Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
most komolyan ez a téma?
Yaven: már miért égettem volna be magam az aláírással?
Yaven: már miért égettem volna be magam az aláírással?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-09 22:40:18
Folytatás az avás topicból:
Ana-chan: Úgy tűnik, hogy te direkt arra hajtottál rá, hogy minél több yaoi mangát olvass. De volt olyan, ami idegesített és "félúton" abbahagytad? Csak mert 100 fölött nem létezik, hogy az ember bele ne botoljon szörnyű yaoikba.
Ana-chan: Úgy tűnik, hogy te direkt arra hajtottál rá, hogy minél több yaoi mangát olvass. De volt olyan, ami idegesített és "félúton" abbahagytad? Csak mert 100 fölött nem létezik, hogy az ember bele ne botoljon szörnyű yaoikba.
Jaja...Hát kellett kis idő, míg kiforrott egy érett ízlésvilágom...^^
Eleinte én is mindenre cuppantem, amiben két fiú rosszalkodott, de ma már inkább csak a művészi értelemben értékesebb mangákat szertem olvasni^^
Miyamoto Kano, Hoshino Lily, Takashima Kazusa, Norikazu Akira, Homerun Ken, Nitta Youka...+ még számtalan negyon tehetséges hölgyemény mangaka művei azok, amik tényleg színvonalat is mutatnak...
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2009-10-09 22:23:48
(#29480) Folytatás az avás topicból:
Szerk: Yaven 2009-10-09 22:24:23
Ia! Ia! Cthulhu fhtagn! XD
Elnar: Nem baj, azért vannak a narválok, hogy megmentsenek Cthulhu-tól.... XD
Yoroi: átvágtak a Saturnban egy ezressel? Az se rossz. Majd menjünk együtt reklamálni a főnökhöz, és vigyük Miho kis lila házibarátját, ezzel a felkiáltással: "vissza a pénzünket, vagy ezzel tukunk meg!" (csak hogy valami lila is legyen)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
rizsa, habbal. A lényeg a GIN
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
hát ez az, mert ahol én vagyok ott értelem és jókedv.
Ha nem jöttem volna ti most itt unnátok magatokat xD
Példe: Otakucsma xD
Mentem felrázni az eseményeket , már majdnem 1 oldalas xD
Maryke jösz MondoCon-ra? én megyek
Ha nem jöttem volna ti most itt unnátok magatokat xD
Példe: Otakucsma xD
Mentem felrázni az eseményeket , már majdnem 1 oldalas xD
Maryke jösz MondoCon-ra? én megyek
Szerk: Shaun 2009-10-08 21:41:31
beküldve: 2009-10-08 21:38:57
(#29476) Észrevettétek,hogy Mikami minden ilyen "értelmes" beszélgetésben benne van.
meh....
Béla nem is Béla amúgy, rég megbánta már, hogy félálomban nem az Ázmusz vagy a Gandalf nevet nyögte be anno... Ráadásul Béla nem utálja az emokat, amíg tisztes távolban vannak tőle. Node ne beszéljük ki szegényt a háta mögött.
Ne akarj vérig sérteni... Közel sem ugyanaz.
Ja és a hajam meg nem fehér. Jó is lenne.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-10-08 21:34:40
Válasz a Bélának keresztelt fehérhajú emogyűlölő egyénnek, a Dumizzunk topikból, hogy itt se offoljak:
Hát most nem ugyanaz?? xD Valamennyire eltaláltam...
Hát most nem ugyanaz?? xD Valamennyire eltaláltam...
Szerk: Shaun 2009-10-08 21:28:47
beküldve: 2009-10-08 21:20:28
(#29473) Válasz a vidám emopalántának a MondoCon topicból, hogy ne ott offoljak:
Nem azért tetszik GINtoki neve, mert a GINtama címében benne van az, hogy GIN, hanem azért, mert a GINtama főszereplőjének becses neve Sakata GINtoki.
Nem azért tetszik GINtoki neve, mert a GINtama címében benne van az, hogy GIN, hanem azért, mert a GINtama főszereplőjének becses neve Sakata GINtoki.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-08 20:25:11
(#29472) Hello emberek!
Csak hogy tudjátok én is itt vagyok!
Csak hogy tudjátok én is itt vagyok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
...vártam,hogy mikor kezd el egy ismeretlenidegbetegen csápolni...
Ia! Ia! Cthulhu fhtagn! XD
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Holnapotakaroook!(Ne bízd el magad nem miattad...vagyis nem csak)Megyek Pestre és végre megszabadulok a Nanáimtól ésésés lesz egy tök jó hétvégém!!!! És megvagyok fázva és folyton orrot fújok és már fáj az orrom!
meh....
ha szóltál volna hogy ott leszel akkor integetek....
jó akkor holnap integetek.
jó akkor holnap integetek.
beküldve: 2009-10-08 19:26:10
(#29468) Sziasztok!Rég jártam itt most is csak rövöid ideig leszek.
Mikami kedves!Szerdán ültem a terem előtt és ültem a terem előtt és vártam,hogy mikor kezd el egy ismeretlenidegbetegen csápolni...oh pardon integetni,de semmi!!Miattad nem mehettem ki Labdalabdázni vagy diófocizni!Honap infónk lesz 5. órában szóval vagy te integetsz vagy én (gyengébbek kedvéért ez most fenyegetés )!!
Mikami kedves!Szerdán ültem a terem előtt és ültem a terem előtt és vártam,hogy mikor kezd el egy ismeretlenidegbetegen csápolni...oh pardon integetni,de semmi!!Miattad nem mehettem ki Labdalabdázni vagy diófocizni!Honap infónk lesz 5. órában szóval vagy te integetsz vagy én (gyengébbek kedvéért ez most fenyegetés )!!
meh....