Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Ja de a sebessége egy felhúzható kisautóét sem éri el...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-10-24 22:21:52
(#3331) elképzeltem ahogy Miho "odarohan" a pulthoz --> yaoifangörlrohanás xP
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Rendben...
Akkor megpróbálok az eddig kért italaidból keverni valamit (vér, Full Moon, tej, vörösbor)
*miután háttal a vendégének kotyvasztott valamit megfordul és lecsap egy poharat...
... benne valami sápatag halványrózsaszín, kicsit átlátszó cuccal*
Akkor megpróbálok az eddig kért italaidból keverni valamit (vér, Full Moon, tej, vörösbor)
*miután háttal a vendégének kotyvasztott valamit megfordul és lecsap egy poharat...
... benne valami sápatag halványrózsaszín, kicsit átlátszó cuccal*
Szerk: Yoroi 2009-10-24 22:19:17
*Valami tompa fájdalmat érez a karjában.
Lenéz.
Nincs karja.
Dől belőle a vér. Egyenesen a frissen fejt tejbe.*
No nem baj, úgyis műkar volt, az igazit a legutóbbi kocsmabalhé alatt levesztettem =)
*Elővesz a táskájából egy hús-vér kart. Fölteszi*
De azért meg kell hagyni, finom volt
Lenéz.
Nincs karja.
Dől belőle a vér. Egyenesen a frissen fejt tejbe.*
No nem baj, úgyis műkar volt, az igazit a legutóbbi kocsmabalhé alatt levesztettem =)
*Elővesz a táskájából egy hús-vér kart. Fölteszi*
De azért meg kell hagyni, finom volt

beküldve: 2009-10-24 22:12:24
(#3328) *besétál*
*körülnéz*
Mi ez a sokaság, eeeh?
*a pult felé tekint*
Piros tej? Nyammm...
*odarohan*
Kisfiam, adj anyádnak valami nekivaló italt.
*körülnéz*
Mi ez a sokaság, eeeh?

*a pult felé tekint*
Piros tej? Nyammm...
*odarohan*
Kisfiam, adj anyádnak valami nekivaló italt.
bizony... tudom hogy finom...
de... ez a te véred...
de... ez a te véred...
*belenéz, megszagolja*
De tudtam hogy tejet fogsz hozni... de miért piros színű?
*belekortyol*
Hmm ismerős ez a fémes íz. Finom!
*kiissza*
Méég!
De tudtam hogy tejet fogsz hozni... de miért piros színű?
*belekortyol*
Hmm ismerős ez a fémes íz. Finom!
*kiissza*
Méég!

*Megpróbálja a hörgést is dúdolni, de miután sokadjára tesz erre sikertelen próbálkozást, feladja. Észreveszi hogy valaki integet. Miután meghallotta a hangot eljut a tudatáig, hogy ki is kér fütyülőst*
Hehh... ejnye, ejnye
*odarak elé egy üveget*
Hehh... ejnye, ejnye
*odarak elé egy üveget*
beküldve: 2009-10-24 21:49:14
(#3324) *Vidáman belép a kocsmába. Kivételesen sok vendég van, páran beemóztak a sarokban, és van aki a wats upot énekli egymagában, mert sajnos a maradék vendég épp egy háromszögű ceruzán problémázik.
Leül a pult elé egy magas székre, int a pultos vámpírivadék kölyöknek*
*és nem tejet kér, mert az már lejárt poén*
-Hozz egy fütyülős barackot, csapos xD
Leül a pult elé egy magas székre, int a pultos vámpírivadék kölyöknek*
*és nem tejet kér, mert az már lejárt poén*
-Hozz egy fütyülős barackot, csapos xD
Szerk: Shaun 2009-10-24 21:49:49
Valami töményet.
*megértő arccal tesz le elé egy pohár gyanús színű folyadékot*Gyorsan kell inni, mert kikezdi a poharat!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az eddig mozdulatlan szempár lassan megmozdul és pár gyors kör megtétele után a plafon egy bizonyos pontján akad meg. Csak halkan duruzsol az éterbe, mintha magának mondaná.
-Háromszögű? Pöttyös? Olyat eddig csak grafitot láttam, ilyen Faber-Castell. Ami azt illeti, mostanában csak ilyeneket látok mindenütt. Gondolom az másféle, mindegy.
Kómásan elindul a vécé felé, de félúton összeesik.
-Háromszögű? Pöttyös? Olyat eddig csak grafitot láttam, ilyen Faber-Castell. Ami azt illeti, mostanában csak ilyeneket látok mindenütt. Gondolom az másféle, mindegy.
Kómásan elindul a vécé felé, de félúton összeesik.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2009-10-24 21:23:04
beküldve: 2009-10-24 21:09:33
(#3321) *üveges szemekkel, végtelen lassúsággal vonszolja be magát, leül egy székre, majd megpróbálja mégegyszer anélkül, hogy a szék mellé esne*
Vettem egy ceruzát 250 forintért. Egy darab ceruzát 250-ért.
Jó jó, ilyen háromszögű, meg pöttyök vannak rajta, na. De akkor is, ez csak egy ceruza. Ez kész rablás.
Más választásom meg nem igazán volt, csak egy bőrszínű ceruzát akartam mert csak ilyen hiányzott, megvagyok a készletemmel, franc vesz egy újat csak egy szín miatt. Külön színes ceruzát ezen kívül viszont nem igazán találni.
Valami töményet.
Vettem egy ceruzát 250 forintért. Egy darab ceruzát 250-ért.
Jó jó, ilyen háromszögű, meg pöttyök vannak rajta, na. De akkor is, ez csak egy ceruza. Ez kész rablás.
Más választásom meg nem igazán volt, csak egy bőrszínű ceruzát akartam mert csak ilyen hiányzott, megvagyok a készletemmel, franc vesz egy újat csak egy szín miatt. Külön színes ceruzát ezen kívül viszont nem igazán találni.
Valami töményet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ráeszmélve hogy ezidáig teljesen elbambult, körbejártatja tekintetét a helységben. Szeme felcsillan az új vendég láttán.
-Tessék a bodzaszörpöd. Igazi, sűrű, lassan már szilárd. Lesz íze az biztos. (konkrétan a nyelved robban szét)
Igen, nagyjából ilyesmi értelmetlen dolgokat kell ideírni. Végülis ez egy virtuális kocsma.
-Tessék a bodzaszörpöd. Igazi, sűrű, lassan már szilárd. Lesz íze az biztos. (konkrétan a nyelved robban szét)
Igen, nagyjából ilyesmi értelmetlen dolgokat kell ideírni. Végülis ez egy virtuális kocsma.
beküldve: 2009-10-24 20:26:16
(#3319) Váratlanul egy fura alak toppan be, majd megáll az ajtó előtt és lomhán szétnéz. Fáradt szemeivel végigmér minden kirakott üveget és minden nevezetes márkára rábólint egyet kettőt. Hosszú nejlonkabátja lobog a szélben, melyet a nyárról megmaradt ventilátor-fuvallat okoz-látszik, itt bizony jó ideje megállt az élet, egész nap nem történt semmi.
Szélsebesen oda futólép a legtávolabbi asztalhoz és lehuppan egy székre, aztán 10 perc múlva rájön, hogy nem rendelt semmit és odakullog a pult elé. Epikus szavak hagyják el ajkait.
-Egy korsó tömény bodzaszörpöt, de most! Nem felrázva, sem keverve. Az elveszi az ízét.
Két perc múlva már az üres korsó társaságában ül és néz előre, tova a messzeségbe. Elaludt, csak a szemei meg nyitva maradtak.
Szélsebesen oda futólép a legtávolabbi asztalhoz és lehuppan egy székre, aztán 10 perc múlva rájön, hogy nem rendelt semmit és odakullog a pult elé. Epikus szavak hagyják el ajkait.
-Egy korsó tömény bodzaszörpöt, de most! Nem felrázva, sem keverve. Az elveszi az ízét.
Két perc múlva már az üres korsó társaságában ül és néz előre, tova a messzeségbe. Elaludt, csak a szemei meg nyitva maradtak.
Őszintén, fogalmam sincs, hogy kell ide írni. Próbáltam tanulmányozni egy-két hozzászólást, még korábban és most azok alapján felépíteni valamit, de a sok (nem elég) szerepjáték minden bizonnyal meglátszik rajta régebbi időkből. Hhhmmhhmh...
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Lawliete!!! ^^
Hejj de rég jártál erre. Tessék a fehérborod meg az eperlikőr. Váljék egészségedre. A whats upot én is elénekelném XD
Hejj de rég jártál erre. Tessék a fehérborod meg az eperlikőr. Váljék egészségedre. A whats upot én is elénekelném XD