Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Csak az első 3-at. Annyira nem tud lekötni, plusz hiányoznak a vérszopók.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hanon: Démonvilág sorozatot olvastad?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Darren Shan rajongók:
Ma megtekintettem a filmet a moziban.
És azt kell hogy mondjam:
röviden ennyi
Kábé csak az első kötet jött át úgy ahogy, de az összes többit átvariálták ( elvileg az első három részt dolgozták föl ) például nincs az a kiscsávó a második kötetből akit meghal, de van helyette egy csajszi a cirkuszból akivel összejön Aztán az is kiderül amit kb a sorozat végén kelljen hogy kiderüljön, hogy
A történetet olyan helyen hagyták abba, amit akár végének is lehet tekinteni, ha nagyon akarjuk (mondjuk a félbe hagyott vagyis még el sem kezdődött de már bejelentett háború eléggé kívánja a folytatást) így ha nem tetszik a népnek a film akkor nem biztos hogy folytatják ( de valószínű hogy igen )
A látványról annyit, hogy nekem gyerekes volt, például a pókról ordít hogy egy kitalált piros-kék színű számítógépes animáció ami nem is lenne baj, de egyáltalán nem illik a valóségos környezetbe. A suhanás hülyén van megoldva, és egyes harcjelenetek engem az 5 éves koromban nézett Pávvör Réndzsör gyerekrajzfilm-re emlékeztetett úgyhogy a film közben visszaemlékeztem a régi szép időkre.
De például a színészeket nagyon jól választották ki, pont olyanok, ahogy a könyv által el lehet őket képzelni, és szerintem jól is játsszák a szerepüket. Egyik kedvencemnek, Evrának a kígyószerű bőre például nagyon jól volt megcsinálva, és nem egy csalódás volt mint más egyéb dolgok. Ami még nagyon tetszett azok a kis törpök/manók vagy mik, ilyen Yoda szerűen néztek ki, és nagyon "cukin" tudtak nézni csúnyaságuk ellenére xD
Az elején volt még, amikor a cirkusz fellépését láthatjuk és a farkasember leharapja az egyik csajszi karját, akkor azt hittem hogy hú ez de jó film lesz az a sikoly+látvány párosítás nagyon bejött...... de aztán 3 másodperc múlva jött a csalódás, mert a csajszinak visszanőtt a karja és jött a többi érdekesen megcsinált szörny.
De összegzésképp nagyon jó film volt, és a fönt említett hibák szinte elkerülhetetlenek egy ilyen könyvnél. Aki Darren Shan rajongó az mindenképp nézze meg, aki meg nem az is, mert semmit sem veszít vele =D
Steve a vérszipolyok vezetője, és hogy a két fiú egymás ellensége stb. blahblah
A történetet olyan helyen hagyták abba, amit akár végének is lehet tekinteni, ha nagyon akarjuk (mondjuk a félbe hagyott vagyis még el sem kezdődött de már bejelentett háború eléggé kívánja a folytatást) így ha nem tetszik a népnek a film akkor nem biztos hogy folytatják ( de valószínű hogy igen )
A látványról annyit, hogy nekem gyerekes volt, például a pókról ordít hogy egy kitalált piros-kék színű számítógépes animáció ami nem is lenne baj, de egyáltalán nem illik a valóségos környezetbe. A suhanás hülyén van megoldva, és egyes harcjelenetek engem az 5 éves koromban nézett Pávvör Réndzsör gyerekrajzfilm-re emlékeztetett úgyhogy a film közben visszaemlékeztem a régi szép időkre.
De például a színészeket nagyon jól választották ki, pont olyanok, ahogy a könyv által el lehet őket képzelni, és szerintem jól is játsszák a szerepüket. Egyik kedvencemnek, Evrának a kígyószerű bőre például nagyon jól volt megcsinálva, és nem egy csalódás volt mint más egyéb dolgok. Ami még nagyon tetszett azok a kis törpök/manók vagy mik, ilyen Yoda szerűen néztek ki, és nagyon "cukin" tudtak nézni csúnyaságuk ellenére xD
Az elején volt még, amikor a cirkusz fellépését láthatjuk és a farkasember leharapja az egyik csajszi karját, akkor azt hittem hogy hú ez de jó film lesz az a sikoly+látvány párosítás nagyon bejött...... de aztán 3 másodperc múlva jött a csalódás, mert a csajszinak visszanőtt a karja és jött a többi érdekesen megcsinált szörny.
De összegzésképp nagyon jó film volt, és a fönt említett hibák szinte elkerülhetetlenek egy ilyen könyvnél. Aki Darren Shan rajongó az mindenképp nézze meg, aki meg nem az is, mert semmit sem veszít vele =D
röviden ennyi
No ezt majd holnap elolvasom és rittyentek én is valamiféle review szerűséget amit aztán majd össze-vissza kopipasztézok olyan fórumokon ahol senkit sem érdekel a téma. De én élvezem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
[Az én szívem L nyerte el, azzal a csodálatos 5 perces összeesésével.
Az már duplaannyi mint Matt XD *rohan Yaven elől*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Te is Near fan vagy, hogy csak a DN 9. kötete van meg?
Nem, nem, az a csoda nekem nem adatott meg. Az én szívem L nyerte el, azzal a csodálatos 5 perces összeesésével. Bár ez nem teljesen igaz, Háté folyamatos szuggerálása is sokat segített a dologban. Ezen felül Near kedves kis shota volt, nem hiszem, h jót tenne, ha bárki is megrontaná szegényt a szemeim előtt.XD Még digitálisan sem.Gyorsan, linket!D=
A DN 9. meg csak azért van meg, mert Shido van a gerincén. Shido annyira mellékkarakter, hogy muszály volt megvennem, már csak ezért is. Mellesleg Háté-csán utána hónapokig azzal vádolt, hogy gonosz módon elmartam előle, pedig eszem ágába se lett volna ártani neki. Ejj...
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-10-23 20:22:18
(#29687) Darren Shan rajongók:
röviden ennyi
Kábé csak az első kötet jött át úgy ahogy, de az összes többit átvariálták ( elvileg az első három részt dolgozták föl ) például nincs az a kiscsávó a második kötetből akit meghal, de van helyette egy csajszi a cirkuszból akivel összejön Aztán az is kiderül amit kb a sorozat végén kelljen hogy kiderüljön, hogy
Steve a vérszipolyok vezetője, és hogy a két fiú egymás ellensége stb. blahblah
röviden ennyi
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-23 20:53:56
Osztom. Azt a kínt még Szenttehén se érdemli meg. Még ha letagad, akkor se.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-23 19:53:56
(#29684) Igen, a Szenttehén név gyanús volt...
Melyik az a felkavaró kép?
Melyik az a felkavaró kép?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-23 19:46:28
(#29683) Sziasztok!
Morduk: bocs, hogy múltkor nem mentem fel MSN-re, de teljesen belefeledkeztem a mangaolvasásba.
Elnar: na igen, nálam is rossz a helyzet, habár a mulasztásaimat még be tudom majd hozni.^^
Szenttehén: ha Háté nem mondta volna, akkor is tudnám, hogy a haverja vagy; a név mindent elárul. És te is Near fan vagy, hogy csak a DN 9. kötete van meg? Mert akkor neked is mutatnék egy -szerintem annyira nem, de mások szerint igen- felkavaró képet.
Usagi-chan: Jó lenne téged is újra látni!
Morduk: bocs, hogy múltkor nem mentem fel MSN-re, de teljesen belefeledkeztem a mangaolvasásba.
Elnar: na igen, nálam is rossz a helyzet, habár a mulasztásaimat még be tudom majd hozni.^^
Szenttehén: ha Háté nem mondta volna, akkor is tudnám, hogy a haverja vagy; a név mindent elárul. És te is Near fan vagy, hogy csak a DN 9. kötete van meg? Mert akkor neked is mutatnék egy -szerintem annyira nem, de mások szerint igen- felkavaró képet.
Usagi-chan: Jó lenne téged is újra látni!
hát ez nagy pech.... Szeeeeegény Elnar.
És igazad van az időjárással kapcsolatban....
És igazad van az időjárással kapcsolatban....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-23 18:20:02
(#29681) Rég jártam már itt!
Üdv az újonc(oknak)! ^^
Olyannyira AAA mániákus lettem. (InuYasha Kanketsu Hen endingje is az ő munkájuk.)
Mindenkinek kellemes szünetet, már ha van. Egyik talira most már megpróbálok eljutni, remélem sikerrel.
Kivel miújság?
Üdv az újonc(oknak)! ^^
Olyannyira AAA mániákus lettem. (InuYasha Kanketsu Hen endingje is az ő munkájuk.)
Mindenkinek kellemes szünetet, már ha van. Egyik talira most már megpróbálok eljutni, remélem sikerrel.
Kivel miújság?
Maradok én, maradok. Maradok, amíg csak lehetséges, aztán másnap újra jövök, hogy itt legyek ismét eltűnni a nap végén, aztán újra, meg újra.
Soul Eatert meg szeressük, sőt imádjuk, vagy méginkább, bár a mangát eddig csak kerülgettem, animében meg csak úgy 30 részig jutottam. De attól még ütős darab, egy szép napon majd újra nekifutok, mangával együtt, mert tudomén, tudom, hogy vannak eltérések és azokat jó lenne nem kihagyni.
Soul Eatert meg szeressük, sőt imádjuk, vagy méginkább, bár a mangát eddig csak kerülgettem, animében meg csak úgy 30 részig jutottam. De attól még ütős darab, egy szép napon majd újra nekifutok, mangával együtt, mert tudomén, tudom, hogy vannak eltérések és azokat jó lenne nem kihagyni.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-10-23 12:05:15
(#29679) Üdv elftársak!
Még élek...
Talira ne várjatok, mert meghalni sincs időm. Meg kell rajzolnom 10 oldalt a tavalyi (!) fizetésemért /ne kérdezzétek, hol a logika, itt olyan nincs/ Amúgymeg az életem kockáztatásával készült képeket kell megfotosoppolnom keddre. Ja és szerdán Minirből /olvasd: minőségirányítás/ zh-zunk //MSZ-EN-ISO 9001-2007 - gyk: szabványok, hogy a tervezés tervezését hogyan tervezed... -.-' //
Szóval szép az élet, és mennyivel szebb lenne ha a drága iskolánk 23-a után adta volna ki az őszi szünetet mint mindenhol, és nem előtte... Irgumburgum.
Szombaton meg programom van. Ja és az időjárás monnyon le!
Még élek...
Talira ne várjatok, mert meghalni sincs időm. Meg kell rajzolnom 10 oldalt a tavalyi (!) fizetésemért /ne kérdezzétek, hol a logika, itt olyan nincs/ Amúgymeg az életem kockáztatásával készült képeket kell megfotosoppolnom keddre. Ja és szerdán Minirből /olvasd: minőségirányítás/ zh-zunk //MSZ-EN-ISO 9001-2007 - gyk: szabványok, hogy a tervezés tervezését hogyan tervezed... -.-' //
Szóval szép az élet, és mennyivel szebb lenne ha a drága iskolánk 23-a után adta volna ki az őszi szünetet mint mindenhol, és nem előtte... Irgumburgum.
Szombaton meg programom van. Ja és az időjárás monnyon le!
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-10-23 12:13:40