Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Higurashit szerintem animében érdemes nézni, mivel az legalább már be van fejezve.
Umineko nem teljesen crossover; inkább egyfajta továbbgondolás. De történetileg nagyon különbözik a Higurashitól. Sztem érdemes nézni, habár az animéből még csak 15 rész van (mangából pedig 4 kötet). Nekem tetszik a megfejthetetlensége, meg a brutálissága; végre egy anime, amiben nem tudom megmondani, hogy ki miként fog cselekedni.
Igen, a Blood+ gyakran sablonos volt (én pl. első 7 rész után azt mondtam, hogy ebből több nem kell, de aztán fél év elteltével mégiscsak rászántam magam a megnézésére), a végét pedig nagyon ügyefogyottan oldották meg. Az alapsztori jó lett volna, meg a karakterek is, csak a mangaka nagyon nem volt következetes a munkájában. Néha szereplők eltűntek részekre, máskor meg szinte már skizofrénként viselkedtek. Ráadásul az embernek olyan érzése támadt, hogy egy helyben toporgunk végig. De azért megérte megnézni a szép grafika miatt.^^
Én csak a Death Note-ot és Vampire Knightot szoktam újraolvasni, ezek közül is főként az utóbbit szeretem, mert mindig kiderül valami új belőle, vagy másik szereplő szemszögéből tudom látni a dolgokat. De ezt eléggé nehéz így elmagyarázni "^^
Kuroshitsuji mangája is befejeződött már? És ott is olyan kusza volt a végén minden, mint az animében?
Béla: Matt nem tehet róla, hogy Near olyan béna volt és leette magát csokival, szóval maradj meg "vallásodban".
Umineko nem teljesen crossover; inkább egyfajta továbbgondolás. De történetileg nagyon különbözik a Higurashitól. Sztem érdemes nézni, habár az animéből még csak 15 rész van (mangából pedig 4 kötet). Nekem tetszik a megfejthetetlensége, meg a brutálissága; végre egy anime, amiben nem tudom megmondani, hogy ki miként fog cselekedni.
Igen, a Blood+ gyakran sablonos volt (én pl. első 7 rész után azt mondtam, hogy ebből több nem kell, de aztán fél év elteltével mégiscsak rászántam magam a megnézésére), a végét pedig nagyon ügyefogyottan oldották meg. Az alapsztori jó lett volna, meg a karakterek is, csak a mangaka nagyon nem volt következetes a munkájában. Néha szereplők eltűntek részekre, máskor meg szinte már skizofrénként viselkedtek. Ráadásul az embernek olyan érzése támadt, hogy egy helyben toporgunk végig. De azért megérte megnézni a szép grafika miatt.^^
Én csak a Death Note-ot és Vampire Knightot szoktam újraolvasni, ezek közül is főként az utóbbit szeretem, mert mindig kiderül valami új belőle, vagy másik szereplő szemszögéből tudom látni a dolgokat. De ezt eléggé nehéz így elmagyarázni "^^
Kuroshitsuji mangája is befejeződött már? És ott is olyan kusza volt a végén minden, mint az animében?
Béla: Matt nem tehet róla, hogy Near olyan béna volt és leette magát csokival, szóval maradj meg "vallásodban".
Szerk: Yaven 2009-10-11 00:53:54
A Higurashi - t animeként kezdtem el nézni anno, de ez is úgy járt, mint a többi - valahogy megfeledkeztem róla XD
De a mangába éppen ezekben a pillanatokban kezdtem bele - bár az Onikakushi egyelőre kicsit uncsi, mivel kb. annak a végéig láttam az animét is...
Az Umineko, mint Higurashi crossover? Láttam, hogy van ilyen is, de nem ismerem egyébként...
Nah a Blood+ az, amit Oroszországtól kezdve már nem követtem Ott nálam 'szappanoperásodott' a történet és feladtam XD
Ettől függetlenűl egy nem - animés és mégcsak nem is képregény rajongót Blood+ fanná tettem Azóta olvassa a mangákat és nézi az animét is ( Rossz hatással vagyok a környezetemre )
Hehe, van egy nagyon kedves barátom, aki szintén re-olvassa a mangáit XD És mindig nyüstöl, hogy én is olvassam őket - a Kuroshitsuji - ra mondjuk már rábeszélt Viszont a Shi ga futari wo Wakatsu made - t és a Shibatora - t meg én ajánlottam neki
( És megjegyezném, abszolút nem yaoifan, mecha - t is néz - amit én inkább kerülök - valamint ő inkább animés...MÉGIS szinte tesók vagyunk... )
De a mangába éppen ezekben a pillanatokban kezdtem bele - bár az Onikakushi egyelőre kicsit uncsi, mivel kb. annak a végéig láttam az animét is...
Az Umineko, mint Higurashi crossover? Láttam, hogy van ilyen is, de nem ismerem egyébként...
Nah a Blood+ az, amit Oroszországtól kezdve már nem követtem Ott nálam 'szappanoperásodott' a történet és feladtam XD
Ettől függetlenűl egy nem - animés és mégcsak nem is képregény rajongót Blood+ fanná tettem Azóta olvassa a mangákat és nézi az animét is ( Rossz hatással vagyok a környezetemre )
Hehe, van egy nagyon kedves barátom, aki szintén re-olvassa a mangáit XD És mindig nyüstöl, hogy én is olvassam őket - a Kuroshitsuji - ra mondjuk már rábeszélt Viszont a Shi ga futari wo Wakatsu made - t és a Shibatora - t meg én ajánlottam neki
( És megjegyezném, abszolút nem yaoifan, mecha - t is néz - amit én inkább kerülök - valamint ő inkább animés...MÉGIS szinte tesók vagyunk... )
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Yaven: Most megint eszembe jutott az a szörnyűséges kép... Az egyetlen igaz detektív, Near, abban az elborult, jailbait pózban, egy sokat sejtető csokoládéval... Kész. Ma sem alszom. És én még téged akartalak imádni-szeretni... Még a Mattista vallást is felvettem egy kis hajfestékért cserébe, elfeledve azt, amit a múltban velem és Mikamival tettél.
Kiborultam, megyek is inkább Beelzebubot olvasni, az eheti chapterben is volt Aizawa, úgyhogy jól meg kell vizsgálni sekélyes karakterét cosplay szempontjából... Nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek, aki ilyenkor még itt van.
Kiborultam, megyek is inkább Beelzebubot olvasni, az eheti chapterben is volt Aizawa, úgyhogy jól meg kell vizsgálni sekélyes karakterét cosplay szempontjából... Nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek, aki ilyenkor még itt van.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ááá én se tudom, csak úgy beszélek a yaoi linkjeidről amikkel terro.... megakarnál téríteni minket =]
de mondjátok már el mi az a kis lila barát meg lila kapocs
Azoknak a linkeknek megvolt a maguk előzményei. Csak már nem tudom, hogy mi. Am. meg nem értem, hogy miért rázott meg a dolog annyira.
Emlékeim szerint csupáncsak egy képről volt szó, amin Near szerepelt felöltözve (!), egyedül (!) úgy, hogy semmiféle szexuális tevékenységet nem folytatott. Most tehet ő arról, hogy elolvadt a csoki a kezében?
A lila kis egyszarvút nem lehet szavakban megfogalmazni. Vele találkozni kell, hogy megértsd léte értelmét.
Ana-chan: Wow, 17 fejezet egyhuzamban eléggé szép teljesítmény Én legutoljára akkor olvastam ennyit, amikor eldöntöttem, hogy újraolvasom a Vampire Knightot (már negyedszerre). Animéből meg múlt vasárnap néztem meg egyhuzamban kb. 30 Blood+ részt, mivel kíváncsi voltam a végére.
Higurashit én is nagyon szeretem! Meg is venném a mangáját, ha nem 27 fejezetes lenne befejezetlenül.
Am. Uminekot ismered?
Szerk: Yaven 2009-10-11 00:20:06
na jó talán kicsit túloztam, de néha ilyen gyerekes dolgokat is meg kell nézni, és bár lehet hogy a történet az, de szerintem a harcjelenetek fölérnek a Narutohoz vagy a Bleachez és ha már itt járunk nekem a Bleach-nél a Naruto harcai is jobban tetszettek pedig azt annyira nem szeretem/ nézem - még csak 50 részt láttam -
Engem a Bleach a történetével fogott meg, az SE meg úgy mindennel, dedó powaaaa =]
most viszont megyek, jó eight !
Engem a Bleach a történetével fogott meg, az SE meg úgy mindennel, dedó powaaaa =]
most viszont megyek, jó eight !
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-10 23:45:37
beküldve: 2009-10-10 23:42:38
(#29522) Mikami: Szerintem nem egy Bleachet néztünk... Én emlékszem pár elég szépen kidolgozott harcjelenetre, nem mondanám, hogy a fontosabb harcok között sok ilyen egyvillanásos dolog volt.
Mondjuk én a Soul Eater harcjelenetit nem szerettem... Az egész széria kicsit túl sok nekem. Viszont nagyon szép és egyedi az ábrázolásvilága, az biztos.
Mondjuk én a Soul Eater harcjelenetit nem szerettem... Az egész széria kicsit túl sok nekem. Viszont nagyon szép és egyedi az ábrázolásvilága, az biztos.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ááá én se tudom, csak úgy beszélek a yaoi linkjeidről amikkel terro.... megakarnál téríteni minket =]
Hát nemtom lehet hogy én vagyok dedós de nekem bejön xD
Aztán lehet hogy én is abbahagyom bár nemtom egyenlőre nézem szal mind1
Hát nemtom lehet hogy én vagyok dedós de nekem bejön xD
Aztán lehet hogy én is abbahagyom bár nemtom egyenlőre nézem szal mind1
Jah...okés...Vagyis...Te biztos jobban értetted mire célzott...
Am épp tegnap voltam úgy, hogy eredeti tervem szerint elolvasom a The Bride of the Water God című manhwa első fejezetét aztán a történet annyira olvastatta magát, hogy 17 chapter - t együltömben végiglapoztam...A 17. - nél csak azért álltam meg, mert akkor már hajnali 3-4 körül járt és épp fordulat következett be...Gondoltam ez égi jel
Ma meg a Mirai Nikki története fogott meg, hogy 1 helyett 3 fejezetet olvastam végig...Van benne egy őrült stalker csaj Annyira poén amikor azzal a Higurashi no naku koro ni - féle tekintettel ábrázolják...
Mondjuk a rekordom még mindig a Hourou Musuko, amikor szintén együltömben 60-70 fejezetet ittam magamba Ott a történet is érdekes volt és a grafika is a maga egyszerűségében gyönyörű
Am épp tegnap voltam úgy, hogy eredeti tervem szerint elolvasom a The Bride of the Water God című manhwa első fejezetét aztán a történet annyira olvastatta magát, hogy 17 chapter - t együltömben végiglapoztam...A 17. - nél csak azért álltam meg, mert akkor már hajnali 3-4 körül járt és épp fordulat következett be...Gondoltam ez égi jel
Ma meg a Mirai Nikki története fogott meg, hogy 1 helyett 3 fejezetet olvastam végig...Van benne egy őrült stalker csaj Annyira poén amikor azzal a Higurashi no naku koro ni - féle tekintettel ábrázolják...
Mondjuk a rekordom még mindig a Hourou Musuko, amikor szintén együltömben 60-70 fejezetet ittam magamba Ott a történet is érdekes volt és a grafika is a maga egyszerűségében gyönyörű
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Foggalmam nincs, hogy miről beszélsz. *ártatlan tekintet*
Am. a Soul Eater tényleg jópofa anime; láttam belőle az első 6 részt, aztán abbahagytam. Vicces, harcolós, nem igazán komolyan vehető. Azt hiszem ez az a fajta, amiből már kinőttem.^^
Am. a Soul Eater tényleg jópofa anime; láttam belőle az első 6 részt, aztán abbahagytam. Vicces, harcolós, nem igazán komolyan vehető. Azt hiszem ez az a fajta, amiből már kinőttem.^^
Mihoval lelki kapocs?! Ti azt a közöttetek lévő lila "kapcsot" úgy nevezitek?
Szerk: Yaven 2009-10-10 23:30:35
Ana-chan: Mikami csak félrebeszél
Tudod te jól, hogy miről beszéltem
Én pedig a közelgő premiert nem tudtam kivárni ezért megnéztem életem első Soul Eater epizódját ( az elsőt )
és nekem eddig nagyon tetszik, mind a grafikai szépsége mind a harc jelenetek kidolgozása ( eddig 2 volt ) ilyen szépen még a Bleach-ben sem látod hogy mi van, mert ott annyi van hogy állnak egymással szemben (általános példa) beszólnak egymásnak párat, egy kardlendítéssel összecsapnak, nagy porfelhő, köd eloszlik, egyik nyert.
Lehet hogy azért ilyen mert még csak az eleje de ahogy láttam az SE megtartja ezt a jó szokását.
Természetesen nem bántom a Bleachet, mert az egyik kedvenc *-* de ebben szerintem már most az első résznél kikapott =D
Egyébként lehet hogy nem fogjátok érteni úgy nagyjából amit írok, mert ma egész nap hülye napom van lehet hogy lelki kapocs van köztem és Miho között, és ma már nekem sem megy a fórumozás, de azért remélem a lényeget leszűrítek xD
Szerk: Shaun 2009-10-10 23:17:13
amint meglátok két szendvicsnek öltözött yaoi plakátot lobogtató fangirlt, pánikszerűen elmenekülök
Nyugi, plakát nem lesz, legközelebb meg majd Ana-channal megyünk a yaoi topicba, csak tegnap elfelejtkeztem róla, hogy létezik.
Dz: azért a kettő között min. 1 dimenziónyi különbség van.
Am. tegnap este megnéztem életem első Nana epizódját. Eléggé szépen van megrajzolva, a karakterek is jók, de basszus ennél unalmasabb animét még életemben nem láttam. Mármint minek megrajzolni valamit, ami a valós életben bármikor megtörténhet? (Na mondjuk a 15 éves csávó+23 éves csaj nem ilyen volt...XD) Persze lehet, hogy bennem van a hiba, mert hiányzott a min. 1 ember halála epizódonként. (igen Ivi, még a Detective Conan is jobb, mert ott a gagyi grafika mellett legalább halnak a háromszögorrok )
Am. Conan készen van: a tegnapelőtti részben a női hulla köntöse alá kukucskált és megállapította, hogy nincs rajta fehérnemű
Ana-chan: Mikami csak félrebeszél Am az elsődleges a grafika és másodlagos a történet gondolattal én is egyetértek. Sok hiba "megbocsájtható" egy olyan mangában, ami szemet gyönyörködtető. Persze ha együtt van a kettő, az az igazi.^^
Szerk: Yaven 2009-10-10 23:09:23
Ana-chan: a spoiler azért spoiler hogy csak az nézze meg aki akarja mert nem biztos hogy mindenkit érdekel vagy esetleg gusztustalan: ( igen, Yaven-re és a yaois hsz-eire gondolok, főleg ahol téríteni akar valami linkkel xD)
erre te átszerkeszted xD
De azért szeretünk ^.^
a válaszoddal kapcsolatban: egyet értek =]
erre te átszerkeszted xD
De azért szeretünk ^.^
a válaszoddal kapcsolatban: egyet értek =]
Valamiről én nagyon lemaradtam...
Most mi volt 'yaoi - s' v gusztustalan?
Téríteni a ki a kit?!
Mindegy...mindegy...mindegy...
*jobb ha bele sem folyik sóhaj*
@Dzirun --> örülök, hogy még kedvenc idézetet is találtál benne.
Az ertéel a Naruto soundtrackeket már jó ideje használja, az a dzsungeles valóságshow is tele volt velük, meg abban a főzőcskézős műsorban is feltűnik egy-egy nóta néha-néha... Szóval szerintem tisztában kell lenniük vele.
Erről jut eszembe a másik a Celeb vagyok ments ki innen c. műsor amiből két részt láttam összvissz ott meg a Naruto betétzenéi mentek...
Terjed az anime-szubkultúra?
Terjed az anime-szubkultúra?
Szerk: Shaun 2009-10-10 21:09:10
beküldve: 2009-10-10 20:58:02
(#29513) Most néztem meg a Csillag születik c. műsort, és feltűnt, hogy a közepe táján az egyik Bleach openinget (YUI- Rolling Star), és a végén a továbbjutóknál pedig az egyik Naruto theme songot nyomták. Most már megfordul a fejembe, hogy tisztába vannak, hogy milyen "aláfestő" zenét választottak?
Szerk: Usagi-chan 2009-10-10 21:00:06