Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Valamelyik nap elkezdtem nézni a Gintamat és tényleg nagyon jó! Az Ouran High School Host Clubra hasonlítanak a poénok, csak itt a shonenes kliséket figurázzák ki.
Yaven: Hanyagolnék én mindenféle yaoi DVDt, nem kell miattam fáradnia senkinek, ha művelődni akarok majd ilyen téren (ilyen nem nagyon lesz mondjuk), megoldom magamtól... Tényleg.
Ez meg... [Link] Új Gintama opening... Egyszerűen csodálatos. Ezt kéne néznie mindenkinek yaoi meg Detektív Conan helyett, és sokkal szebb világban élnénk.
Újabb fanbojkampány, ohhyeahh... Mondjuk én legalább nem kapok érte, mint a Mester.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-02 23:31:10
(#29375) A near a legdicsőítőbb bók amit valaha hallottam xD
Amúgy a fórumtalikon is a yaoi a téma?
Amúgy a fórumtalikon is a yaoi a téma?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-02 23:27:15
(#29374) XD Elmegyek 10 percre és közben teleírtok majd' egy oldalt a nevem "dicsőítésével"; igazán megható.
Am. meg a yaoi tényleg tud jó lenni, bár most meg fogtok lepődni: a yaoik 70%-át minimum megvetem, mert undorító és értelmetlen. Említenék egy címet, hogy éreztessem eme műfaj igazán sötét oldalát: Papa to kiss in the dark. :S:S
Ivi: Azt a könyvet nem a Conan miatt küldtem, hanem ráhangolódásképp az Uminekora; ami tényleg jó. Engem már nem ihletnek meg a gyerekeknek szóló bűnügyi rövid sztorik.
Hárdteknó/Ivi: Sajnos egyelőre nincs yaois DVD a tulajdonomban, de ha lesz, majd hozok Junjout. Am. ha ennyire érdekel a téma, biztos vagyok benne, hogy Kami látatlanban is szívesen adna kölcsön. ;)
Béla:*rosszalló tekintet* De ne reménykedj, nem fogom magamat felhúzni. Elvégre nem vehetem komolyan egy olyan ember szavát, aki a koravénekre gerjed. Arról már nem is beszélve, hogy az "Olyan vagy, mint Matt"-nél már csak az "Olyan vagy, mint Near" a sértőbb.
Am. meg a yaoi tényleg tud jó lenni, bár most meg fogtok lepődni: a yaoik 70%-át minimum megvetem, mert undorító és értelmetlen. Említenék egy címet, hogy éreztessem eme műfaj igazán sötét oldalát: Papa to kiss in the dark. :S:S
És ha még csak a sötétben csinálnák...
Ivi: Azt a könyvet nem a Conan miatt küldtem, hanem ráhangolódásképp az Uminekora; ami tényleg jó. Engem már nem ihletnek meg a gyerekeknek szóló bűnügyi rövid sztorik.
Hárdteknó/Ivi: Sajnos egyelőre nincs yaois DVD a tulajdonomban, de ha lesz, majd hozok Junjout. Am. ha ennyire érdekel a téma, biztos vagyok benne, hogy Kami látatlanban is szívesen adna kölcsön. ;)
Béla:*rosszalló tekintet* De ne reménykedj, nem fogom magamat felhúzni. Elvégre nem vehetem komolyan egy olyan ember szavát, aki a koravénekre gerjed. Arról már nem is beszélve, hogy az "Olyan vagy, mint Matt"-nél már csak az "Olyan vagy, mint Near" a sértőbb.
Szerk: Yaven 2009-10-02 23:31:30
Nos akkor az I előrébb van mint a Y.
megyek lassan... joccakát mindenkinek
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Viszont az Offtopic oldalon meg engem tüntetett fel, mint utolsó hozzászóló. Ezért volt furcsa a dolog és vettem észre a számozási hibát. Nézem hogy azt írja hogy én írtam utoljára, közben ott van a te hozzászólásod is.
LOL!
De úgy látom a rendszer nem kedveli a Conan fanokat ezért engem rakott előre.
De úgy látom a rendszer nem kedveli a Conan fanokat ezért engem rakott előre.
ÚÚÚÚÚÚÚÚ
Ez kemény:
Yoroi és én egyszerre küldtük el a postot és azonos sorszámot kapott!
Ez kemény:
Yoroi és én egyszerre küldtük el a postot és azonos sorszámot kapott!
beküldve: 2009-10-02 23:03:46
(#29369) Egész este az az érzés kerülgetett, hogy valaki a nevemen szólít... már látom...
Szerk: Yoroi 2009-10-02 23:04:03
Yavennek a kettő egy és ugyanaz.
Igen ez egy nagyon jó hasonlat. Csak vigyázni kell, mert Yaven számára a Yaoi sokkal jobb mint a jó.
Igaz a behelyettesítés nála is pont így működne, csak fordított értelmezésben.
Igen ez egy nagyon jó hasonlat. Csak vigyázni kell, mert Yaven számára a Yaoi sokkal jobb mint a jó.
Igaz a behelyettesítés nála is pont így működne, csak fordított értelmezésben.
beküldve: 2009-10-02 23:01:37
(#29368) ahogy a régi magyar mondás tartja: Yaoiból is mebárt a sok XD
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Azért a "yaoi" és a "jó" nagyon messze van egymástól, Mester. Olyan, mintha Mattet hasonlítanánk Lhez. Az egyik egy jelentéktelen, sértő szó, ha azt mondjuk valakire, hogy "Olyan vagy, mint Matt!" valószínű azt fogja kérdezni, hogy "Ki az a Matt? D=", vagy egyszerűen megsértődik.
Ellenben ha kedvesen azt mondjuk valakinek, hogy "Olyan vagy, mint L!", akkor azt az illető elég jól fogja viselni, az eset lelkének jót fog tenni, jobban fog kedvelni minket, estébé.
Ha az eredeti szavakat beillesztjük az egyenletbe, tehát az első mondat úgy hangzik, hogy "Olyan vagy, mint (valami) yaoi", az azért elég durván sértő. Csak úgy nem nevezünk homoszexuálisnak senkit.
Ellenben ha azt mondjuk, hogy "Olyan vagy, mint (valami) jó!", akkor sokkal jobb lesz minden.
Ellenben ha kedvesen azt mondjuk valakinek, hogy "Olyan vagy, mint L!", akkor azt az illető elég jól fogja viselni, az eset lelkének jót fog tenni, jobban fog kedvelni minket, estébé.
Ha az eredeti szavakat beillesztjük az egyenletbe, tehát az első mondat úgy hangzik, hogy "Olyan vagy, mint (valami) yaoi", az azért elég durván sértő. Csak úgy nem nevezünk homoszexuálisnak senkit.
Ellenben ha azt mondjuk, hogy "Olyan vagy, mint (valami) jó!", akkor sokkal jobb lesz minden.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerintem ha a mában nem létezne yaoi akkor Yaven föltalálná
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?