesen nemet intek az alkoholnak, legalább hétköznap.
A hétfő eltelt.
A kedd pedig eltelőben...
Hjajj...
Egy pohár bor ugye nem alkohol? *kérdezte az alkoholista és betámadta a hűtőt*
Ennyit rólam és a komolyabbnál komolyabb döntéseimről.
Egs'!
A hétfő eltelt.
A kedd pedig eltelőben...
Hjajj...
Egy pohár bor ugye nem alkohol? *kérdezte az alkoholista és betámadta a hűtőt*
Ennyit rólam és a komolyabbnál komolyabb döntéseimről.
Egs'!
beküldve: 2009-11-03 15:20:31
(#3401) Szinte rémisztő, kaján vigyorral arcán szédeleg be az ajtón, útvonala alapján mintha úgy megközelítőleg össz-vissz 4 órát aludt volna. Mielőtt összeesne, valami okból kifolyólag pont alatta terem egy szék, a mutatvány kivitelezését még Mouri Kogoro bácsi is megirigyelné. Kicsit előre dől, vészesen közeledik az asztallaphoz, majd homloka tompa koppanása jelzi, hogy sikeresen megérkezett.
Ahogy így fekszik az asztalon az arcáról még mindig nem tűnt el az a bizonyos mosoly. Valamit morog magában, majd olyan hirtelen hátraveti magát a székben, hogy az majdnem feldől, közben teli pofával röhög és üvölt:
"Issstenem de szánalmas" - közben egy apró könnycsepp gördül le arcán. Aztán felveszi az előbbi, asztaltámasztó pozíciót.
Nem, most tényleg. Van a csúnyagonosz kettősügynök mat, aki nem segít a bajbajutottakon, sőt, inkább hátráltatja őket, erre pedig jő a főboss, a mangafan aki elcsábítja a conozókat, mert kémjei segítségével mindig sikerül kideríteni, hogy másik anime társaságok vagy szervezetek vagy anyámkínja mikorra tervezi a saját rendezvényét. És akkor nyavajogjunk a fórumukon mert az professzionális és egyáltalában nem gáz.
Öcsém. Mennyire szép ez.
Nomeg az előbb azt hittem elveszett a bicskám, be is fostam, hogy "jézusom a bicska nélkül hogyan fogok én animekarácsonyra menni?!". De megtaláltam.
Ja, erre iszunk.
Ahogy így fekszik az asztalon az arcáról még mindig nem tűnt el az a bizonyos mosoly. Valamit morog magában, majd olyan hirtelen hátraveti magát a székben, hogy az majdnem feldől, közben teli pofával röhög és üvölt:
"Issstenem de szánalmas" - közben egy apró könnycsepp gördül le arcán. Aztán felveszi az előbbi, asztaltámasztó pozíciót.
Nem, most tényleg. Van a csúnyagonosz kettősügynök mat, aki nem segít a bajbajutottakon, sőt, inkább hátráltatja őket, erre pedig jő a főboss, a mangafan aki elcsábítja a conozókat, mert kémjei segítségével mindig sikerül kideríteni, hogy másik anime társaságok vagy szervezetek vagy anyámkínja mikorra tervezi a saját rendezvényét. És akkor nyavajogjunk a fórumukon mert az professzionális és egyáltalában nem gáz.
Öcsém. Mennyire szép ez.
Nomeg az előbb azt hittem elveszett a bicskám, be is fostam, hogy "jézusom a bicska nélkül hogyan fogok én animekarácsonyra menni?!". De megtaláltam.
Ja, erre iszunk.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-11-03 15:21:13
Oooh, mi ennek mennyire de nagyon örülnénk!
Még a végén Rád költöm a spórolt pénzem, hogy elcsaljalak egy fórumtalira. LOL.
Beszállok...kivételesen 100 forintnál többet tarthatok a markomban...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
A végén még elmegyek *brrr* fórumtalira is átvenni.
Oooh, mi ennek mennyire de nagyon örülnénk!
Még a végén Rád költöm a spórolt pénzem, hogy elcsaljalak egy fórumtalira. LOL.
Erre iszom valamit.
Zöld teaaa...*_____*
Hozzá egy kis szaké... De ez már mellékes...
Kampai!^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-01 09:07:04
beküldve: 2009-11-01 00:09:10
(#3398) Igyunk Koshi-samáék egészségére. Elvégre november van, és ez mit is jelent? Azt, hogy mindjárt itt az új B'z album és persze a szüliapom. Akit meg olyasféle fantomérzés jár át, hogy kedvel engem, az meg is rendelheti akár. A végén még elmegyek *brrr* fórumtalira is átvenni.
Viccelek.
Viccelek.
Szerk: Maryke 2009-10-31 23:20:02
beküldve: 2009-10-31 18:33:00
(#3396) *becsoszog és lehuppan egy székre*
Szombat este van, és egyedül iszom.
Szomorú desz~.
Valami erős ember kiguríthatna nekem egy hordó vörösbort - vagy rumot, most az is jól esne - hogy kicsit jobb kedvem legyen.*_____*
szerk.: De úgy látom egyedül maradok Brühühüüü~
Szombat este van, és egyedül iszom.
Szomorú desz~.
Valami erős ember kiguríthatna nekem egy hordó vörösbort - vagy rumot, most az is jól esne - hogy kicsit jobb kedvem legyen.*_____*
Most olyan jól esne egy nálam lezajló fórumtali. Hiányoztok, gyerekek!
szerk.: De úgy látom egyedül maradok Brühühüüü~
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-31 19:16:52
beküldve: 2009-10-27 23:48:00
(#3395) Nem vagyok se jópofa se humoros. Még magamat is idegesít minden szavam, ágh.
Most jöhet valami ásványvíznél erősebb dolog.
*morr*
Most jöhet valami ásványvíznél erősebb dolog.
*morr*
Megettem. *lenyalja a vért a szája széléről*
Nah jó, csak megkóstoltam.^^ Mégiscsak a Kisfiam.
Majd jön, azt mondta...
Majd jön, azt mondta...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-27 22:27:21
majd lassan iszom XD
egyébként hol van a kis shota csaposunk? xD
egyébként hol van a kis shota csaposunk? xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-27 22:19:21