Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
*naívan megköszöni,elveszi majd belekortyol**elfúló hanggal,füléből gőz tör elő,könnye kicsordul*Mi van ebbe?
meh....
*hoz egy csésze zőttelyát, és hogy erős legyen beletesz a kannába még két cseresznyepaprikát is - pusztán jóindulatból*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-11-09 20:45:07
(#3435) *Félholtan betámolyog.*Valami erőset!Moindjuk zöldteát(kis nyugtató-altató keverékkel)!
meh....
beküldve: 2009-11-06 21:15:53
(#3434) nah, hamár így megegyeztünk abban, hogy ilyen jól elmulatjuk az időt, egy ivónóta is kelll: [Link]
klippért bocs, hirtelen csak ezt találtam:S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-11-06 20:41:50
(#3432) kucsmáros! Mohitót ide pia nélkül!
Miho: én ugyan nem részegedek le, de nem hagylak magadra
Miho: én ugyan nem részegedek le, de nem hagylak magadra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-11-06 20:04:05
(#3431) Péntek esti hétvégét-ünneplés megkezdődött.^^
Ki tart velem?
szerk.: Szörnyűűűek vagytok, itt hagytok egyedül lerészegedni. Borzasztó. *összeomlik a pult mögött*
*észreveszi a borosüvegeket*
Borocskaaa~
Ki tart velem?
szerk.: Szörnyűűűek vagytok, itt hagytok egyedül lerészegedni. Borzasztó. *összeomlik a pult mögött*
*észreveszi a borosüvegeket*
Borocskaaa~
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-06 20:27:07
Mit lehet itt kapni 13 éves "szende" kislánykáknak?
Csak ami A-val kezdődik!
A sör, a bor, a pálinka... Abszint
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-11-06 02:39:30
(#3429) Tisztátalan gondolataim támadtak így hajnalban.
Ki lenne az a vállakozószellemű ifjú, aki segítene nekem elásni egy viszonylag frissen kivégzett hullát? Az akciót december 12-re tervezem, a kivitelezésben nem, csak az utómunkálatokban kérnék segítséget (biztonságos, csendes zug keresése, az elrejtés). Felszerelést (ásó, rosszabb esetben olaj, petróleum, gyufa/öngyűjtó/egyéb tűzgyújtásra alkalmas eszköz) szintúgy a kedves jelentkezőtől várom.
Ezt kicsit hosszabra akartam, de most ennyi sikeredett. Vegyétek úgy, hogy a hírdetés A/4-es papír formájában a kocsma ajtaján (egyben van az még?) található.
Aagh, vizet.
Ki lenne az a vállakozószellemű ifjú, aki segítene nekem elásni egy viszonylag frissen kivégzett hullát? Az akciót december 12-re tervezem, a kivitelezésben nem, csak az utómunkálatokban kérnék segítséget (biztonságos, csendes zug keresése, az elrejtés). Felszerelést (ásó, rosszabb esetben olaj, petróleum, gyufa/öngyűjtó/egyéb tűzgyújtásra alkalmas eszköz) szintúgy a kedves jelentkezőtől várom.
Ezt kicsit hosszabra akartam, de most ennyi sikeredett. Vegyétek úgy, hogy a hírdetés A/4-es papír formájában a kocsma ajtaján (egyben van az még?) található.
Aagh, vizet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Teát nekem minden mennyiségbe!Csak ne kombinálj és ne gyümölcstea legyen !
meh....
Mit szólsz egy kólához? Vagy rostos gyümölcsléhez? De egy teát is adhatok, ha meleget innál inkább.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-04 21:35:38
(#3426) hehe, pedig jól indult, mi?
Igazából nem. Utálom a sört, és Te rögtön azzal indítottál.
És a koktél egyéb más elemeivel is gondjaim vannak, de egye-fene, ha már dolgoztál vele, megiszom, nehogy a nyakunkon maradjon...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-04 21:32:22
Nem tudtam hogy az Otakucsma átment OtaKoktélbárba
De jó legyen:
*Elkészíti a most föltalált Miho-koktélt*
sör,bor,pálinka,vodka,balys, jager,abszino,forraltbor,paradic som,tojás,vitaminsaláta,tejber izs,vér,emberhús,disznóorr
Fogyaszd egészséggel
De jó legyen:
*Elkészíti a most föltalált Miho-koktélt*
sör,bor,pálinka,vodka,balys, jager,abszino,forraltbor,paradic som,tojás,vitaminsaláta,tejber izs,vér,emberhús,disznóorr
Fogyaszd egészséggel
hehe, pedig jól indult, mi?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-11-04 20:47:26
Ej, de bátor itt valaki.
Megmutatom hol a helye a kakaódnak...
Kell a fenének a kakaód!
Hozz inkább egy vodkát-páleszt-jagert-abszinto t...
Hm... De Alister rendelése is szimpatikus... Azt is kérem a többi mellé kísérőnek.
Megmutatom hol a helye a kakaódnak...
(18)
Félretéve a morbid hülyeségeim...*hozza a szado-mazo szettből a beöntős csövet és vödröt...*
Kell a fenének a kakaód!
Hozz inkább egy vodkát-páleszt-jagert-abszinto t...
Hm... De Alister rendelése is szimpatikus... Azt is kérem a többi mellé kísérőnek.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-04 20:38:25