Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-10-19 21:41:07
(#3302) *zihálva beront*
Azt nem mondjátok komolyan, hogy csak a MOM Parkban lesz eredeti szinkronnal a Darren Shan film?!
Hardcore Westendes vagyok, egyszerűen rosszul érzem magam ha máshova kell beülnöm, mintha megcsalnám Westit~...
Nem, most tényleg. A Westend az egyetlen olyan mozi, ahol semmi bajom nincs a termekkel, jó szögben vannak az ülések, kényelmesek, minden tökéletes.
Na mindegy, várok még pár napot, hátha csak véletlenül hagyták le, hogy feliratosan is menni fog egy teremben. De azért a biztonság kedvéért egy zombit így előre...
Azt nem mondjátok komolyan, hogy csak a MOM Parkban lesz eredeti szinkronnal a Darren Shan film?!
Hardcore Westendes vagyok, egyszerűen rosszul érzem magam ha máshova kell beülnöm, mintha megcsalnám Westit~...
Nem, most tényleg. A Westend az egyetlen olyan mozi, ahol semmi bajom nincs a termekkel, jó szögben vannak az ülések, kényelmesek, minden tökéletes.
Na mindegy, várok még pár napot, hátha csak véletlenül hagyták le, hogy feliratosan is menni fog egy teremben. De azért a biztonság kedvéért egy zombit így előre...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Miho: Eretnek. A félmeztelen Kakashi amúgy is egy állat volt. Átdobta szegény Luffyt, meg letépte Moonlight Man (elfelejtettem leírni, pedig innen nem hiszem, hogy sokan tudják így névről, hogy ki ő... A srác egy halom lila Moonlight Meido matricával adoniszi testén. Ő volt Moonlight Man. Elég feltűnő jelenség volt, szerintem kevesen nem látták) maszkját... Az egész epic csatát lerendezte fél percben.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-10-19 21:41:36
Csatlakozom.
Te miért nyírod ki az agysejtjeid?
Oké.
A költői válasz:
mert az élet értelmetlen, hiábavaló és tarthatatlan, továbbá nagyon szar, és ennek ellenére a mai napig kénytelenek vagyunk ezzel beérni.
A tudományos válasz:
az élet szar, de egyelőre nincs reális alternatívája.
A tömör válasz:
az élet szar.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-10-19 21:25:13
1-el több ok amiért odaállhattál volna, esetleg egy Tsunade cosplay? xD
ej-ej rád használtam fel a 700. hsz.m xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
a félmeztelen kakashi
Ő volt a legszexibb mind közül. Még Gintokinál is szexibb.
Miért én kibírtam, tök poén volt, felőlem te is odaállhattál volna a félmeztelen kakashi mellé karamellatáncot járni xD
Amitől én a falra mászom az nem más mint
napiszar
Amitől én a falra mászom az nem más mint
nana. nem lesünk
..
he, azt hitted leírom mi?
Szerk: Shaun 2009-10-19 21:21:01
Csatlakozom.
Mikami: Nem kell menekülnöd. Inkább kényszerítelek, hogy végignézd, ahogy én is beállok közéjük, és végignyomatom ezt a csodaremeket. Vagy tudok mutatni jobbat is;
az említett para-para egyik kiemelkedő darabja: HINOI Team - Night Of Fire
Mikami: Nem kell menekülnöd. Inkább kényszerítelek, hogy végignézd, ahogy én is beállok közéjük, és végignyomatom ezt a csodaremeket. Vagy tudok mutatni jobbat is;
az említett para-para egyik kiemelkedő darabja: HINOI Team - Night Of Fire
Én lennék a cuki rózsaszín rucis. Nah? Tudom, hogy mindenki rohadtul felizgult, ahogy elképzelte a látványt. *megy kikészíti a hányószacsikat*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-19 21:19:45
*Belép a kocsmába, odalép a réégi... izé, 10 hangafalas hifitoronyhoz és bekapcsolja. Vol 98. A kocsma megtelik élettel, ahogy a siktízó fangörlök betódulnak egy bishi sztár által feldolgozott jól ismert zenére, és fejböl kiabálják a refrént, ami nem más mint:*
Dansa med oss
Klappa era händer
Gjör som vi gjör
Ta nagrå steg at vanster
Lyssna och lar
Missa inte chansen
Nu ar vi har med
Caramelldansen!
*Észrevétlenül kisurran két Haruhi Suzumiya között, és elmenekül a vörös démon elől*
(xD)
Dansa med oss
Klappa era händer
Gjör som vi gjör
Ta nagrå steg at vanster
Lyssna och lar
Missa inte chansen
Nu ar vi har med
Caramelldansen!
*Észrevétlenül kisurran két Haruhi Suzumiya között, és elmenekül a vörös démon elől*
(xD)
és láss csodát Béla ismét Háté-csan vagyis őt láthattuk a színpadon mint felkapott bishi sztár, szexi gintokis képpel
Szerk: Shaun 2009-10-19 21:12:39
beküldve: 2009-10-19 21:10:05
(#3294) Töményet. Mindegy.
...
Metanolt. Sokat. Most.
...
Metanolt. Sokat. Most.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-10-19 21:06:13
(#3293) *Delta Vision topicból folydogál át ide*
Bort. *az üveg, amt az előbb magával hozott, már üres*
Még bort!T____T
Bort. *az üveg, amt az előbb magával hozott, már üres*
Még bort!T____T
Meghallgatni szerintem már mindet meghallgattam, az az egy-két album a polcomról hiányzik csak. ;)
Óóó az más, ez esetben nem szóltam.
Egyébként haladok "szóval melyik volt az a szép szám aminek a refrénje magával a szám címével kezdődik... aaa... Sayonara Nanka Wa Iwasenai!! Ja, az nagyon jó. Meg van az, amelyikben azt énekli, hogy "Get away get away", olyan dallamos, az valamelyik újabb CD-n van szerintem...áh, Pierrot! Ja meg a Monster utolsó előtti száma is olyan szép, tegnap fogmosás közben azt nyomtam, csak hosszú címe van...*les* Ashita Mata Hi Ga Naboru Nara... az"
Hjajj, minek nekik ennyi CD, nehéz bemagolni őket. x3
Meghallgatni szerintem már mindet meghallgattam, az az egy-két album a polcomról hiányzik csak. ;)
Az Angels Fall First hiába kezdetleges én megveszek azért is. A Nymphomaniac Fantasia például az egyik legmeghatározóbb dal volt egy elmúlt szerelmi korszakomban... De szép is volt.*nosztalgia* Azóta is végigélvezem.. khm... énekelem a dalt, ha meghallom.^^"
Rendben van, igyunk még. Egs'!
Az Angels Fall First hiába kezdetleges én megveszek azért is. A Nymphomaniac Fantasia például az egyik legmeghatározóbb dal volt egy elmúlt szerelmi korszakomban... De szép is volt.*nosztalgia* Azóta is végigélvezem.. khm... énekelem a dalt, ha meghallom.^^"
Rendben van, igyunk még. Egs'!
No, igen...*kezet nyújt Neked*... szintén Nightwish-beteg?
*megrázza* Nem is akármennyire. x'D
Még egy-két albumuk ugyan hiányzik - sőt, azt hiszem pontosan kettő... XD
Ejnye, eretnekség. Tessék meghallgatgatni őket, még akkor is, ha az egyik csak az Angel's Fall First, ami lehet, hogy elég kezdetleges és még nem metál, de azért az Elven Path meg a Know Why the Nightingale Sings igazán jó muzsikák, a Beauty and the Beast pedig alapmű.
B'zgazmus... Tetszik a kifejezés.^^
Le kéne védetni, lol~
Na igyunk még.
No, igen...*kezet nyújt Neked*... szintén Nightwish-beteg?
Ugyanígy vagyok Velük én is. Még egy-két albumuk ugyan hiányzik - sőt, azt hiszem pontosan kettő... XD - de amik megvannak, azokat úgy ismerem, mint a tenyerem.
És a számok, amiket kiemeltél, gyjááá!!!*énekel* Fav-fav hátán.
Ugyanígy vagyok Velük én is. Még egy-két albumuk ugyan hiányzik - sőt, azt hiszem pontosan kettő... XD - de amik megvannak, azokat úgy ismerem, mint a tenyerem.
És a számok, amiket kiemeltél, gyjááá!!!*énekel* Fav-fav hátán.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-15 21:07:09
Megjegyzem ez egy szép teljesítmény.
Azaz. És most még vegyük bele azt is, hogy kezdhetem előről, mert ugye "akkor melyik szám is tetszett annyira? asszem ez...ja ez nem, akkor az utána lévő...". x'D Hagh~ Kíváncsi vagyok mikor jutok el velük is Nightwish-szintre, azt már teljesen átlátom hál' Istennek ("és akkor most a Dead Gardens ami elég gagyi, viszont utána a Romanticide, ami szinte ugyanúgy kezdődik ahogy a Dead Gardens végződött, ellenben jó szám" meg "most Come Cover Me, aztán életem első Nightwish száma, a Wanderlust, amit btw máig imádok, de utána gyorsan ugrani kell, mert a Two for Tragedyn mindig elpityeredek, tehát ezután Wishmaster...").
Azt hiszem ezt holnap bepótolom.
Sok sikert, nekem 3 napig tartott ez a 14 órányi B'zgazmus. x)
Szerk: Hanon 2009-10-15 20:06:13