Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hello közöttünk , ifjú pada van? Igazándiból megkell gyűzűdnöm róla (ezt most direkt írtam rosszulé az új(ak)kedvéért) hogy a nem csak betopansz köszöncs cső-hú-há1-2 polyén és el is mész aztán többet fel se jössz többet... Van olyan is aki felregizik és nem is ír nos ez lehet azért is mert gyenge a nete és nem engedi be vagy egyéb... Jéé ennyi rizsa a semmiért... No igen ez is előfordul...
U.I.: Igen szeress minden mangát mond hogy jó és biztos nem esik bántódásod
U.I.: Igen szeress minden mangát mond hogy jó és biztos nem esik bántódásod
még akkor is ha nem is szereted
Az én favoritom a Soul Eater és az összes ami gyűjteményembe van de a Démonnapló az különösen tetszik... Ezt most csak azért hogy legyen esetleg miről beszélni....Ja és a wow is menő és egy fontos dolog: Ha valaki megkérdezi hogy szeretem-e a metin2-őt akkor egyrészt nem és ha valaki feltételezni is szeretné ezt akkor harag...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-10-23 10:51:54
beküldve: 2009-10-23 03:16:59
(#29677) Szegedre - meg úgy gondolom naívan paraszt agyafővel, minden máshová is - beköszöntött a negyedév. Csudajó, hogy esőben, sötétben, mindennel dacolva össze lehet ülni pár, másfél éve vadidegennek számító emberkével úgy, hogy botot törnél értük és félszavakból is megértitek egymást...
Érzelmes maszlangos kötörés egy amúgy érzelmileg sekélyes valakitől, felejthető, de mégis...
Never let me down again...
Legend of Neiles emberkék; a sok-sok posztolás meghozta a gyümölcsét, sokan megnéztétek. Igen, agyf*szt lehet tőle kapni, ez a lényeg. (%
Fiszi; pontosabban az első rész fele jött ki magyarul, ami pont a történések előtt csukja rá az ajtót a kíváncsiakra. De nagyon nagy elsimerés, hogy ennyi is rémlik!
Zabi; bár nem ismerlek igazándiból, de mivel Pratchett-imádó fiatal lányka vagy, csak tündérbogár lehetsz! (;
Beszélő hajók pedig csak a Rain Wild River vidékéről jönnek. (%
Érzelmes maszlangos kötörés egy amúgy érzelmileg sekélyes valakitől, felejthető, de mégis...
Never let me down again...
Legend of Neiles emberkék; a sok-sok posztolás meghozta a gyümölcsét, sokan megnéztétek. Igen, agyf*szt lehet tőle kapni, ez a lényeg. (%
Fiszi; pontosabban az első rész fele jött ki magyarul, ami pont a történések előtt csukja rá az ajtót a kíváncsiakra. De nagyon nagy elsimerés, hogy ennyi is rémlik!
Zabi; bár nem ismerlek igazándiból, de mivel Pratchett-imádó fiatal lányka vagy, csak tündérbogár lehetsz! (;
Beszélő hajók pedig csak a Rain Wild River vidékéről jönnek. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-10-23 03:22:29
hosszú közös múltunk van
Nem ismerem ezt az embert.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Mivel Szenttehén úgy látszik, hogy önszántából nem akarja bevallani, hogy nekünk milyen hosszú közös múltunk van (nem, nem olyan), ezért megteszem én.
Ő volt az a végtelenül jóképű és kedves srác, aki odajött velem a kisebb csoporthoz, aki fagyott odakünn délután MondoConon. Nagyon jó arc srác, együtt harcolunk az egymást kielégítő szexi férfiak ellen már évek óta.
Mikami: Szereti ő... Őt már rászoktattam.
Ő volt az a végtelenül jóképű és kedves srác, aki odajött velem a kisebb csoporthoz, aki fagyott odakünn délután MondoConon. Nagyon jó arc srác, együtt harcolunk az egymást kielégítő szexi férfiak ellen már évek óta.
Mikami: Szereti ő... Őt már rászoktattam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-10-22 21:15:04
elítélem a yaoit
Na azt hiszem Yavennal már nem lesztek kebelbarátok xD
De egyébként üdv közöttünk, érezd jól magad
És szeresd a Gintamát, mert akkor Háté-csan is szeretni fog téged xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-22 21:13:19
beküldve: 2009-10-22 21:08:26
(#29673) Nos, üdv, drága fórumozgató emberek ott! Igen. Igen, te is ott hátul. Meg a többiek is!
Az az igazság, hogy elsősorban csak azért regisztráltam, hogy a nagyszerű mangagyűjtemény-listázós modul segítségével összegezzem ama bizonyos (amúgy nagyon kevés) szerzeményemet, melyek a polcon sorakoznak, aztán olykor-olykor olvasgattam a fórumot, aztán egyre gyakrabban, satöbbi. Szeretem az édességeket és a sós finomságokat egyaránt, örülök, amikor reggelente nem kell a busz után futnom, mert amúgy folyton elkések, és felettébb imádok aludni, főleg napközben. A 17. évemet töltöm jelenleg, 5 év múlva szabadulok. A félreértések elkerülése végett hím nemű vagyok, elítélem a yaoit és ide még írhatnék valami frappánsat.
Hogy hozzászóljak a korábbi könyves témához is, fogalmam sincs miről van szó, de nem is a közeljövőben fogok rájönni, felesleges pénz híján.
Remélem én is lelkes tagjává válhatok eme remek kis társaságnak, meg további olyan dolgok, amiket ilyenkor mondani szokás. Fáradok.
Az az igazság, hogy elsősorban csak azért regisztráltam, hogy a nagyszerű mangagyűjtemény-listázós modul segítségével összegezzem ama bizonyos (amúgy nagyon kevés) szerzeményemet, melyek a polcon sorakoznak, aztán olykor-olykor olvasgattam a fórumot, aztán egyre gyakrabban, satöbbi. Szeretem az édességeket és a sós finomságokat egyaránt, örülök, amikor reggelente nem kell a busz után futnom, mert amúgy folyton elkések, és felettébb imádok aludni, főleg napközben. A 17. évemet töltöm jelenleg, 5 év múlva szabadulok. A félreértések elkerülése végett hím nemű vagyok, elítélem a yaoit és ide még írhatnék valami frappánsat.
Hogy hozzászóljak a korábbi könyves témához is, fogalmam sincs miről van szó, de nem is a közeljövőben fogok rájönni, felesleges pénz híján.
Remélem én is lelkes tagjává válhatok eme remek kis társaságnak, meg további olyan dolgok, amiket ilyenkor mondani szokás. Fáradok.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2009-10-22 21:08:52
Igen ez igaz! De sokan el sem olvassák a dumaládát! Végül is itt nem is a köszönésen a hangsúly hanem azon hogy éppen most a fórumon vagy! De inkább most ezen ne legyen vita ez nem is ide tartozik...
beküldve: 2009-10-22 20:41:32
(#29671) Amúgy, fiatalok: ha nagyon köszöngetni akartok, ott a Dumaláda, ahol nem zavarja azokat, akik szerint ez nem a fórumra való, de mégis kiélhetitek magatokat. Mindenki jól jár.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Igen, de én nem is mondtam hogy nem köszönsz!
Az Élőhajó az az, amelyikben a tengeri kigyók meg a beszélő hajók vannak, és eddig egy része jelent meg magyarul?
Az. Bár nem olvastam, de beszélő hajók nem teremnek minden sarkon - ahogy azt hiszem a regényből ki is derül...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-10-22 19:42:20
Általában kevesen köszönnek vissza... Akkor meg minek?
Én meg nem tudok normálisan írni
Szerk: Morduk 2009-10-22 19:04:43
beküldve: 2009-10-22 18:58:03
(#29666) beküldve: 2009-10-22 18:54:21
(#29665) Ó hajó all!
Nos meg kell mondjam nincs sok értelme a köszönésnek de azért köszönök 1 okból főleg:
Hogy jelezzem hogy én is létezem...
Addig is, Pratchett- Thud!
Törpék, trollok, Éjjeli Őrség(így van magyarul, ugye?) és...Koronogvilág!
E's persze Az igazi macska .XD
,,...nem arro'l van szo', hogy az igazi macska'k nem esznek Cirmi feliratu' ta'lbo'l ,aka'r Ge'za feliratu' is , az igzi macska'k ba'rmilyen ta'lbo'l esznek...``
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-10-22 17:54:46