Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Hm...
Yoroi: Csak Tolkien bácsi szerint nem tudnak futni a hobbitok, a Mihofalvai román hobbitok nagyon is tudnak. Dehát ezt jónak magyarázom, Te a tanúja is voltál.
Akkor csak üvegszilánkok tengerét találod majd. XD
Elképzelem, ahogy hazérsz, köszönsz a családnak, elindulsz be a szobád felé, kinyitod az ajtót, és a szüleid meg a nővéred egy emberként riadnak meg a velőtrázó sikolyodtól: POHÁRKÁIM, brühühűűű!!!
XD
Elképzelem, ahogy hazérsz, köszönsz a családnak, elindulsz be a szobád felé, kinyitod az ajtót, és a szüleid meg a nővéred egy emberként riadnak meg a velőtrázó sikolyodtól: POHÁRKÁIM, brühühűűű!!!
XD
Yoroi: Csak Tolkien bácsi szerint nem tudnak futni a hobbitok, a Mihofalvai román hobbitok nagyon is tudnak. Dehát ezt jónak magyarázom, Te a tanúja is voltál.
(lásd.: A FórumTeam Története, X. fejezet, Y. bekezdés, Szombati Con, vasárnap hajnali áthajlású aluljárói ivászat... khm.. piknik.XD
Illusztráció: FMA - Full Metal Alcoholist, fórummanga, szintén hasonló témájú fejezetében, a z. panelen.)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-08 22:38:08
szesz nincs már, ami volt vizeletté és endorfinná alakult. a gépem így is használhatatlan. a pohárgyűjteményem sajnálnám. főleg h végre szereztem egy nagyon jó jim beameset is
-
Csupán azért mert még nem értem el azt a lustasági szintet h még egy szépen berregő láncfűrész elől se fussak el mert fárasztó...
Hála égnek a hobbitok elől nem kell futni...
Hála égnek a hobbitok elől nem kell futni...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-10-08 22:13:14
... Szerinted Anyukádék beengednének a szobádba, ha becsöngetnék, hogy megkértél, hozzak el valamit?
Yoroi: Kisfiam... bátorságban túlszárnyalod Apádat.

Holnap este meg egy tök üres szesz/üveg/gépmentes szobát találnál...
XD

Yoroi: Kisfiam... bátorságban túlszárnyalod Apádat.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-08 22:11:08
Olyan messze már nem élnek hobbitok... túl hideg van és nem szeretik a savanyú káposztát
szeretlek fiam! de az igazi oltás: "a román hobbitok gyorsan futnak?"
*lefotózza az emo hullát és feltölti napiszarra*
kérek még egy kis vodkát
*lefotózza az emo hullát és feltölti napiszarra*
kérek még egy kis vodkát
-
Szerk: ∂z 2009-10-08 22:08:09
na jó nekem mennem kell xD
Kár pedig én dobtam fel a történetet =( Mihez kezdtek nélkülem? xD
Valóság?
*átalakul emová és öngyilkos lesz*
na mostmár tényleg megyek, jó éjt xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-08 22:07:33
A hobbitok gyorsan futnak?
Miho vállára teszi a kezét...Nem Miho... ez egy Illúzió.

Miho vállára teszi a kezét...Nem Miho... ez egy Illúzió.
Szerk: Yoroi 2009-10-08 22:06:14
Ez roppant hízelgő, és egy igazi életbiztosítás. Mire megmozdulnál, hogy megölj valamilyen módon, már rég mesze futnék(!). XD
Mikami:*a teste valahogy melléd lép és a válladra teszi véres kezét, miközben a feje gonoszul mosolyog*
Sajnálattal kell közölnöm Veled Mikami-kun... Ez nem egy FanFic... Ez a valóság.
Mikami:*a teste valahogy melléd lép és a válladra teszi véres kezét, miközben a feje gonoszul mosolyog*
Sajnálattal kell közölnöm Veled Mikami-kun... Ez nem egy FanFic... Ez a valóság.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-08 22:05:14
*Eltépi a papírt amire ezt a beteg FanFic-et írták*
ennyi xD
ennyi xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Dz és kocka nem szerepelhet egy mondatban. Kivételt képez a dobókocka.
Mikami:
*mielőtt a penge érinteni a kishölgy nyakincáját megkeresi a kardod pengéjének sajátrezgését és újraélhetjük a takoma híd csodáját*
na ennyit a kardodról...
Te most.. meg akartál védeni?O_x Mi történt? Beteg vagy?!*rohanna a lázmérőért, de lábak nélkül nehzére esik*
megfelelő rezgésbe hozom magam és a golyó átinterferál rajtam
a kardod lehet, h jó de a rezonanciakatasztrófa jobb
nem értem mér mondja bárki is h kocka vagyok
a kardod lehet, h jó de a rezonanciakatasztrófa jobb

-
Szerk: ∂z 2009-10-08 22:01:21