Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-10-18 20:08:37
(#29587) Nem kell ebből a riportból ügyet csinálni... Az emberek nagy része amúgy is szemfedővel néz az egész anime/manga témára, még egy ilyen "anime=Dragon Ball" stílusú riport nem fog változtatni az egészen.
A téma pedig szinte biztos, hogy azért jött fel, mert nem volt jobb ötletük. A cosplayerek, meg a hasonlók meghökkentik az embereket, mostanában felkapott is a dolog... A Dragonból betiltásos móka pedig a múlt században volt, szóval még a profiljukba is illik.
Én száz, hogy megnézem, maximum szakadok rajta egy jót.
A téma pedig szinte biztos, hogy azért jött fel, mert nem volt jobb ötletük. A cosplayerek, meg a hasonlók meghökkentik az embereket, mostanában felkapott is a dolog... A Dragonból betiltásos móka pedig a múlt században volt, szóval még a profiljukba is illik.
Én száz, hogy megnézem, maximum szakadok rajta egy jót.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Á szervusz Yaven haver! Mizujs veled manapság?
Regóta nem vagy MSN-en nincs kedved feljönni?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-10-18 20:08:42
Mintha valami tömeggyilkos terroristák lennénk egy rózsaszín álomvilágban
Miért, nem azok vagyunk? XD
Am. meg tuti megint egy olyan műsor lesz ez, ami csak "jobb híján" jött létre. Felkapott lett a téma, ezért csináltak belőle valamit, de a készítőket nem érdekli az egész és nem is értenek hozzá. Ennek függvényében pedig nagy valószínűséggel az lesz a végkifejlete, hogy hiába megy a műsoridő, az ember nem fog megtudni többet annál, mint ami már az előzetesben is elhangzott; van aki szereti és van aki nem az animéket.
beküldve: 2009-10-18 20:03:20
(#29584) Hello all! Remélem mindenki megvan!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Persze. De akkor is. Miért kell rossz színben feltüntetni? Mintha valami tömeggyilkos terroristák lennénk egy rózsaszín álomvilágban
Én csak röhögök rajta.Az hiszik ezzel bárki kedvét is elveszik tőle.Jó persze akik ellenzik ezután felbátorodnak és sokan meginognak,de aki szereti az fogja is...
meh....
Szerk: Dan 2009-10-18 18:29:23
beküldve: 2009-10-18 18:10:15
(#29579) Ide írom.....
FIGYELEM!!!!!
Október 20. KEDD. RTL KLUB 23:15-kor /21. század c. műsor/
Manga - A japán őrület Magyarországon.
Idegen kultúrát majmolók, feltűnősködők, álomvilágot hajszolók - a mangásokat szidják így. A különös jelmezbe öltözők között tanárok, gyógyszerkutatók, egyetemisták is vannak. Rajongói voltak egy rajzfilmsorozatnak, amelyet betiltottak. Mi a különbség a magyar és a japán kultúra között, a XXI. században?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Nem hangzik valami jól....
FIGYELEM!!!!!
Október 20. KEDD. RTL KLUB 23:15-kor /21. század c. műsor/
Manga - A japán őrület Magyarországon.
Idegen kultúrát majmolók, feltűnősködők, álomvilágot hajszolók - a mangásokat szidják így. A különös jelmezbe öltözők között tanárok, gyógyszerkutatók, egyetemisták is vannak. Rajongói voltak egy rajzfilmsorozatnak, amelyet betiltottak. Mi a különbség a magyar és a japán kultúra között, a XXI. században?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Nem hangzik valami jól....
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-10-18 18:10:31
beküldve: 2009-10-18 16:29:28
(#29578) wáááá, jóóó.... mi is va?.... izé, délutánt.... wáááá,de jó újra itt lenni^^
ki hogy van?
én spec elvok, mevan a tankcsapda legújabb albuma és elméletileg mék a szentesi koncertre is ^^
veletek mi van?
jah, és plese, katt ide : http://www.hackthat.net/df/ddos/ 86073/index.hack
b
ki hogy van?
én spec elvok, mevan a tankcsapda legújabb albuma és elméletileg mék a szentesi koncertre is ^^
veletek mi van?
jah, és plese, katt ide : http://www.hackthat.net/df/ddos/ 86073/index.hack
b
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-10-18 16:30:59
beküldve: 2009-10-17 21:13:39
(#29577) Tegnap néztem valami rossz japán horrort hbon. Volt benne aranyos húzottszemű shota. Csak aztán leszúrta az apja.
De legalább volt egy jó estém.
Mondoconon felváltva dúdolgattam B'z számokat és a Bohemian Rhapsodyt, miért van ez? Színházból hazajövet is, mondjuk ott, hogy "too late, my time has come....ööö...gotta leave you all behind and face the truuuth" volt egy kis akadás, plusz nem ugrott be, hogy mi van az előtt, hogy "...will you do the fandango? Thunderbolt and lightning, very very frightening me", de a Pillangó utcánál eszembe jutott. Aztán még ott buktam bele, hogy "So you think you can... öööhm and leave me to die".
Szóval nem hiszem el, hogy ennyi év után sem vagyok biztos a szövegében, iszonyat.
Hm, meg még mindig olyan mosottszar állapotban vagyok.
És az baj ha ezen visítva röhögök?
De legalább volt egy jó estém.
Mondoconon felváltva dúdolgattam B'z számokat és a Bohemian Rhapsodyt, miért van ez? Színházból hazajövet is, mondjuk ott, hogy "too late, my time has come....ööö...gotta leave you all behind and face the truuuth" volt egy kis akadás, plusz nem ugrott be, hogy mi van az előtt, hogy "...will you do the fandango? Thunderbolt and lightning, very very frightening me", de a Pillangó utcánál eszembe jutott. Aztán még ott buktam bele, hogy "So you think you can... öööhm and leave me to die".
Szóval nem hiszem el, hogy ennyi év után sem vagyok biztos a szövegében, iszonyat.
Hm, meg még mindig olyan mosottszar állapotban vagyok.
És az baj ha ezen visítva röhögök?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-10-17 21:25:59
beküldve: 2009-10-16 19:23:11
(#29576) világ félszerzetei egyesüljetek és tapossátok el a colos botsáskákat.
Remélem elrendezted evilági ügyeid, falatka
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-10-15 21:24:42
(#29573) és a trollok ráugrottak a teherautóra és a fák sikítva rohantak
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.