Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-10-02 22:51:44
(#29364) Akkor a Teszkótopikra reagálva:
Mester: Igazán jól esik, hogy félt a yaoi sötét, elemésztő karmaitól, de nincs rá oka. Tényleg nincs. A következő talin úgyis hűtőmágneseket kapok, túl sok lenne a jóból, ha kapnék egy rakat yaoit.
Mester: Igazán jól esik, hogy félt a yaoi sötét, elemésztő karmaitól, de nincs rá oka. Tényleg nincs. A következő talin úgyis hűtőmágneseket kapok, túl sok lenne a jóból, ha kapnék egy rakat yaoit.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Folytatás az Eladnék/Vennék!-ből:
Yaven: nekem azért adtál normális könyvet, mert azt egy normális sorozathoz kapcsoltad, egy nyomozós sorozathoz, mi is a címe, hmmm ja igen, megvan! DETECTIVE CONAN!!!
Yaven: nekem azért adtál normális könyvet, mert azt egy normális sorozathoz kapcsoltad, egy nyomozós sorozathoz, mi is a címe, hmmm ja igen, megvan! DETECTIVE CONAN!!!
beküldve: 2009-10-02 13:53:10
(#29362) ÁÁÁ, ezt nem hiszem el! A mai napom irtó sz@rnak indult, aztán minden megváltozott, amikor megláttam, hogy az Alice In Chains a Pecsában fog koncertezni nov. 27-én!!!
És ha ez még nem lenne elég; kiderült, hogy az Air is eljön kis hazánkba és ők is a PeCsában fognak koncertezni! Muszáj elmennem ezekre és el is fogok az tuti!
De ha megint azt csinálják majd, mint a Smashing Pumpkins koncerttel (1 hónappal előtte lemondták ), akkor kinyírom a Ticket Expresszeseket.
És ha ez még nem lenne elég; kiderült, hogy az Air is eljön kis hazánkba és ők is a PeCsában fognak koncertezni! Muszáj elmennem ezekre és el is fogok az tuti!
De ha megint azt csinálják majd, mint a Smashing Pumpkins koncerttel (1 hónappal előtte lemondták ), akkor kinyírom a Ticket Expresszeseket.
ez durva xD
Helyzetjelentés este 10-kor:
Ma Coopert futottunk ami alapból megkínoz. Aztán tripla óra magyar már végképp megöl. A tudat hogy holnap Matekunk van Konczal elporlaszt. A leckékkel való kapcsolat felemészt. Az esti zongora óra elfogyasztja a lelkem. A maradék házi Hollow-á tesz. A kora-éjjeli fórumozás tiszta lélekké változtat.
A hétvége közelsége feltámaszt.
Holnap minden újra kezdődik. Ez egy ördögi kör...
(xD)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Miket ki ne találnak....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-09-30 17:42:46
(#29359) "when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-09-30 10:28:51
(#29357) Wáó
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Yoroi 2009-09-30 00:04:39
beküldve: 2009-09-29 23:15:45
(#29355) beküldve: 2009-09-29 20:10:16
(#29354) Hello all!
Dan: Jujj! Akarom mondani sün!
Dan: Jujj! Akarom mondani sün!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-09-29 16:17:23
(#29352)
Szerk: Dan 2009-09-29 16:44:24
Ajánlom a Háború és Békét - jó rövid
na én meg gó, grafológiára
na én meg gó, grafológiára
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-09-29 15:36:14
(#29350)