Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-10-06 21:00:20
(#29423) Nekem már indulni kéne. Szóval mivel nincs ismerős arc egyedül nem fogok menni, eddig is megvoltam nélküle
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
hú, én mennék, de az a 200km ami elválaszt tőle elég sok. remélem az lesz mint tavaly, h kedden balfaszkodnak 4 órát majd átrakják péntekre, mer akkor tudok menni
-
Azokat se értem akik a patkányoktól , egerektől , csótányoktól kígyóktól, csigáktól ,hernyóktól és kukacoktól paráznak . pedig helyes állatok ...
a felsoroltak közül egyikkel sincs bajom, de azok a pókok
egyébként nem rég jöttem az iskolai ünnepélyről ami egyben városi is, mivel a suli tartja, és tök lol volt xD Egy kutya végig ott mászkált a szavalók között, és körülöttünk mindenki röhögött és nem csak ezen hanem mindenkire rájött az 5 perc xD
Vicces nap volt xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-06 18:26:50
beküldve: 2009-10-06 17:54:23
(#29419) Valaki megy ma este 9-kor Schönherz Mátrixot nézni?
Szerk: Elnar 2009-10-06 17:55:23
Zene táborban én voltam a bátor amazon aki póktalanította a szobákat.X)úszó táborban meg pontot kaptam mert meg fogtam és eltávolítottam a buszból az ember evő sáskát ...
Azokat se értem akik a patkányoktól , egerektől , csótányoktól kígyóktól, csigáktól ,hernyóktól és kukacoktól paráznak . pedig helyes állatok ...
Miho, a Keresztanya : hülye munkások ! Mit inzultálnak téged mikor más dolguk is volna ! A lény meg : *nincs olyan smiley ami ki tudná fejezni az arcomon az undort*
Rajtam azért még elégerősen gyakorolják az iskolai terrort . Amely azok ellen jött létre akik kilógnak a sorból és nem hajlandók feladni azt ami meg különbözteti őket mindenki mástól..
De azért sok animés van a suliban .
Envy: Ez nagyon kemény ! LOL! Szó szerint hangosan lehet rajta röhögni !XD
Miho, a Keresztanya : hülye munkások ! Mit inzultálnak téged mikor más dolguk is volna ! A lény meg : *nincs olyan smiley ami ki tudná fejezni az arcomon az undort*
Rajtam azért még elégerősen gyakorolják az iskolai terrort . Amely azok ellen jött létre akik kilógnak a sorból és nem hajlandók feladni azt ami meg különbözteti őket mindenki mástól..
De azért sok animés van a suliban .
Envy: Ez nagyon kemény ! LOL! Szó szerint hangosan lehet rajta röhögni !XD
agymenés vége
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-10-06 16:05:33
beküldve: 2009-10-06 15:24:10
(#29417) Hello all! Ájm hír ágen!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
bár nőhettem volna még pár centit, hogy ne legyek ilyen kis hobbit
párat? kb 30at^^
-
Szegény... De azért mekkora poén lett volna látni az ijedt fejedet, amint a lény rádnézett.
Am. tegnap kiderült, hogy kb. mindenki animés a japános csoportunkból (mondjuk mit vártam? ), sőt a 6.-os lány jönni is fog Mondoconra fényképezni.^^
Am. tegnap kiderült, hogy kb. mindenki animés a japános csoportunkból (mondjuk mit vártam? ), sőt a 6.-os lány jönni is fog Mondoconra fényképezni.^^
beküldve: 2009-10-06 11:33:26
(#29414) Gyerekek… Olyan dolgot láttam, amihez foghatót még soha.
Azt hittem megszállták a Földet az UFO-k és eljött a világvége, hogy hamarosan ilyen különös lények lepik majd el szeretett Anyabolygónkat, Aztán megnyugodtam.
Nem.
Ez csak egy Kiszel Tünde cosplay…
Jah…
…
MIII?!O_x
Képzeljétek, ülünk itt szünetben épp írtam a hsz-t, amikor meghallottuk Henivel - magyar-japán szakos csoporttársam^^ - hogy a mögöttünk ülő magyaros évfolyamtársak a Full metal sorozatokról beszélnek. Már nem is vagyunk egyéniségek.
A végén még kiderül, hogy a fél világ zuganimés. XD
Pofázás OFF, lőjetek le, ez naaagyon hosszú hsz lett. XD
Azt hittem megszállták a Földet az UFO-k és eljött a világvége, hogy hamarosan ilyen különös lények lepik majd el szeretett Anyabolygónkat, Aztán megnyugodtam.
Nem.
Ez csak egy Kiszel Tünde cosplay…
Jah…
…
MIII?!O_x
Ott ült velem szemben a metrón. Hosszú, kócos, festettszőke haja olyan volt, mint egy szénakazal. Ez a haj egy igazi transzvesztita arcot keretezett, amin vastagon állt az alapozó és a szemhéjfesték. És az a szemfesték, ÁÁÁ! Ronda, mint a bűn! Ráadásul a némber rosszul tette föl a műszempilláit, ettől úgy nézett ki, mintha csak a fél szemén nőne szempilla. Brrr!
Lehetett vagy 50-60 éves, de olyan volt az öltözéke, mint egy tinédzsernek.
Megrázkódtatásom akkor teljesedett ki, amikor eme hátborzongató szempárral rámtekintett. Whááá!
Még jó, hogy már nem kell fejelődnöm tetileg – bár nőhettem volna még pár centit, hogy ne legyek ilyen kis hobbit – mert ha fejlődésben lettem volna, biztosan úgy maradok, ahogy épp vagyok…
Ezek után már csak az tetézte a napom, hogy a suliba jövet végig építkezési területek mellett kellett eljönnöm, és az épp munkába álló munkások fontosabbnak érezték, hogy engem inzultáljanak, minthogy elvégezzék azt a munkát, amiért fizetik őket. Hurrá!
A mai nap nem tetszik. Gonosz nap. A kedd amúgy is ördögi az óráim miatt, erre még ez is.
Lehetett vagy 50-60 éves, de olyan volt az öltözéke, mint egy tinédzsernek.
Megrázkódtatásom akkor teljesedett ki, amikor eme hátborzongató szempárral rámtekintett. Whááá!
Még jó, hogy már nem kell fejelődnöm tetileg – bár nőhettem volna még pár centit, hogy ne legyek ilyen kis hobbit – mert ha fejlődésben lettem volna, biztosan úgy maradok, ahogy épp vagyok…
Ezek után már csak az tetézte a napom, hogy a suliba jövet végig építkezési területek mellett kellett eljönnöm, és az épp munkába álló munkások fontosabbnak érezték, hogy engem inzultáljanak, minthogy elvégezzék azt a munkát, amiért fizetik őket. Hurrá!
A mai nap nem tetszik. Gonosz nap. A kedd amúgy is ördögi az óráim miatt, erre még ez is.
Képzeljétek, ülünk itt szünetben épp írtam a hsz-t, amikor meghallottuk Henivel - magyar-japán szakos csoporttársam^^ - hogy a mögöttünk ülő magyaros évfolyamtársak a Full metal sorozatokról beszélnek. Már nem is vagyunk egyéniségek.
A végén még kiderül, hogy a fél világ zuganimés. XD
Pofázás OFF, lőjetek le, ez naaagyon hosszú hsz lett. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-06 11:42:39
beküldve: 2009-10-05 21:22:38
(#29412) FELHÍVÁS DZ-NEK!
tényleg holnap lesz a Schönherz Mátrix???
tényleg holnap lesz a Schönherz Mátrix???
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-10-05 21:26:50
Ez milyen beteg! XD Csak elképzelem, hogy Hitler cosplayel... és basszus yaoicon...