Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
hm... én eddig a legritkább párosítást a WatarixRyukos doujinshikat rejtegetem de nem tudom jó pénzért eladni...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Affranc, most lebuktam. Ezért még számolunk, Mikami! Tudom én, hogy te meg LxLightos doujinshikat rejtegetsz a gépeden, majd azokat fogom eladni, hogy pénzt szerezzek a MxM-es gyöngyszemekre.
Na szép, még egy eszméletlen ember a földön. *fejét ingatja, majd megvonja a vállát és lecsapol egy kicsit a vérükből* Ha már a takarításra annyit kell költeni, legalább legyen pia!
*Visszaemlékszik a régi szép időkre, amikor még görkoris felszolgálólányok, illetve fura cp-s fiúk tevékenykedtek az otakucsmában*
Szerk: Yaven 2009-10-24 23:53:33
beküldve: 2009-10-24 23:49:46
(#3360) *lehajtja a furcsa lét. kábán pislog majd pár másodperc mulva kómásan elalszik a pulton*
ááá fogadjunk hogy csak nincs pénzed a legújabb Matt x Mello yaoi doujinshi letöltésére
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-24 23:49:05
Szia újonc!
A tejes vér jó választás volt, habár Yoroitól elfogadni az itókát nem ajánlatos, még esetleg a "papája" rossz hatása révén belerak vmi plusz adalékot is...
Emberek, szerezni kéne a kucsmánkba -az új felmosón és álcázott hullazsákon kívül- egy monitort is és hozzá lejátszó egységet! Ki járul hozzá? A pénzt nekem küldjétek először, majd ha összejön elég, én megveszem (vagy sem)...
A tejes vér jó választás volt, habár Yoroitól elfogadni az itókát nem ajánlatos, még esetleg a "papája" rossz hatása révén belerak vmi plusz adalékot is...
Emberek, szerezni kéne a kucsmánkba -az új felmosón és álcázott hullazsákon kívül- egy monitort is és hozzá lejátszó egységet! Ki járul hozzá? A pénzt nekem küldjétek először, majd ha összejön elég, én megveszem (vagy sem)...
*Lerak egy halványrózsaszín lével teli bögrét.*
Tessék. Nem félsz már?
Tessék. Nem félsz már?
Vért vagy tejet? ^^
*kicsit magabiztosabban már nem annyira félve a furcsa alkatoktól*
Keverve^-^
*rémülten betekint a kocsmába. a vörös futanarihobbit, vámpír pultos, loli kislány, és meleg folyadékot szolgáltató beemózott részeg egyén után már semmi jóra nem számít*
*elővesz egy fehér hosszúkás füzetet melynek címlapján valami írás van feketével és érdekes betűtípussal.
Kinyitja.
a címlap hátoldalán van csak írás, egy szépen megírt sorba szedett valami, szintén fehér alapon fekete betűkkel. Különben az egész füzet üres.
Leül a lehető legtávolabb a beteg emberektől és egy tollat vesz elő.
Írásra készen a füzet fölé görnyed.*
*elővesz egy fehér hosszúkás füzetet melynek címlapján valami írás van feketével és érdekes betűtípussal.
Kinyitja.
a címlap hátoldalán van csak írás, egy szépen megírt sorba szedett valami, szintén fehér alapon fekete betűkkel. Különben az egész füzet üres.
Leül a lehető legtávolabb a beteg emberektől és egy tollat vesz elő.
Írásra készen a füzet fölé görnyed.*
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-24 23:29:38
beküldve: 2009-10-24 23:26:33
(#3353) *körbenéz megbizonyosodik róla hogy hozzá beszélnek majd még mindig rémülten megszólal*
-valami mejeget. És édeset.
-valami mejeget. És édeset.
Yoroi: Az igazság az az igazság, nincs ezen mit szépíteni. Még egy saját példányunk is van, nem értem, hogy miért kell ezt eltitkolni... A futanari gyönyörű dolog.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Friss hús... khm... Akarommondani... Új arc, új vendég.^^
Szervusz drága.
Innál valamit?
Szervusz drága.
Innál valamit?
beküldve: 2009-10-24 23:22:07
(#3350) Az eddig elhangzott beszélgetéseket tompa félálomban végighallgatva jobbnak tartja, ha nem folytatja útját a vécé irányába és halottnak tetteti magát, amíg a kóceráj ki nem ürül. Két perc múlva meleg folyadék árasztja el a padlót.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Háté-csán nem nagyon fognak szeretni mert elzavarod az embereket. Így kell ezt csinálni:
*odasétál a láthatólag megrettent idegenhez*
Ne félj. Gyere csak velem. Látod azt a vörös hobbitot? Na ő tudja mi az hogy futanari. Ha szeretnéd még be is mutatja neked a használatát. Persze te döntesz h rajtad vagy valaki máson.
*elsétál a sarokba a pókhoz és miután sokat bólogat leül mellé és elkezd beszélgetni vele*
*odasétál a láthatólag megrettent idegenhez*
Ne félj. Gyere csak velem. Látod azt a vörös hobbitot? Na ő tudja mi az hogy futanari. Ha szeretnéd még be is mutatja neked a használatát. Persze te döntesz h rajtad vagy valaki máson.
*elsétál a sarokba a pókhoz és miután sokat bólogat leül mellé és elkezd beszélgetni vele*
Szerk: Yoroi 2009-10-24 23:21:12
beküldve: 2009-10-24 23:19:52
(#3348)