Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
kérdezte hogy tehet-e ki rólam képet, mondta igen és ez volt tegnapelőtt és azóta nem nagyon van semmi xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Azt hiszed ennyivel megállítasz?Simán!
Nemis mert harmadik órás tesi szóval ki kell menj :P:P Jólinformált vagyok...Meg amúgy is megkellett nézemm a leveleim és ha már a honlapon voltam rápillantottam az órarendekre...
Nemis mert harmadik órás tesi szóval ki kell menj :P:P Jólinformált vagyok...Meg amúgy is megkellett nézemm a leveleim és ha már a honlapon voltam rápillantottam az órarendekre...
meh....
Szerk: Maryke 2009-10-20 16:52:25
Ne merészeld megtenni xD
különben is: első két órám német úgyhogy a teremben maradok xD
különben is: első két órám német úgyhogy a teremben maradok xD
Hát igen! Bevallom nem csodálkozom mostanában kb olyan vagyok mint egy élőhalott...Miho milyen magas?
De majd holnap!
Mikami:Holnap 2. óra után leülök a termetek elé és minden egyes kijövő embernek integetek majd szóval lesz mit magyaráznod!
De majd holnap!
Mikami:Holnap 2. óra után leülök a termetek elé és minden egyes kijövő embernek integetek majd szóval lesz mit magyaráznod!
meh....
Szerk: Maryke 2009-10-20 16:40:25
beküldve: 2009-10-20 16:34:35
(#29613) Sziasztok ^^
Mikami, Maryke, találkozzatok már Egy iskolába jártok, nem kell messze menni xD Már pár hónapja megy köztetek a találgatás, hogy ki kicsoda
Mikami, Maryke, találkozzatok már Egy iskolába jártok, nem kell messze menni xD Már pár hónapja megy köztetek a találgatás, hogy ki kicsoda
Szerk: Maryke 2009-10-20 16:29:51
De azt se tudom hol mész? Integessek mindenkinek? xD
Elég sok mindenért meg szoktál, most épp miért? xD
Mert sosem integetsz.Milyen magas vagy?
meh....
Elég sok mindenért meg szoktál, most épp miért? xD
beküldve: 2009-10-20 16:23:55
(#29606) oh akkor elnézést, de most hogy mondod tényleg föl van osztva a 12 kötet 3 kötetes részekre.
én 7-ig olvastam, de már egy ideje nem vettem meg a 8-ast. Most a MondoCon-ra kellett spórolni xP
én 7-ig olvastam, de már egy ideje nem vettem meg a 8-ast. Most a MondoCon-ra kellett spórolni xP
Na meg amit most elkezdtem az a Démonvilág. A negyedik kötetig olvastam és vár még rám pár rész xP
Szerk: Shaun 2009-10-20 14:44:06
Egyébként ha már szóba került a Darren Shan manga megemlítem, de gondolom már tudjátok:
Lesz ~Rémségek Cirkusza~ film (Darren Shan első kötet)
Október 22.-én mozibemutató
Lesz ~Rémségek Cirkusza~ film (Darren Shan első kötet)
Október 22.-én mozibemutató
Mostírjam ki, hogy Exiled bácsi oktatósója ? :)
a film nem az első kötetet dolgozza fel, hanem a rémségek cirkuszarészt -> 4 rész lsz: a Rémségek Cirkusza, A Vámpírok Hegye, A vadászok/vadászat, és a égzet fiai.... ezek mind 3 kötetet fognak feldlgozni. bár szvsz eléggé elszarják... a mangát aszem csak a 3-ik fejezetig olvastam, nem kötött le annyira, mint a könyv...
szerk: nem rémségek cirkusza az első, hanem The Vampire Assistant
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-10-19 22:04:26