Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Na szóval most már eldöntöttem asszem mit is teszek, remélem ez végleges is marad.
Hali!
Nekem ma volt hullámvölgem olyan szinten,hogy magyar előtt tök jól elvoltam 2 órával később meg sírógörcsöt kaptam aztán egy óra múlva már röhögtem és meg is fájdult az oldalam...
Na ezt nem tudtam. Ma is tanultam valamit.
Szar. Mostanában olyan kifejezetten ellenszenves hangulatomban vagyok. Ráadásul még azon is fel tudom magam húzni ha teszem azt kék az ég, vagy fehér a fal. Baszott front.
Meg ma kénytelen voltam keménymoderátorkodni. Egy bizonyos ponton túl már egyáltalán nem tudok őszintén nevetni a trollokon. Rekord, sose bannoltam még 3 emert egy nap.
Feliratosan általában a MOM-ban szoktak menni a filmek, mivel a 12kerben sok a külföldi. Amúgy meg valóban nagyon üresek szoktak lenni a termek.
De bakker mekkora ratyi már a terem, szinte teljes széltében együtt vannak az ülések, csak két oldalt vannak lépcsők. Így mindenki taposhat a másik lábán mikor megy a széke felé, bleh. Westend rulz.
De szinte teljesen üres volt még a terem, így a legfelső sorban 4 szék a mienk, csontközépen, balra 12 szék, jobbra 12 szék. Milyen jó már.
Erre iszunk!
Elértem azt szintet, hogy már vagy ötödszörre hallgatom meg a Lucky Star openingjét...
Nekem 1x is sok volt...
Nekem is volt olyan időszakom, mikor folymatosan nyomattam és azt gondoltam, hogy képes leszek megnézi egy ilyen pöcsotakuparódiát. De aztán mégsem, ehhez túl sznob vagyok.
B'zhez pedig továbbra is soksok lelkierőt kívánok. :3
Btw Darren még mindig nincs kiírva feliartosan Westendhez. Ebből MOM lesz.
Adj egy pacsit! Az Árkád viszonylag megkíméli az olyan beteglelkű emebereket, mint én, szóval favolom a kis aranyost.
B'z-ék feldolgozás alatt állnak itt is. Hajrá, hajrá~!^^
És persze igyunk még, mert az jó! Egs'!
szerk.: Elértem azt szintet, hogy már vagy ötödszörre hallgatom meg a Lucky Star openingjét... És még mindig ez a buta, elégedett kisgyerek vigyor van az arcomon.
Szóval szia borocska és a sziasztok Tik! XD Elzavarom magam aludni. Majd álomba vigyorgom magam. (Ugye az arcizmok el tudnak fáradni?O_x XD)
Egy pillanatra amúgy lezdtem megrémülni... Azt hittem a Westendet nem CSAK kizárólag a mozi miatt preferálod... Majdnem összeomlott egy világ bennem. De aztán érzékelhetővé vált az irónia. *megkönnyebbül*
Várjunk várjunk, nehezen értem ennyi alkohol után az összetett mondatokat.
Mozikat tekintve a Westend mozija az első. De úgy, mint bevásárlóközpont vagy mi a tököm önmagában, annyira nem nyűgöz le. Arra ott van az Árkád egy köpésnyire, ugyanaz, csak nincs idegesítő vízesés.
De ettől függetlenül igyunk. Amúgy B'zel is haladgatok, a Green-Big Machine-The Cricle-Monster albumokat már sikerült egészen jól kiismerni. Persze nem tudnám még elmondani a számokat sorrendben, de fel-fel ismerem őket.
Tökéletes lennék. Mert szép vagyok és okos. No meg cuki. Csak rám kell nézni és a vak is láthatja.
Jó éjt, álmodj szépeket.^^
Most viszont megyek.
Jó eight!
*elszalad a raktárba*
*surrogás*
*kigurul a "kicsiny" vörösboros hordócskájával*
Nyah... Itt az én szépségem.*megpacskolja* Poharat ide, bele a bort, és kocc! Egs drágáim!
Mikami:
"Miért nem volt félmeztelen Tsunade cosplayer?"
... Majd tavasszal.* ismétli önmagát*
XD
Amúgy meg nem tudom... én sem értem. Pedig biztos izgalmas lett volna, tekintve a hőmérsékletet is. Igazán látványos cp lett volna...
Odamegy, letisztogatja a fejszét, és visszaakaszja az övére. Hátizsákjából elővesz egy kicsi ámde annál hatékonyabb lejátszót, és pillanatokon belül a Korpiklaani sokatmondó muzsikája csendül fel a falak közt:
"Let's drink!"
Majd úgy is tesz, odamegy a pulthoz és pillanatig gondolkodik mitigyon. Majd hallgatva a belső /inkább/ külső hangra, mikor a lemez a "Beer, beer" nótához ér, 2 sörrel /mert hát beer+beer/ tér vissza az asztalhoz, mindenki egésségére emelve korsóit*
Ha mozi akkor nekem Sugár vagy Aréna Pláza, a két legújabb, mert kényelemes ülés és mindenhonnan ugyanolyan jól látsz
A lila matricákból kirakott Anubis-maszk sztem simán szexisebb volt a félmeztelen kakashinál xD
(úristen, ez kábé úgy hangzott mintha vmi yaoi-fangörl lennék xD)
Hogy ne ássam el magam örökre:
Miért nem volt félmeztelen Tsunade cosplayer? xD
Mikami: Jah, az lett volna az igazi LOL. Nah majd tavasszal... XD
Háté-csán: Épp ezért szexi: egy ego, magamutogató, ünneprontó emo. Szekussi desssz~!
Hanon: Mindenképpen várj még néhány napot. Ha nincs szerencséd vagy leküzdöd a undort és elmész a MOM Parkba, vagy megvárod a DVD-t és marad a házimozi élmény kisképernyőn micropopcornnal az öledben.
Egy pillanatra amúgy lezdtem megrémülni... Azt hittem a Westendet nem CSAK kizárólag a mozi miatt preferálod... Majdnem összeomlott egy világ bennem. De aztán érzékelhetővé vált az irónia. *megkönnyebbül*