Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ez így egésznapos fejfájás után meglehetősen jól esett...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
mangánérc.... HE HE HE
... Jól van, bogaram... Csak merj mégegyszer talira jönni, és ezért megkapod a kiérdemelt hajtépést. XD
nah mi ez?
nah sziasztok ! Jó éjakát!
nah sziasztok ! Jó éjakát!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-10-13 20:56:54
(#29554) "when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-10-13 21:33:40
beküldve: 2009-10-13 20:37:27
(#29553) Lófaszt lesz, van is.
Darren Shan manga
Itthon meg ki tudja. Csak tartom magam elég szerencsétlennek, hogy pont akkor rendeljem meg amikor bejelentik a magyar kiadását, de ez csak a természetből fakadó pesszimizmusom.
Darren Shan manga
Itthon meg ki tudja. Csak tartom magam elég szerencsétlennek, hogy pont akkor rendeljem meg amikor bejelentik a magyar kiadását, de ez csak a természetből fakadó pesszimizmusom.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha már olyan divatosak a random helyzetjelentések én is írok egyet:
És mivel szerintem a fórumozók 99.8%-át nem érdekli ezért spoilerek közé tettem.
Darren Shan manga? MANGA? Ide azzal a rendelői adatlappal!
Bár még a regényt is csak a 7. részig olvastam, de nagyon tetszik.
Vámpír bácsi alatt Larten-re gondolsz? Volt valami másik neve amit nem használ csak elfejtettem
Mindent összevetve egyszerűen fogalmazva: Meghaltam. Egy hulla vagyok. A lelkem élettelen testem fölött lebeg. Várja hogy fölfalja egy kishin...
7 óra az iskolában + 5 óra történelem itthon. Aki már próbálta az megérti aki még nem az ki ne próbálja ha nem akarja úgy végezni mint én. 5 óra történelem gyilkos. Főleg az őskor. Az őskor megkínoz mielőtt megöl. Soha ne hagyjátok az 1 hetes munkát az utolsó napra, főleg ha az töri, és főleg ha az őskor.
DE
Ami még ennél is fényesebb: Csütörtök Kémia TZ. Aki érti azt a latin-görög-magyar keverék nyelven írt a matematika beolvasztásával nyert, Kémiának nevezett értelmetlen agyhalált okozó kínzóeszközt az nem ember. Sőt. Ilyen nem létezik. És mivel teljes 45 percig arra kell majd figyelni + arra hogy 3-asnál jobb legyen az az abszolút halál.
ÉS
A péntek földrajz TZ-t és angol szódogát amit több mint 150 szóból szedett össze a tanár + a magyar novella elemzést amit Péntekre kell megcsinálni és még 1 db betűt nem írtam meg belőle már nem is említem.
Ami miatt még nem vetettem kishinek elé magam az a MondoCon, de félek hogy addigra megtalál a kémiatanár néven is ismert és rettegett kishinszörny és nem tudok rá elmenni. De ha a MondoCon mellé bepárosítom a közelgő Őszi szünetet, talán tudok elég mennyiségű lélekhullámhosszt meríteni hogy legyőzzem a fönt említett veszedelmeket.
7 óra az iskolában + 5 óra történelem itthon. Aki már próbálta az megérti aki még nem az ki ne próbálja ha nem akarja úgy végezni mint én. 5 óra történelem gyilkos. Főleg az őskor. Az őskor megkínoz mielőtt megöl. Soha ne hagyjátok az 1 hetes munkát az utolsó napra, főleg ha az töri, és főleg ha az őskor.
DE
Ami még ennél is fényesebb: Csütörtök Kémia TZ. Aki érti azt a latin-görög-magyar keverék nyelven írt a matematika beolvasztásával nyert, Kémiának nevezett értelmetlen agyhalált okozó kínzóeszközt az nem ember. Sőt. Ilyen nem létezik. És mivel teljes 45 percig arra kell majd figyelni + arra hogy 3-asnál jobb legyen az az abszolút halál.
ÉS
A péntek földrajz TZ-t és angol szódogát amit több mint 150 szóból szedett össze a tanár + a magyar novella elemzést amit Péntekre kell megcsinálni és még 1 db betűt nem írtam meg belőle már nem is említem.
Ami miatt még nem vetettem kishinek elé magam az a MondoCon, de félek hogy addigra megtalál a kémiatanár néven is ismert és rettegett kishinszörny és nem tudok rá elmenni. De ha a MondoCon mellé bepárosítom a közelgő Őszi szünetet, talán tudok elég mennyiségű lélekhullámhosszt meríteni hogy legyőzzem a fönt említett veszedelmeket.
És mivel szerintem a fórumozók 99.8%-át nem érdekli ezért spoilerek közé tettem.
Darren Shan manga? MANGA? Ide azzal a rendelői adatlappal!
Bár még a regényt is csak a 7. részig olvastam, de nagyon tetszik.
Vámpír bácsi alatt Larten-re gondolsz? Volt valami másik neve amit nem használ csak elfejtettem
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-13 19:57:19
Várjunk csak....tudom, hogy megint buta vagyok, de jól értem, hogy lesz Darren Shan manga? Az érdekes lesz...megnézem majd, ha megjelenik.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-13 16:52:27
(#29550) Fisi: hát nem is tudom... Szegény, mivel foglalkozhat most, hogy megszűnt a műsora? x)
A Daren Shannak nagyon örülnék sokezer honfitársammal egyetemben. Noha a mangában pár szereplőt nem úolyannak képzeltem el, mint amilyenek, de például Vámpír Úr (nemjut eszembe a neve, sry) Pont olyan arcvonásai vannak, mint ahogy én a regény alapján elképzeltem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
tegnap este valami isteni csoda folytán megint lett netem. Pedig a szolgáltató kb 1 hónapja letiltotta, de most fuckdatshit van újra. /Biztos a Gyurcsok bácsi megáldott./
megáldott, ez vajon rosszabb, mintha megátkozott volna?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Még nem nyelvvizsga, csak rágyúrás.
Darren Shan. Még Csaba is említette egyszer, talán pont a mangáért könyörgős topicban, hogy shogakukan is ajánlgatja mangafannak ezerrel. Ez már volt olyan egy éve.
De ha jól emlékszem eddig egyik megérzésem se volt jó. xD
S szabad megtudni mit rendeltél? Kíváncsi lennék rá, már csak így azért is, mert eddig is voltak jó megérzéseid.
Darren Shan. Még Csaba is említette egyszer, talán pont a mangáért könyörgős topicban, hogy shogakukan is ajánlgatja mangafannak ezerrel. Ez már volt olyan egy éve.
De ha jól emlékszem eddig egyik megérzésem se volt jó. xD
*random helyzetjelentés*
Akurvaélet, hát lassan belefulladok a saját taknyomba. Most ezt úgy kéne intézni, hogy csütörtöki nyelvvizsga miapöcsig kitartson ez a helyzet, szombatra viszont hirtelen legyek fitt és életerős.
Akurvaélet, hát lassan belefulladok a saját taknyomba. Most ezt úgy kéne intézni, hogy csütörtöki nyelvvizsga miapöcsig kitartson ez a helyzet, szombatra viszont hirtelen legyek fitt és életerős.
Sose baj az, ha kicsit orrhangon beszélsz nyelvvizsgán. Az olyan britessé teszi a kiejtésed
S szabad megtudni mit rendeltél? Kíváncsi lennék rá, már csak így azért is, mert eddig is voltak jó megérzéseid.
És én is nyomok egy random helyzetjelentést:
tegnap este valami isteni csoda folytán megint lett netem. Pedig a szolgáltató kb 1 hónapja letiltotta, de most fuckdatshit van újra. /Biztos a Gyurcsok bácsi megáldott./
Netem csodás gyógyulása után feltöltöttem deviantartra az addig elmaradt rajzaimat és updateltem pár művemet új szkennekkel.
Apropó, ismét Faustot olvasok, asszem 4-jére olvaosm. Hihetetlenül állat egy mű. Ja, meg NECRO lévén msot jelenések könyvébe is lapozgattam.
MangaFan bejelentések??? He? xD
Alister: Lehet egy intim kérdésem?
Alister: Lehet egy intim kérdésem?
MIANEVED?!
beküldve: 2009-10-13 11:15:52
(#29545) *random helyzetjelentés*
De annyira rossz előérzetem van a "managafan bejelentések" című műsorral kapcsolatban. Mintha kerek egy hete megrendeltem volna valamit, amit nem kellett volna. Bwágh.
Van idegesítőbb dolog a kontakthibánál? Ugye nincs?
De annyira rossz előérzetem van a "managafan bejelentések" című műsorral kapcsolatban. Mintha kerek egy hete megrendeltem volna valamit, amit nem kellett volna. Bwágh.
Van idegesítőbb dolog a kontakthibánál? Ugye nincs?
beküldve: 2009-10-12 21:05:26
(#29544) Hi All kender visszatér!!! de rég nem voltam... régi emberek??? valaki?
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
OMG! Ez Bagoas 21. századi változata! Csak talán még egy fokkal rosszabb...pont én is azt gondoltam, hogy mindjárt átalakul kobrává, vagy vmi más csúszómászóvá. Brr...:S
Am. az elején az a hátas mozdulat tetszett, de az oldalról készült felvételek olyannyira ijesztőnek bizonyultak, hogy vmivel több, mint 1 perc után kikapcsoltam. (Az sem javított a helyzeten, hogy hang nélkül néztem. )
Ana-chan: én annyira nem vagyok oda a shounenért, inkább a drámákat szeretem (azok közül is a természetfeletti témákkal foglalkozókat, meg a bűnügyeseket). De persze van a gyűjteményemben shounen és shojo is; előbbit a Death Note képviseli, utóbbit meg a Vampire Knight.
Ivi: majd szólj, ha belenéztél a VK-ba, mert kíváncsi vagyok a véleményedre ;) Am. a kölcsönadott könyvem hogy tetszik/tetszett?
Am. az elején az a hátas mozdulat tetszett, de az oldalról készült felvételek olyannyira ijesztőnek bizonyultak, hogy vmivel több, mint 1 perc után kikapcsoltam. (Az sem javított a helyzeten, hogy hang nélkül néztem. )
Ana-chan: én annyira nem vagyok oda a shounenért, inkább a drámákat szeretem (azok közül is a természetfeletti témákkal foglalkozókat, meg a bűnügyeseket). De persze van a gyűjteményemben shounen és shojo is; előbbit a Death Note képviseli, utóbbit meg a Vampire Knight.
Ivi: majd szólj, ha belenéztél a VK-ba, mert kíváncsi vagyok a véleményedre ;) Am. a kölcsönadott könyvem hogy tetszik/tetszett?
Szerk: Yaven 2009-10-11 23:18:15