Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
*kuncog*
Yoroi, ne haragudj, de előbb-utóbb kinyírom Apádat.
Kapd be a kis lila barátomat, bogaram!^^
Yoroi, ne haragudj, de előbb-utóbb kinyírom Apádat.
hajnali 3? akkor fekszem le xD
na de most komolyan emberek, ti mikorra mentek?
na de most komolyan emberek, ti mikorra mentek?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-07 22:00:30
Ezt most muszáj volt ilyen részletekbe menően leírni? *hányás kerülgeti*
Hajnali 5-kor sztem már lesznek ott jónéhányan. Mikaminak inkább az éjjeli 3-at javasolnám.
Béla: Ok, akkor a fehér hajfestéket igyekszem majd beszerezni.^^
Hajnali 5-kor sztem már lesznek ott jónéhányan. Mikaminak inkább az éjjeli 3-at javasolnám.
Béla: Ok, akkor a fehér hajfestéket igyekszem majd beszerezni.^^
Szerk: Yaven 2009-10-07 21:55:53
én láttam olyan képen ahol az emo fölmetszette az alkarját hosszában és két ujjával kihúzta az ereit mint a gitárhúrokat
*kihányja a belét* Nyugi nem vok ilyen xD
hAjNaLi 5? ne szivass =D
Fehér hajlakk nekemisss xD
na jó ne .. ( hosszú hajam volt de most vágtam le belőle , még mindig hosszu de most nem nézne ki jól fehéren... majd tavasszal )
*kihányja a belét* Nyugi nem vok ilyen xD
hAjNaLi 5? ne szivass =D
Fehér hajlakk nekemisss xD
na jó ne .. ( hosszú hajam volt de most vágtam le belőle , még mindig hosszu de most nem nézne ki jól fehéren... majd tavasszal )
Szerk: Shaun 2009-10-07 21:55:36
Mikami: Hajnali öt már ideális. Én akkorra megyek.
Yaven: Csodálatos lenne, csak az probléma, hogy én vasárnap valami halálf_szátólfélméterreújf alui családi összejövetelen leszek, ami enyhén üti a fórumtalit...
De nekem az is jó lenne, ha ezen a rendezvényen adnád át, maximum helyben befújjuk... Nyári Conon is helyben lettem zűd. (Sajnos ezeknek a reális árát sem tudom... hatezer forintom van összesen, és jegyre, meg napszemüvegre is kell még, szóval nekem úgy egy ezres lenne az ideális.)
Yaven: Csodálatos lenne, csak az probléma, hogy én vasárnap valami halálf_szátólfélméterreújf alui családi összejövetelen leszek, ami enyhén üti a fórumtalit...
De nekem az is jó lenne, ha ezen a rendezvényen adnád át, maximum helyben befújjuk... Nyári Conon is helyben lettem zűd. (Sajnos ezeknek a reális árát sem tudom... hatezer forintom van összesen, és jegyre, meg napszemüvegre is kell még, szóval nekem úgy egy ezres lenne az ideális.)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-10-07 21:50:27
Yaven: Ha szerzel nekem fehér hajfestéket...
Hmm...jó minőségűt tudom hol lehetne szerezni, de avval nem akarnám megterhelni a pénztárcádat. Sajtésem viszont van róla, hogy hol lehetne gagyi 1x használatost. Ha minden jól megy, lehet, hogy vasárnap már azt is tudok vinni magammal a fórumtalira. ;) (Am. mennyit lennél hajlandó max. költeni rá?)
Mikami: mióta láttam fényképet önmagát vagdosó és a vérével író emot, azóta ez nem vicctéma. Inkább hányinger.
Szerk: Yaven 2009-10-07 21:46:31
Hárdteknó: Még csak az kéne... xD
Egy kérdés:
Mikorra tanácsos odaérni a MondoCon-ra hogy ne legyen nagy sor de már világos van? =DD
Egy kérdés:
Mikorra tanácsos odaérni a MondoCon-ra hogy ne legyen nagy sor de már világos van? =DD
Szerk: Shaun 2009-10-07 21:44:25
Yaven: Ha szerzel nekem fehér hajfestéket, akkor semmi akadálya... Az az egyetlen bajos, napszemüveget veszek, meg akkor már ki is öltözök hozzá. Kifizetem, meg minden, csak azt sem tudom, hogy ilyesmit hol lehet kapni, utánanézni meg lusta vagyok.
Mekkora jó is lesz ismeretlen mangából cosplayt csinálni.
Mikami: Akkor az ereidből fröcskölő vér nem fog arcon spriccelni, amikor kezet fogunk, ugye?
Mekkora jó is lesz ismeretlen mangából cosplayt csinálni.
Mikami: Akkor az ereidből fröcskölő vér nem fog arcon spriccelni, amikor kezet fogunk, ugye?
No offense, de van magát vagdosó emo ismerősöm...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-07 21:28:52
(#29442) Nah jó éjszakát all! Szép álmokat XP
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Aizawa hirtelencp
Csináld meg! Szendvicsemberként nekem is kell majd valaki, akin röhöghetek!
hát ha DZ-t nem veszitek emonak akkor engem se xD
szeretek röhögni, a hajon van a hangsúly xD
szeretek röhögni, a hajon van a hangsúly xD
Mikami, ha te tényleg emo vagy, én nem is megyek MondoConra... Ez kiborító. Az meg, hogy röhögsz, az egyenesen paradox.
Amúgy valószínű, hogy megjelenek (ha már őszi Con nem lesz). Én leszek a távolról integető szemüveges félzombi valami elborult zenekaros pulcsiban meg kínai tornacipőben. Az is lehet, hogy elkövetek egy Beelzebubos Aizawa hirtelencpt, akkor középen fehér lesz a hajam, meg kerek napszemüvegem lesz, és tájszólással fogok beszélni.
Amúgy valószínű, hogy megjelenek (ha már őszi Con nem lesz). Én leszek a távolról integető szemüveges félzombi valami elborult zenekaros pulcsiban meg kínai tornacipőben. Az is lehet, hogy elkövetek egy Beelzebubos Aizawa hirtelencpt, akkor középen fehér lesz a hajam, meg kerek napszemüvegem lesz, és tájszólással fogok beszélni.