Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
fog egy 6mm-est és lelövi az undeadet (sokat ér)
Az asszony fejét a falon hagyja, a csapos fiút pedig otthagyja*
*kirohan a francba*
ÁÁÁÁ Miért raktak bele ebbe a fanficbe? T_T
Az asszony fejét a falon hagyja, a csapos fiút pedig otthagyja*
*kirohan a francba*
ÁÁÁÁ Miért raktak bele ebbe a fanficbe? T_T
a kardom pedig igen is jó, és tudom hogy irigyled mert azzal akarnád fölvágni a rosszizű vért tartalmazó h1n1-es ereidet >_<
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-08 21:59:45
Ó a Bible Blacket!!! Az a legjobb^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
vigyázok az alakomra^^
*elővesz egy tábla csokit és a 4*6ós mátrixát 3*4esre alakítja*
Mikami:
*mielőtt a penge érinteni a kishölgy nyakincáját megkeresi a kardod pengéjének sajátrezgését és újraélhetjük a takoma híd csodáját*
na ennyit a kardodról...
lassan reagálok:S
-
Szerk: ∂z 2009-10-08 21:58:46
Fiam... Ha lefújsz azzal a rovarírtóval... Tudod, hogy mi lesz a vége... Olvasok még Neked estimesét...
Mikami: asszony...*ízlelgeti a szót...* NAH TUDOD KI, Te kis pondró!!!*felrúgna, ha az agya megfelelő öszeköttetésben lenne a testével*
Jé... Dz, innen látom a buksid tetjét!*___* Magasabb lettem, mint Te. XD Kösz, Mikami.^^
Mikami: asszony...*ízlelgeti a szót...* NAH TUDOD KI, Te kis pondró!!!*felrúgna, ha az agya megfelelő öszeköttetésben lenne a testével*
Jé... Dz, innen látom a buksid tetjét!*___* Magasabb lettem, mint Te. XD Kösz, Mikami.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-08 21:58:09
*megszánja az asszonyt, ezért fölveszi a fejét. A közeli falat szemléli*
Hmm itt pont jó lesz.
*kardjának egyik képességével ami éles jégcsapokat lövöldöz (>___<) Fölszögezi az asszony fejét a falra*
Tessék most már egyszintben látod a világot xD
Hmm itt pont jó lesz.
*kardjának egyik képességével ami éles jégcsapokat lövöldöz (>___<) Fölszögezi az asszony fejét a falra*
Tessék most már egyszintben látod a világot xD
Szerk: Shaun 2009-10-08 21:57:00
*lenéz a pattogó kis vörös hajcsomóra*
*elmélkedik egy sort*
*hátramegy a pulthoz, kotorászik egy sort majd elővesz egy rovarírtót és a lény fölé hajol...*
*elmélkedik egy sort*
*hátramegy a pulthoz, kotorászik egy sort majd elővesz egy rovarírtót és a lény fölé hajol...*
*...*
Jééé... Hogy került mindenki fejjel lefelé? És miért látok mindenkit sokkal magasabbnak, mnt eddig? Olyan, mintha... Lenn feküdnék a földön... Dehát látom a lábaimat magam előtt...
MIKAMI TE GALÁD, AZONNAL TEDD VISSZA A FEJEM A HELYÉRE, mert ha nem megtanulok a nyelvemen járni, és a bokádon keresztül szívom ki a véred! >___< XD
...
Hívjatok egy Dokuro-chant, majd ő rendbehoz. XD
Jééé... Hogy került mindenki fejjel lefelé? És miért látok mindenkit sokkal magasabbnak, mnt eddig? Olyan, mintha... Lenn feküdnék a földön... Dehát látom a lábaimat magam előtt...
MIKAMI TE GALÁD, AZONNAL TEDD VISSZA A FEJEM A HELYÉRE, mert ha nem megtanulok a nyelvemen járni, és a bokádon keresztül szívom ki a véred! >___< XD
...
Hívjatok egy Dokuro-chant, majd ő rendbehoz. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-08 21:53:45
ASSZONY!! ÁÁÁÁ
na emiatt fogsz te megismerkedni a kis lila barátjával...
Miho: valóban a turmixból kimaradt a pezsgő...
na emiatt fogsz te megismerkedni a kis lila barátjával...
Miho: valóban a turmixból kimaradt a pezsgő...
Szerk: Yoroi 2009-10-08 21:51:18
*1 másodperc alatt előrántja a csodálatos fehér-kék fényben csillogó Zanpakutóját és tőből lenyesi az asszony fejét*
Jó 8 Yoroi, majd legközelebb xD
Szerk: Shaun 2009-10-08 21:49:20
Pfuuujjj... Ez a turmix nagyon undorítóóó!!! Hogy bírod ilyen szeméttel szennyezni magad, mikor ott ül melletted az említett fincsinek-tűnő vendég?
De ha Neked nem kell, majd én...
*odafordul Mikamihoz*
Nem innál valamit?*mosolyog, ügyelve, hogy elrejtse hosszú szemfogait... Hopsz, nem sikerült*
De ha Neked nem kell, majd én...
*odafordul Mikamihoz*
Nem innál valamit?*mosolyog, ügyelve, hogy elrejtse hosszú szemfogait... Hopsz, nem sikerült*
Yoroi: Semmi baj!^^ Jó éjszakát, Kisfiam, álmodj szépeket!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-08 21:48:34
remeeek^^
bocsi h eltűntem...msnen...
innen is megyek el...Mikami most megúszta
bocsi h eltűntem...msnen...
innen is megyek el...Mikami most megúszta
Ha Dz kocka lenne akkor informatikus édességet is (gyengébbek kedvéért kockacukor) rakott volna a mixbe
Szerk: Yoroi 2009-10-08 21:47:29
Játékon kívül: Dz meghalok a röhögéstől rajtad XDXDXD
*látja hogy az undead szemében furcsa mély tompaság van. Ezek szerint vagy túl sokat laptopozott vagy rosszul látja az embereket, vagy annyira kocka hogy már csak megabytban tud gondolkozni*
beküldve: 2009-10-08 21:42:02
(#3245) *a maradék pizzát, energiaitalt, vodkát bevágja a turmixba majd az oldatot beadja amgának intravénásan*
*észlelei, h egy 80*80 pixeles speed grapher mikami.jpg lebeg mellette*
*tanul tovább*
*észlelei, h egy 80*80 pixeles speed grapher mikami.jpg lebeg mellette*
*tanul tovább*
-
*furcsa, viszkető érzést érez a csuklója tájékán*
*lenéz és meglátja, amin Yoroi megpróbálja megcsócsálni*
Nono, Fiam, anyád véréből nem eszel! Ott az a fincsinek tűnő vendég-fiúka, vagy itt van még a festék maradéka...XD
Mikami és Dz: CATFIGHT!!!*___* Vaaagy... Valami mégjobb.
*lenéz és meglátja, amin Yoroi megpróbálja megcsócsálni*
Nono, Fiam, anyád véréből nem eszel! Ott az a fincsinek tűnő vendég-fiúka, vagy itt van még a festék maradéka...XD
Mikami és Dz: CATFIGHT!!!*___* Vaaagy... Valami mégjobb.
*az emo a többi ismert emohoz képest kedvesen reagál. A lyukaknak hitt dolgok igazából pfeppferonik voltak. Letörölgeti magáról a dolgokat és visszaül*
*ekőzben a csapos is elment*
*vissza teszi a kékesfehéren csillogó hó és jég-típusú Zanpakutojóát.*
*oda megy az emonak hitt emberhez és leül melléje, észreveszi hogy tényleg undead, de már nem zavarja.... annyira...*
*ekőzben a csapos is elment*
*vissza teszi a kékesfehéren csillogó hó és jég-típusú Zanpakutojóát.*
*oda megy az emonak hitt emberhez és leül melléje, észreveszi hogy tényleg undead, de már nem zavarja.... annyira...*
Szerk: Shaun 2009-10-08 21:38:06