![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Köszi a meghívást, de sztem most nem fogok ráérni - 'muszáj' kategóriás szociális kötelezettségek
Hát a demográfiát tekintve azt mondom, hogy inkább shounen és seinen orientált az ízlésem ( legalábbis ha a statisztikákat nézzük ) és abból is az ecchi, comedy, action genre hármas keverve történelmi, harcművészeti vonatkozásokkal adott esetben...
Csernus után szabadom én is bevállalom -
1. szeretem az eromangákat
2. 2D lolicon/shotacon vagyok
3. boys' love mangák mellett girls' love - ot is olvasok
Röviden mindenféle manga érdekel, ha - elsődleges szempontként - a grafika és - másodlagos jelleggel - történet is elnyeri a tetszésemet
Kedvenc művek...Hm...Nehéz választani...
Bakuman, Shi ga Futari wo Wakatsu made, Hourou Musuko, Billy Bat, Ane-Doki, Hatsukoi Limited, Ichigo Mashimaro, Blood Alone, Hanjuku Joshi...Talán ezek azok amiket 'kedvencemnek' lehet titulálni - bár inkább csak szakítok rájuk mindig időt, ha van update^^
A többivel kicsit lustább vagyok, de a magam tempójában követem azokat is
A Rozen Maiden - t egyébként szintén elkezdtem, de még nem tudom mi sül ki a kapcsolatunkból - ami furcsa, mert általában 1 fejezet átolvasása után tudom, hogy folytatni akarom vagy sem ezt a sorozatot...A RM nem keltette fel annyira az érdeklődésem, de azt se tudom mondani, hogy abszolút nem tetszik...
Úgyhogy rágyúrok a kövi pár fejezetre, a cselekmény kibontakozásával talán kialakul róla valami véleményem...
![](/var/images/emotions/04.png)
Hát a demográfiát tekintve azt mondom, hogy inkább shounen és seinen orientált az ízlésem ( legalábbis ha a statisztikákat nézzük ) és abból is az ecchi, comedy, action genre hármas keverve történelmi, harcművészeti vonatkozásokkal adott esetben...
Csernus után szabadom én is bevállalom -
1. szeretem az eromangákat
2. 2D lolicon/shotacon vagyok
3. boys' love mangák mellett girls' love - ot is olvasok
Röviden mindenféle manga érdekel, ha - elsődleges szempontként - a grafika és - másodlagos jelleggel - történet is elnyeri a tetszésemet
![](/var/images/emotions/16.png)
Kedvenc művek...Hm...Nehéz választani...
![](/var/images/emotions/01.png)
Bakuman, Shi ga Futari wo Wakatsu made, Hourou Musuko, Billy Bat, Ane-Doki, Hatsukoi Limited, Ichigo Mashimaro, Blood Alone, Hanjuku Joshi...Talán ezek azok amiket 'kedvencemnek' lehet titulálni - bár inkább csak szakítok rájuk mindig időt, ha van update^^
A többivel kicsit lustább vagyok, de a magam tempójában követem azokat is
A Rozen Maiden - t egyébként szintén elkezdtem, de még nem tudom mi sül ki a kapcsolatunkból - ami furcsa, mert általában 1 fejezet átolvasása után tudom, hogy folytatni akarom vagy sem ezt a sorozatot...A RM nem keltette fel annyira az érdeklődésem, de azt se tudom mondani, hogy abszolút nem tetszik...
![](/var/images/emotions/13.png)
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Ma se fogok szépet álmodni... Ez egyszerűen sokkoló volt. Nem is a szőke arc volt az ijesztő, hanem a szemüvegesborostás, aki több alkalommal totál belebandzsít a kamerába... 1:45ig bírtam, olyan tíz másodperces megállásokkal.
Ezt lementem. A muzsikát valószínű, hogy kivágom alóla, de ez a videó egy műremek, ez musthave. A zenemű is csodálatos, de ha alávágok valami Mayhemet, akkor humorosabb lesz.
Ezt lementem. A muzsikát valószínű, hogy kivágom alóla, de ez a videó egy műremek, ez musthave. A zenemű is csodálatos, de ha alávágok valami Mayhemet, akkor humorosabb lesz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-10-10 00:20:46
Nem bírtam végig nézni...XD Inkább megyek Maximum the hormone-t hallgatni, hogy helyrebillentsem lelkem békéjét.
![](/var/images/emotions/14.png)
Am. az előző postomba szerkesztettem a választ.
beküldve: 2009-10-09 23:41:54
(#29494) Jaj, emberek...Ezt meg kell néznetek :
[Link]
Egy Nick Carter ( Back Street Boys szöszije ) cosplayer perfekt japánnal, egy japán fiúbandában előad egy egész jól sikerült kis 'feel good' pop számot...
[Link]
Egy Nick Carter ( Back Street Boys szöszije ) cosplayer perfekt japánnal, egy japán fiúbandában előad egy egész jól sikerült kis 'feel good' pop számot...
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
De jó lenne ha tudnál fórumtalira jönni!
Ana-chan: Na igen, a fórumosok általában nem a legszociálisabb lények. Habár megvannak a kivételek köztünk is.
Biztos voltam benne, hogy nem veszel meg minden mangát, amit csak elolvasol, de így is eléggé kimerítő lehet egész mangákat neten olvasni (én mindig idegbajt kapok a kattintgatástól és a kisebb lefagyásoktól). E miatt inkább az animéket nézem, aztán ha valami tetszik közülük és a mangáját is jónak tartom, akkor beszerzem. De ebbe a kategóriába a pénztárcám nagy szerencséjére csak a Death Note, a Chrno Crusade, a Vampire Knight és a Rozen Maiden esett bele.
Neked mik a kedvenc alkotásaid? És a kedvenc fajtád?
Am. ha érdekel és el tudsz jönni, akkor téged is szívesen látnánk a fórumtalin.
![](/var/images/emotions/09.png)
Ana-chan: Na igen, a fórumosok általában nem a legszociálisabb lények. Habár megvannak a kivételek köztünk is.
![](/var/images/emotions/02.png)
Neked mik a kedvenc alkotásaid? És a kedvenc fajtád?
Am. ha érdekel és el tudsz jönni, akkor téged is szívesen látnánk a fórumtalin.
![](/var/images/emotions/19.png)
Szerk: Yaven 2009-10-10 00:30:28
Yoroi - nak akkor ezúton üzenem -> FÉJJÉ'
Először is online olvasok, ami a költségeket nullára redukálja...Bár net + áram...Azért valamennyit mégiscsak fizetek érte XD ( Persze megvenném én őket, csak annyi pénzem max. akkor lenne, ha Hilton v Trump rokon lennék...> >)
Másodszor nagy szociális életem nincs - nem a mangafan-ság miatt, már eleve így esett
Eléggé lusta típus vagyok, ha valami nem a 'szívesség' v 'muszáj' kategóriába tartozik...
A körülmények tekintetében néhány sorozat olvasása semmiség - és a néhány szót ne vedd komolyan...Amikor azt mondtam h manga otaku vagyok pontosan az eredeti értelmében használtam a kifejezést...
Itt a bizonyíték :
Olvasom:
[Link]
Az egy fejezeteseket többnyire ma adtam hozzá a listához...De van olyan amit frissítenem kell majd...^^U
Befejeztem :
[Link]
[Link]
[Link]
Animét egyébként nem nézek - már...de majd akarok...Csak most valahogy nincs hozzá kedvem...Valamikor elkezdtema Shangri-La - t, de nem sokáig tartott a lelkesedés XD - pedíg szörnyen jó anime!!
![](/var/images/emotions/07.png)
Először is online olvasok, ami a költségeket nullára redukálja...Bár net + áram...Azért valamennyit mégiscsak fizetek érte XD ( Persze megvenném én őket, csak annyi pénzem max. akkor lenne, ha Hilton v Trump rokon lennék...> >)
Másodszor nagy szociális életem nincs - nem a mangafan-ság miatt, már eleve így esett
A körülmények tekintetében néhány sorozat olvasása semmiség - és a néhány szót ne vedd komolyan...Amikor azt mondtam h manga otaku vagyok pontosan az eredeti értelmében használtam a kifejezést...
![](/var/images/emotions/20.png)
Itt a bizonyíték :
Olvasom:
[Link]
Az egy fejezeteseket többnyire ma adtam hozzá a listához...De van olyan amit frissítenem kell majd...^^U
Befejeztem :
[Link]
[Link]
[Link]
Animét egyébként nem nézek - már...de majd akarok...Csak most valahogy nincs hozzá kedvem...Valamikor elkezdtema Shangri-La - t, de nem sokáig tartott a lelkesedés XD - pedíg szörnyen jó anime!!
beküldve: 2009-10-09 23:29:14
(#29491) Én is ide tévedtem már. ^^ Fúh, ha úgy adódik, akkor vasárnap én is megyek a fórumtalira, ha a mozi után lesz időm.^^
Hmm.. a sok yaoi fertőzött.. : D De ilyen uralomnak is kell lennie, na.
Hmm.. a sok yaoi fertőzött.. : D De ilyen uralomnak is kell lennie, na.
Na igen, a nagy rajongói korszakomon már én is túl vagyok. (Akkoriban napi több órát képes voltam yaois fanficeket olvasni XD-->de legalább addigis gyakoroltam az angol nyelvet
Erre voltam leginkább kíváncsi, hogy a sok yaoi mellett mennyire olvasol "normális" mangákat is.^^ Látom nem spórolsz az időddel ilyen téren.
Hmm...ha ez a vonzódós dolog igaz, akkor Yoroi elkezdhet félni...megint.
Úgy tűnik, hogy eléggé merész vagy a mangák terén; én képes vagyok valamit csupáncsak azért mellőzni, mert mindennapos a története, vagy mert nem tetszenek az arc-ábrázolások.
De hogyan fér/fért bele az életedbe az a rengeteg manga/anime? És mik a kedvenc mangáid?
Ezen még a mai napig is röhögök, hogy yaoi témában mennyi kifejezést ismerek
Erre voltam leginkább kíváncsi, hogy a sok yaoi mellett mennyire olvasol "normális" mangákat is.^^ Látom nem spórolsz az időddel ilyen téren.
Hmm...ha ez a vonzódós dolog igaz, akkor Yoroi elkezdhet félni...megint.
Úgy tűnik, hogy eléggé merész vagy a mangák terén; én képes vagyok valamit csupáncsak azért mellőzni, mert mindennapos a története, vagy mert nem tetszenek az arc-ábrázolások.
De hogyan fér/fért bele az életedbe az a rengeteg manga/anime? És mik a kedvenc mangáid?
Szerk: Yaven 2009-10-09 23:15:22
Semmi gond^^
Bár a yaoi fangörlségből már átcsúsztam a fanatikus manga olvasó kategóriába... - manga otaku vagyok röviden...
Lányos fiúk --> öcsi fétisem van...Jelentése : obszesszíven vonzódom az ideális esetben ásziai, meleg, lányos és lehetőleg tinédzser korú fiúkhoz NŐVÉRI szeretet által vezérelve...
( ami a leghihetetlenebb, hogy ismerek egy japán 15 éves srácot, aki 'yaoi fanboy' és tiszta lány, ha a képére nézel...
)
Yaoi --> meg kell találni a jó mangakát^^ Szerencsére vagyok olyan fanatikus, hogy keressem...
A Kire Papa - t csak animében láttam, úgy még tetszett is valamennyire...De inkább a történet volt 'cuki'...
Manga --> Hát..mi számít normális mangának
Akkor kezdtem ezen a nézőponton túllépni, amikor belekezdtem az első gag mangámba...A grafika olyan borzasztó, h a szöveg poén faktorja nélkül sírnék tőle
Mondjuk a 'global mangá' - kon még most sem tudtam túltenni magam...Szóval van aminek annyi köze van a mangákhoz, hogy az alkotó olvasott néhány Tokyopop kötetet...
Persze vannak kivételek is, de az ritkább...
Bár a yaoi fangörlségből már átcsúsztam a fanatikus manga olvasó kategóriába... - manga otaku vagyok röviden...
Lányos fiúk --> öcsi fétisem van...Jelentése : obszesszíven vonzódom az ideális esetben ásziai, meleg, lányos és lehetőleg tinédzser korú fiúkhoz NŐVÉRI szeretet által vezérelve...
( ami a leghihetetlenebb, hogy ismerek egy japán 15 éves srácot, aki 'yaoi fanboy' és tiszta lány, ha a képére nézel...
Yaoi --> meg kell találni a jó mangakát^^ Szerencsére vagyok olyan fanatikus, hogy keressem...
A Kire Papa - t csak animében láttam, úgy még tetszett is valamennyire...De inkább a történet volt 'cuki'...
Manga --> Hát..mi számít normális mangának
Mondjuk a 'global mangá' - kon még most sem tudtam túltenni magam...Szóval van aminek annyi köze van a mangákhoz, hogy az alkotó olvasott néhány Tokyopop kötetet...
Persze vannak kivételek is, de az ritkább...
beküldve: 2009-10-09 22:51:34
(#29488) Német...brr...utálom azt a nyelvet, meg az emberket is, akik használják.
(Persze vannak kivételek, de Fiszi tudja, hogy milyen rossz emlékek miatt mondom ezt.)
Mi a baj Mikami? El sem tudok képzelni jobb témát, mint a yaoi.
Am. meg okos, aranyos, kedves? Sztem most inkább nem keresnék rá az első h.sz.-aidra, hogy ezt cáfoljam.
Inkább gyere végre fórumtalira! (Tudom, MondoConra jössz, de aztán ne kerüld el a fórumos arcokat
)
![](/var/images/emotions/28.png)
Mi a baj Mikami? El sem tudok képzelni jobb témát, mint a yaoi.
![](/var/images/emotions/03.png)
![](/var/images/emotions/03.png)
Inkább gyere végre fórumtalira! (Tudom, MondoConra jössz, de aztán ne kerüld el a fórumos arcokat
![](/var/images/emotions/19.png)
Szerk: Yaven 2009-10-09 22:53:29
Nahátakkormeg.
Németül én is próbbul tudok, de azt meg kevesebben értik meg =]
Yaven: én olyat nem tennék, mert okos aranyos és kedves vagyok =D (
)
viszont most megyek: jó éjt
Németül én is próbbul tudok, de azt meg kevesebben értik meg =]
Yaven: én olyat nem tennék, mert okos aranyos és kedves vagyok =D (
viszont most megyek: jó éjt
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-09 22:51:45
most komolyan ez a téma?
már miért égettem volna be magam az aláírással?
már miért égettem volna be magam az aláírással?
![](/var/images/emotions/26.png)
Annyira nem is rossz fordítás
Legalábbis olvastam már sooookkkkaaaal rosszabbat is...
Nekem az angol má' szinte második nyelv...
![](/var/images/emotions/04.png)
![](/var/images/emotions/15.png)
Fúha, hát én kezdettől fogva viszolyogtam bizonyos yaoiktól. (Pl. Kirepapa, aminél nem tudtam magam túltenni az anatómiai helytelenségeken és szegényes történeten, vagy a Papa to kiss in the darktól...)
És sajnos igaz az, hogy általánosságban a yaoik igénytelenebbül vannak megcsinálva, mint a normális mangák. Téged nem zavar ez néha?
Am. mi ez a nagy rajongás ama férfiú iránt, aki nőiesebben néz ki mint egy átlag nő?
Bocs a faggatásért; érdekes embernek tűnsz és kiváncsi vagyok egy szintén yaoi fangirl véleményére.^^
Mikami: Hárdteknó igazat szólt (nem hiába a Matt-imádó követőm
) Ha te vennéd észre más aláírásában a hibát, te is szóvá tennéd.;)
És sajnos igaz az, hogy általánosságban a yaoik igénytelenebbül vannak megcsinálva, mint a normális mangák. Téged nem zavar ez néha?
Am. mi ez a nagy rajongás ama férfiú iránt, aki nőiesebben néz ki mint egy átlag nő?
Bocs a faggatásért; érdekes embernek tűnsz és kiváncsi vagyok egy szintén yaoi fangirl véleményére.^^
Mikami: Hárdteknó igazat szólt (nem hiába a Matt-imádó követőm
Szerk: Yaven 2009-10-09 22:45:33
Mikami: Amilyen perfekt angollal megvolt az írva... Webforditas.hu fíling.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute