Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
megyek és felmetszem hosszában az alkaromat és két ujjammal kihúzom az ereim mint a gitárhúrokat
ez ismerős valahonnan... Csak nem magamon láttam ilyet egyszer?
De nem hiszem hogy lesz legközelebb amikor gitározhat nekünk xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-08 16:12:49
..
Hmm...jó minőségűt tudom hol lehetne szerezni, de avval nem akarnám megterhelni a pénztárcádat. Sajtésem viszont van róla, hogy hol lehetne gagyi 1x használatost. Ha minden jól megy, lehet, hogy vasárnap már azt is tudok vinni magammal a fórumtalira. ;)
Hmm...jó minőségűt tudom hol lehetne szerezni, de avval nem akarnám megterhelni a pénztárcádat. Sajtésem viszont van róla, hogy hol lehetne gagyi 1x használatost. Ha minden jól megy, lehet, hogy vasárnap már azt is tudok vinni magammal a fórumtalira. ;)
Hol lehet kapni ?, Nekem is szükségem lenne rá , mer fehér hajút cp-zek .
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-10-08 07:33:58
Miért, mi a gond a nénikkel?
Rossz az ízlésük...
Dz: Egészségedre. Aztán legközelebb majd játssz el nekünk egy számot!
Szerk: Yaven 2009-10-07 22:37:40
megyek és felmetszem hosszában az alkaromat és két ujjammal kihúzom az ereim mint a gitárhúrokat
-
Nem, kösz. Azóta is rosszat álmodom a "nénik" miatt.
Miért, mi a gond a nénikkel?
Nem, kösz. Azóta is rosszat álmodom a "nénik" miatt.
Am. Naruto emlékére most 1 perc fórumcsönd. Nem mindenki hal meg ilyen nemes módon.
Miho: Ezt te sem gondolhatod komolyan...
Béla: Helyes.
Am. Naruto emlékére most 1 perc fórumcsönd. Nem mindenki hal meg ilyen nemes módon.
Miho: Ezt te sem gondolhatod komolyan...
Béla: Helyes.
Szerk: Yaven 2009-10-07 22:15:56
Igaz-igaz, kicsi shotafiacskánknak maradjon meg egy példaképként szolgáló(?) apakép.
Életben maradsz... Még.
Életben maradsz... Még.
Yavennak:
mondom Yavennak, ne leskelődj!
takaroggyáááá paraszt
18+
szóval LA yaoit forgatott, h belopja magát a szívedbe, de sújos rektális sérülést szenvedett és belehalt. ez a végzete annak aki seggbekukisat játszik. nézz te is Bible Blacket és felejtsd el a homoerotikát!
-
Mikami: Jajj, hát én anyum ilyesmivel annyira nem foglalkozik. Amíg tudja, hogy hol vagyok úgy saccperkábé, addig neki fasza, az lényegtelen, hogy mikortól.
Amúgy fél hatra-hatra én már mindenképp ott leszek, ha nem kapok jegyet sehol, helyben biztos gáz lesz.
Yaven: Mattet is imádom-szeretem.
Amúgy fél hatra-hatra én már mindenképp ott leszek, ha nem kapok jegyet sehol, helyben biztos gáz lesz.
Yaven: Mattet is imádom-szeretem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-10-07 22:12:08
hajnali öt ? nemá....
én kb 7-re. Ha nagyon szépen kérem anyám akkor fél 7
de hogy 5.....
amúgy én vagy hévezek az örsig onnan meg 100-as busz vagy anyám bevisz lehet, reggel talán nincs csúcsidő.
Úgyhogy maximum bent találkozunk
Viszont most megyek. Holnap igazi németekkel kell beszélgetni német órán. Na jóéjt
én kb 7-re. Ha nagyon szépen kérem anyám akkor fél 7
de hogy 5.....
amúgy én vagy hévezek az örsig onnan meg 100-as busz vagy anyám bevisz lehet, reggel talán nincs csúcsidő.
Úgyhogy maximum bent találkozunk
Viszont most megyek. Holnap igazi németekkel kell beszélgetni német órán. Na jóéjt
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-07 22:10:12
Tényleg, mi van 'a másik'-kal? Rég hallottunk felőle, pedig úgy tűnt, hogy vissza fog jönni.
Béla: kissé elhamarkodott megszólalás volt ez tőled. Tudod a rajongóimtól elvárom Matt imádatát.
Mikami: nem tudom még, hogy mikor megyünk. De jó lenne egy kisebb csoportban utazgatni, mert naggyon gáz lesz a metrózás különben.
Béla: kissé elhamarkodott megszólalás volt ez tőled. Tudod a rajongóimtól elvárom Matt imádatát.
Mikami: nem tudom még, hogy mikor megyünk. De jó lenne egy kisebb csoportban utazgatni, mert naggyon gáz lesz a metrózás különben.
Szerk: Yaven 2009-10-07 22:08:02
szegényke ígyis elég félresikerült (persze nem annyira, mint a másik...), ne vedd el tőle az apját, mer még rosszabb lesz szegényke
-
Mikami: Hajnali ötre.
Yaven: Imádlak-szeretlek érte.
Yaven: Imádlak-szeretlek érte.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute