Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
*elgondolkozva megáll áldozata előtt...*
*igen ez kevés lenne neki...*
*ördögi vigyorral az arcán hátrafordul és elindul megkeresni a "festőt", s addig hagyja h az "emo" és a vendég megbeszélhessék a dolgokat*
*igen ez kevés lenne neki...*
*ördögi vigyorral az arcán hátrafordul és elindul megkeresni a "festőt", s addig hagyja h az "emo" és a vendég megbeszélhessék a dolgokat*
Gravity is a habit that is hard to shake off.
nana. az h én észreveszek velakit és megmozdulok az közel sem jelenti, h fel is fogok állni. az olyan fárasztó...
am nem vér hanem pizzaszósz. leettem magam. és nem szorítókötés, hanem a szószba ragad szalvéta. lusta vagyok rendesen letakarítani magam.
am nem vér hanem pizzaszósz. leettem magam. és nem szorítókötés, hanem a szószba ragad szalvéta. lusta vagyok rendesen letakarítani magam.
-
*kardjával pásztázza a területet. A halottnak hitt emo föláll. Az undead sejtés beigazolódott. kezéről leesnek a kötések. Egy-egy hatalmas lyuk tátong mindkét csuklóján. Vér szivárog belőlük*
*A csapos fiú és ő megindul feléje.*
*Felkészül a shi-kai használatra.*
*A csapos fiú és ő megindul feléje.*
*Felkészül a shi-kai használatra.*
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-08 21:33:11
*felnéz a jegyzethalomból, közben arrébsöüör néhány energiaitalos dobozt*
a te érdekedben, ugye nem rám hivatkozol emoként? (az undead am stimmel)
a te érdekedben, ugye nem rám hivatkozol emoként? (az undead am stimmel)
-
*Szemét a csuklószorítókkal ellátott emora emeli. Hiszen azok nyomókötések! Vér szivárog alóla. Hirtelen felismeri a fémes ízt a szájában.*
*A festő hölgy eltűnt, az emo valószínűleg undead, a csapos fiú pedig előtte áll sokat akaró vigyorral az arcán.*
*Most már csak egy dolgot tehet*
*az övéhez nyúl, és előrántja a.....
csodálatos jégkék színben pompázó hó és jég-típusú Zanpakutóját.*
*felkészül...*
*A festő hölgy eltűnt, az emo valószínűleg undead, a csapos fiú pedig előtte áll sokat akaró vigyorral az arcán.*
*Most már csak egy dolgot tehet*
*az övéhez nyúl, és előrántja a.....
csodálatos jégkék színben pompázó hó és jég-típusú Zanpakutóját.*
*felkészül...*
*szép nagy vigyorral, de ügyelve hogy ne mutassa a fogát, néz az előtte álló fiúra*
én is...
én is...
*idegenkedve elhúzódik a bizzar csaposfiú elől*
Csak ha friss és meleg ...
Csak ha friss és meleg ...
*közelebb lép és megízleli a..... piros festéket. Ízlik neki.
Megissza.*
Hmmm ingyen pia, ide máskor is jövünk ^.^
Megissza.*
te is szereted a vért?
*mit sem sejtve betéved egy idegen és bizzar állapotban lévő kihalt kocsmába. A pult mögött egy gyerek csapolja a sört, az egyik asztalnál fölvágott emo laptopozik.*
*egyszer csak veszélyt súgnak érzékelői, és épp idejében lép arrébb a létráról leboruló hölgy elől. Minden tiszta piros festék*
Megissza.*
*egyszer csak veszélyt súgnak érzékelői, és épp idejében lép arrébb a létráról leboruló hölgy elől. Minden tiszta piros festék*
Megissza.*
Rendben...érdekes párosítás...
*beüzemeli a hatalmas kávéfőzőt és amíg préselődik át a kávén a forró víz, tölt egy szép nagy pohár vodkát*
*beüzemeli a hatalmas kávéfőzőt és amíg préselődik át a kávén a forró víz, tölt egy szép nagy pohár vodkát*
*zaklatott szemekkel felnéz a laptopja mellől. utálja, ha dúdolnak mellette. legalábbis, ha tanulnia kell*
te, kölyök. hozz egy kvt! és egy vodkát
te, kölyök. hozz egy kvt! és egy vodkát
-
*méteres dalszöveget húzva maga után, magában dúdolva lép a kocsma ajtaja elé*
*kikerül egy épp lehulló adag festéket és bemegy hogy előkészítsen egy kis bort*
*közben még mindig dúdol és motyog magában*
Hogy a rákba fogom ezt megtanulni...
*miután kétnapos tanulás után rájött h rossz szöveget írt le, kicsit kiborultan tépkedi apró cafatokra a papírköteget...*
*kikerül egy épp lehulló adag festéket és bemegy hogy előkészítsen egy kis bort*
*közben még mindig dúdol és motyog magában*
Hogy a rákba fogom ezt megtanulni...
*miután kétnapos tanulás után rájött h rossz szöveget írt le, kicsit kiborultan tépkedi apró cafatokra a papírköteget...*
Szerk: Yoroi 2009-10-08 20:36:42
Már a reklámfelirat is lekopott az ajtó felől!
*fütyörészve becuccol; egy léra, egy nagyobb ecset és egy jó nagy vödörnyi... kérdéses állagú és eredetű piros festék(...?)*
Még meleg és friss a festék, újrafestem a reklámtáblát.^^
Addig meg valaki készítsen elő egy pohár bort, köszönöm.
És mennyire kihalt lett ez a hely, pedig nyár elején minden este micsoda élet volt itt!
Ez sajnos igaz!Mostanában senki nincs itt!Már a reklámfelirat is lekopott az ajtó felől!
meh....
És mennyire kihalt lett ez a hely, pedig nyár elején minden este micsoda élet volt itt!
Én tegnap este megoldottam az alkoholbevitelt IR a Margiton, némi pipával. /tyűhű, gyerekek, ha ti ebből a borból inni fogtok... << ilyen fejetek lesz /
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"