Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-11-02 16:06:48
(#29753) beküldve: 2009-11-02 11:18:23
(#29752) Ja, nekem is hasonlók, négy előadás+négy házidolgozat, ebből egy kész van. És holnapra kéne két novellát olvasni, amit ugye könyvtárból nem tudtam megszerezni, gépem meg most nincs, de szerencsére kaptam kurzusmailt, hogy elmarad a holnapi óra, és csak jövő hétre kell....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
és annyi dolgom lenne
*együttérez* Ne is mondd. Vár még rám egy folyóirat ismertető, egy etimológiai dolgozat, egy beszéd valamiről - de miről - egy ZH, és az a megszámlálhatatlan mennyiségű ezeknél sokkalta fontosabb dolog, mint az írás, a gitározás és az olvasás.
Most mondja valaki, hogy nem tudom mi a kütlelességem... XD
beküldve: 2009-11-02 10:55:53
(#29750) A legjobb akkor is japánul nézni, felirattal.
Basszus, lassan már egy hete nincs gépem, utoljára csütörtökön voltam fenn, tisztára elvonási tüneteim vannak... és annyi dolgom lenne, a rengeteg rajzoláson, garm történténekl folytatásán és Alister forgatókönyvének elemzésén túl házidoglozatokat kéne írnom és egyeztetnem.... Ez nem állapot.
Basszus, lassan már egy hete nincs gépem, utoljára csütörtökön voltam fenn, tisztára elvonási tüneteim vannak... és annyi dolgom lenne, a rengeteg rajzoláson, garm történténekl folytatásán és Alister forgatókönyvének elemzésén túl házidoglozatokat kéne írnom és egyeztetnem.... Ez nem állapot.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Valóban mostanában egészen jó magyar szinkronokat dobnak össze, pl a Nana nagyon jól sikerült és a Soul Eaterrel sincs sok gond.
Én is egyre ritkábban nézem,de a Nana és a Soul Eater szinkronjai nekem is tetszenek.Már bocsi,de sztem egyszerűen csak faxnisak vagytok...
meh....
1. Mostanában jó szinkronok szoktak lenni.
2. Az angol szinkron borzalom.
Valóban mostanában egészen jó magyar szinkronokat dobnak össze, pl a Nana nagyon jól sikerült és a Soul Eaterrel sincs sok gond.
Angol hangból is vannak kellemes csalódások, az FLCL és a Video Girl Ai szinkronja például remek lett.
ha néznék animaxot én kifejezettem örülnék, ha angol lenne, mer ezek a magyar szinkronok...
titeket mér zavar?
titeket mér zavar?
Úgy érted teljesen angol vagy feliratos? Mert nem mindenki tud perfekt englisül hogy felirat nélkül nézze, márpedig ha jól tudom a Blíccs film anélkül ment.
Egyébként nekem az eredeti japán lenne a legjobb, mivel a legtöbb animénél az a legjobb...
De Animaxet amúgy se nézek már egy ideje...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Ott a pont ha "néznék", ugyanis
beküldve: 2009-11-01 14:50:55
(#29745) ha néznék animaxot én kifejezettem örülnék, ha angol lenne, mer ezek a magyar szinkronok...
titeket mér zavar?
titeket mér zavar?
-
beküldve: 2009-11-01 12:40:38
(#29744)
Szerk: baniaa3 2009-11-01 12:40:53
Eddig se voltam teljesen megbarátkozva az Animax-el az animétlen műsoraik miatt, de ez.... És amúgy szokásuk ilyeneket csinálni? (a hozzászólásokból következtetve)
viccelsz?! állandóan ezt csinálják...de az már télleg az uccsó csepp a pohárban..szegény Bleach-el ilyet tenni!!
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Szerk: Gekkofangirl / Gitana 2009-10-31 22:50:42
beküldve: 2009-10-31 22:41:56
(#29741) Én csak annyit tudtam, hogy lesz, meg hogy mikor. De sem azt, hogy szinkronnal lenne, sem azt, hogy angolul van, és azt sem, hogy felirat nélkül. Eddig se voltam teljesen megbarátkozva az Animax-el az animétlen műsoraik miatt, de ez.... És amúgy szokásuk ilyeneket csinálni? (a hozzászólásokból következtetve)
Szerk: Merchior 2009-10-31 22:43:21
beküldve: 2009-10-31 22:23:01
(#29740) Akkor jó... MEGINT megcsinálták! BRAVÓ animax!
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
LOL, kösz a figyelmeztetést, nem is tudtam, hogy azt is leadják. És angolul.XD Alkotnak megint, A+ powa! Nem lepődtünk meg. És igen, itt, PöstBudán is angol nyelvű.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885