Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ember azaz férdi! Ez meleg vagy mi lelte szegény fejét?
Nah menten all!
Nah menten all!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-10-11 20:51:03
(#29541) Én se mindig, ezt a videót a barátnőmtől kaptam, és megnéztem, mert leírta, hogy mi van benne... Ijesztő, ahogy a hasát mozgatja. Kár, hogy nem nő, akkor még jól i nézne ki...mert így inkább olyan, mintha készülne átváltozni valamivé.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Mikami... te még megnézed amiket belinkelnek??
Gravity is a habit that is hard to shake off.
jóvátehetetlen kárt tettél a lelki világomban pedig csak 0:15-ig néztem
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-11 20:11:22
(#29537) Vá! Egy LÉNY! Egy hastáncoló lény! [Link]
Egyébként jobban nyomja, ahogy én valaha is fogom...nem tudom, ez kinek cikibb
Egyébként jobban nyomja, ahogy én valaha is fogom...nem tudom, ez kinek cikibb
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nem kől megköszönöd! XD
beküldve: 2009-10-11 19:24:53
(#29534) Hello all!
Tyú Mikami! Ezért a képért most nagyon megkedveltelek!
Tyú Mikami! Ezért a képért most nagyon megkedveltelek!
Ez már a második alkalom, hogy összekeversz engem a vidám emoval.
Nem is tudom hogy ezt most bóknak vagy sértésnek vegyem Yaven részéről, de mivel már 1 teljes hete nem zaklatott különösebben.... várjunk csak!
Értem én! Ez visszavágás, amiatt beszóltam a Near-es képre igaz? xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
A Kuroshitsuji - t is mégcsak most kezdtem el, de még ongoing státuszban van 7 volume-mal...^^
Az animét nem nézem, csak Marina ( a kedves barátom )...^^
Az Umineko - ba majd akkor beleolvasok, ha végeztem a Higurashi alaptörténetével
Húú, én a Bleach - FMA anime párossal jártam viccesen XD Az FMA - ról azt hittem vmi olcsó shounen már megint, amivel hülyítik a magyar közönséget...
A Bleach - ről meg ódákat zengtek és az alaptörténet is tetszett...
Aztán belenéztem az első pár részbe és mint a Kőszívű ember fiai - nál, feladtam...Egyszerűen csak nem jött át nekem dolog
Valamivel ezután gondoltam vessünk egy pillantást az FMA - ra...Hát onnantól kezdve egy részt sem hagytam ki!! Szóval minden benne volt, amit egy jó shounen - től elvár az ember : dinamikus fight - ok, érdekes (fő)szereplők, dráma és humor, épkézláb történet... + a imádom a Kesenai Tsumi - t Kitade Nana - tól XD ( a dalszöveg Mayowazu ni kono ai wo...részétől kivágtam a refrént és az a gépen az ébresztőm Pontosabban váltogatom a Caramelldansen - nel...Ajánlom kipróbálásra, def hogy felébretsz tőlük )
Edit : Oyasumi nasai, Yaven-san!!
Az animét nem nézem, csak Marina ( a kedves barátom )...^^
Az Umineko - ba majd akkor beleolvasok, ha végeztem a Higurashi alaptörténetével
Húú, én a Bleach - FMA anime párossal jártam viccesen XD Az FMA - ról azt hittem vmi olcsó shounen már megint, amivel hülyítik a magyar közönséget...
A Bleach - ről meg ódákat zengtek és az alaptörténet is tetszett...
Aztán belenéztem az első pár részbe és mint a Kőszívű ember fiai - nál, feladtam...Egyszerűen csak nem jött át nekem dolog
Valamivel ezután gondoltam vessünk egy pillantást az FMA - ra...Hát onnantól kezdve egy részt sem hagytam ki!! Szóval minden benne volt, amit egy jó shounen - től elvár az ember : dinamikus fight - ok, érdekes (fő)szereplők, dráma és humor, épkézláb történet... + a imádom a Kesenai Tsumi - t Kitade Nana - tól XD ( a dalszöveg Mayowazu ni kono ai wo...részétől kivágtam a refrént és az a gépen az ébresztőm Pontosabban váltogatom a Caramelldansen - nel...Ajánlom kipróbálásra, def hogy felébretsz tőlük )
Edit : Oyasumi nasai, Yaven-san!!
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Szerk: Ana-chan 2009-10-11 01:09:18
Hacsak nem akarsz egy kocsi orráról törni egyet, akkor ajánlom a kevésbé elegáns alufóliát.
No én viszont megyek már aludni. További jó szórakozást az itt maradóknak!
Szerk: Yaven 2009-10-11 01:05:22
Nincs ezzel probléma, ez ennek a gyönyörű nicknek az átka.
Ez egy 299 forintos műremek... Most megvizsgáltam, csak a lencséje ugrott ki, nagy gond nincs. De ez még csak nem is kerek, szóval keresek tovább, ez csak azért van, hogyha nem találok normálisat, akkor is tudjak cosplayelni.
Sokkal nagyobb gond, az, amit nemrég vettem észre... Ennek a vadállatnak a nyakában egy Mercedes logó lóg láncon... Hogy olyat honnan fogok szerezni, az végképp rejtély.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Gomennasai! Olyan nehéz megjegyezni a nem animés nevűeket. Am. hiba javítva.;)
Hogy sikerült máris eltörni a szemüveged? Meg tudod ragasztani?
Szerk: Yaven 2009-10-11 00:56:46
Mikami: [...]
Ez már a második alkalom, hogy összekeversz engem a vidám emoval.Eltörtem a cosplaynapszemüvegem D=
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute