Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-10-05 20:37:32
(#29408) Valamiben meg kell halni...XD
Am. necrokidnek igaza van. Bár engem mindig akkor csípnek meg, amikor alszom.
Am. necrokidnek igaza van. Bár engem mindig akkor csípnek meg, amikor alszom.
beküldve: 2009-10-05 20:16:27
(#29406) Hát, azért a fekete özvegy se csíp ha nem bántod.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ááá tényleg nem számít hogy megcsíp és fél percen belül meghalsz vagy egyszerűen csak fáj xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Magadra vess, hogy elolvastad. Am. Mo-n eddig is voltak csípős pókok, plusz-mínusz egy nem számít. XD
rémet fogok álmodni
ez egy hazugság! én tudom, hogy csak kiba... szívatsz minket xD
ez egy hazugság! én tudom, hogy csak kiba... szívatsz minket xD
Szerk: Shaun 2009-10-05 18:09:00
Szegény pók...én szeretem őket. Annyira nem értem, hogy miért félnek tőlük olyan nagyon. Hogy egy kicsit, az egy dolog, de sokan sikítófrászt kapnak tőlük. Én mindig kézbe veszem őket, ha a húgaim sikoltozni kezdenek, és szépen ledobom az emeletről. Mo-n egyelőre nincs veszélyes pók, bár (ezt ne olvassák el az arachnofóbiások, kiemelten Mikami és Hanon )
a fekete özvegy már terjeszkedik Európa felé. A leggyakrabban nyilvános wc-k ülőkéje alatt élnek,nem vicc!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
mi az a "kiri" stílus?
260 ? akkor te már nem lehetsz antiszoc, szal ennnyyííííh xP
Nekem kevesebb van mégse vok az szal te se xP
260 ? akkor te már nem lehetsz antiszoc, szal ennnyyííííh xP
Nekem kevesebb van mégse vok az szal te se xP
most az egyik plázacica ismerősömet imitáltam xD
Szerk: Shaun 2009-10-05 17:32:14
ráadásul myvipen mindenki fönt van majdnem akit ismerek. és kiri
Na pont ezért. //a "kiri" stílus miatt// no offense
amúgy meg szabályaim: msn: csak indokolva /most van 60/. iwiw: kizárólag személyes találkozás után. Csak létező személyt, csak akivel jóba vagyok (nővérem zongoratanárát már 3szor töröltem) /most 260 körül/
Szóval még mindig antiszoc vagyok.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Ne aggódj én is olyan vagyok, hogy "b*sszameg pók"( ), de én a 2 méteres partfissal halászom a pókokat aztán ha leeseik még 3x rácsapok egy jó nagyot, aztán anélkül hogy odanéznék hozok 2 tekercs wc papírt és veszem aztán megy a kukába, a kuka pedig a közösségi szemétgyűjtőbe xD
és miért baj ha írnak kommenteket a pikcshez? Ki lehet őket törölni ha nem tetszenek ( a kommenteket )
( + nekem nincs is képem csak igazolvány xD)
és miért baj ha írnak kommenteket a pikcshez? Ki lehet őket törölni ha nem tetszenek ( a kommenteket )
( + nekem nincs is képem csak igazolvány xD)
Szerk: Shaun 2009-10-05 16:16:32
beküldve: 2009-10-05 15:54:17
(#29398) Ja, meg májvipen mehetnek a komik a pikcsek alá és puxxa mindenkinek~. Igaz már ha jól láttam iwiwen is van komment lehetőség.
Me-megöltem egy pókot, nagy nehezen. Ilyenkor persze lehet mondani, hogy az jobban fél tőlem mint én tőle, de a pillanat hevében az átlagember csak arra tud gondolni, hogy "basszameg pók!" és kirohan a konyhába. Vagy ez csak én vagyok? Mindegy, sikerült megölni és csak háromszor futtotam ki a szobából vinnyogva.
Me-megöltem egy pókot, nagy nehezen. Ilyenkor persze lehet mondani, hogy az jobban fél tőlem mint én tőle, de a pillanat hevében az átlagember csak arra tud gondolni, hogy "basszameg pók!" és kirohan a konyhába. Vagy ez csak én vagyok? Mindegy, sikerült megölni és csak háromszor futtotam ki a szobából vinnyogva.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-10-05 14:53:19
(#29397) Myvip FTW!
Nem szidjuk le azt mert rátok küldöm a chivavát
Ha meg utáljátok akkor ne vegyetek róla tudomást és kész, és én se társkeresésre használom mert az szánalom pfuj - mondjuk aki szereti az használja arra - de nagyon jó a barátok kapcsolat fenntartására, pl én 2 éve nem találkoztam valakivel de myvipen levelezünk néha, különben meg már rég elfelejtettem volna xD
Ha pedig sok közül kell választani akkor egyértelműen Myvip, mert az iwiw laggos sz*r. (kockanyelv xP) ráadásul myvipen mindenki fönt van majdnem akit ismerek. és kiri
Fiszi: Megoldás arra, hogy ne legyenek ismeretlenek az ismerőseid között:
Nem jelölöd vissza őket! (nagyon nehéz, 1 kattintás)
Nem szidjuk le azt mert rátok küldöm a chivavát
Ha meg utáljátok akkor ne vegyetek róla tudomást és kész, és én se társkeresésre használom mert az szánalom pfuj - mondjuk aki szereti az használja arra - de nagyon jó a barátok kapcsolat fenntartására, pl én 2 éve nem találkoztam valakivel de myvipen levelezünk néha, különben meg már rég elfelejtettem volna xD
Ha pedig sok közül kell választani akkor egyértelműen Myvip, mert az iwiw laggos sz*r. (kockanyelv xP) ráadásul myvipen mindenki fönt van majdnem akit ismerek. és kiri
Fiszi: Megoldás arra, hogy ne legyenek ismeretlenek az ismerőseid között:
Nem jelölöd vissza őket! (nagyon nehéz, 1 kattintás)
Szerk: Shaun 2009-10-05 14:55:28
Na ez igaz
Mondjuk az is ezeknek az oldalaknak a hátránya, hogy bejelöl csomó ember, akit alig ismersz, aztán amikor az ismerőseidet nézed, nem tudod, kik is ők...
Mondjuk az is ezeknek az oldalaknak a hátránya, hogy bejelöl csomó ember, akit alig ismersz, aztán amikor az ismerőseidet nézed, nem tudod, kik is ők...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-05 13:32:19
(#29395) Igazából én is egy három éve csináltam myvipet, for the lulz. D enem igazán látogatom. Az iwiwemre meg volt, hogy egy teljes évig nem léptem be. Én nem vagyok ellenére ezeknek, mert jó, hogy emgtalál aki keres meg etc. Viszont a kezdetektől fogva nagyon túlhypeolt ez az egész, főleg hogy egy csomóan csak ama szánalmas indokból tartják, hogy barátot/barátnőt találjanak, ami pff.
Viszont nincs myvip = Napisz*ra is kevesebb esélyed van felkerülni...x)
Viszont nincs myvip = Napisz*ra is kevesebb esélyed van felkerülni...x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-10-05 13:22:46
(#29394) Az iwiw jó lenne, ha
a, ne lenne sz*r a szerver és lassulna be állandóan
b, nem játszaná el állandóan, hogy nem hajlandó belépni vagy elküldeni az üzenetet
A myvip kezelése és menüsora pedig átláthatatlan.
a, ne lenne sz*r a szerver és lassulna be állandóan
b, nem játszaná el állandóan, hogy nem hajlandó belépni vagy elküldeni az üzenetet
A myvip kezelése és menüsora pedig átláthatatlan.